By Rico
Date of experience: 08/2025

Leuk! Had er veel over gehoord en jaa voor herhaling vatbaar

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 08/2025

Goed. Er is genoeg te doen.

Alone
Date of experience: 08/2025

Niet goed. Niet vertrouwelijk omgegaan met mijn gegevens en onveilig gevoel gehad op jullie locatie. Weinig privacy.

Wat spijtig om te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw melding over het gevoel van onveiligheid en het gebrek aan privacy nemen wij zeer serieus. Wij streven ernaar dat al onze gasten zich welkom en veilig voelen, en zullen uw feedback intern bespreken om te kijken waar verbetering mogelijk is.

Chelsea
By Anja
Reviewed: 7 months ago (23/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Perfect, genoten van de eerste seconde tot de laatste

By Bittner
Reviewed: 7 months ago (23/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Ein wirklich gelungendes Konzept. Auch wenn es ein paar Negative Punkte gab, würden wir hier auf jeden Fall nochmals buchen. Zimmer haben Jugendherberge Style. Auch die Sauberkeit ließ im Zimmer ein wenig zu wünschen übrig. (z.B. dickes langes schwarzes Haar auf dem Kopfkissen, Starker verkalkter dreckiger Duschwannenrand) Durch die Mitnahmemöglichkeit der Getränke und Speisen aufs Zimmer, sieht demnach auch der Teppich im Hotelbereich aus. Dieser wirkt eher unappettitlich. Gesamter Hotelbereich ist sehr dunkel, wo sich jedoch die Augen schnell dran gewöhnen. Leider wirkt das Hotel auch an sich sehr unaufgeräumt, was aber leider an den Hotelgästen liegt, die Ihren Müll und das Geschirr überall einfach stehen und liegen lassen. Hier kommen oft die Mitarbeiter leider nicht hinterher. Schön wäre eine Übersicht der möglichen Getränke. Hier wusste man leider nicht, welche es überhaupt gibt. Sehr gut ist jedoch die Umsetzung der Verleihung von Minigolf, Bowling und Billiard. Trotz sehr großer Auslastung war alles schnell nutzbar. Auch das Speisenangebot war echt super. Alles in allem waren es zwei schöne Tage. Die Kids waren begeistert.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung und Ihr ehrliches Feedback. Es freut uns sehr, dass Sie und Ihre Kinder trotz einiger Punkte, die nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben, schöne Tage bei uns verbringen konnten und besonders unser umfangreiches Freizeit- und Essensangebot genossen haben. Ihre Hinweise nehmen wir selbstverständlich in unsere internen Besprechungen mit auf.

Wir würden uns freuen, Sie und Ihre Familie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Chelsea
By Lucas
Reviewed: 7 months ago (22/08/2025)

Lekker, goed vermaakt, ontspannend

Beste meneer L.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zich goed heeft vermaakt en ontspannen heeft kunnen genieten van uw verblijf bij ons.

Graag tot een volgende keer!

By O Emer
Reviewed: 7 months ago (22/08/2025)

Prettig leuk en gezellig

Beste heer/mevrouw E.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Fijn om te horen dat u een prettig en gezellig verblijf heeft gehad.

By Eme
Date of experience: 08/2025

Eten was goed. Genoeg variatie maar het zwembad. Bij de kluisje was de vloer al vies. Verder gelopen naar de douches en het stonk verschrikkelijk naar plas. Vervolgens kijken we verder. Had er een jongetje van 8 jaar in zijn broek gepoept en zijn vader was het aan het spoelen in de douch. Lag allemaal poep in de douch. Dit moet echt beter gecontroleerd worden. Ongeluk kan gebeuren maar het was echt vies

Beste heer/mevrouw E.

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort en voor uw complimenten voor onze medewerkers. Een 10+, daar zijn wij heel blij mee!

Het is jammer om te lezen dat uw ervaring in het Riviera Zwemparadijs niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Een ongelukje kan inderdaad gebeuren, maar uiteraard streven wij naar een nette en hygiënische omgeving voor al onze gasten. Een dergelijk uitzonderlijk voorval mag altijd direct gemeld worden bij onze collega’s in het zwemparadijs, zodat er meteen kan worden ingegrepen.

Wij gaan ervan uit dat u dit heeft gedaan, maar nemen uw melding hoe dan ook mee in onze bespreking met het team van het zwemparadijs.

By Sharon van den Dorpel
Date of experience: 08/2025

Ik was er nog geen uur en brak mijn enkel en been, lig nog zwaar in de kreukels.
Hoop jullie nog eens te kunnen bezoeken zonder ongelukken

Beste mevrouw Van den D.,

Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw ervaring. Het is fijn om te horen dat onze gewaardeerde collega’s als vriendelijk zijn ervaren. En wij vinden het ook heel jammer dat uw verblijf anders is verlopen dan u had verwacht, wat een pech voor u!

Wij hopen dat wij u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen voor een zorgeloos verblijf in ons resort.
We wensen u een voorspoedig herstel toe. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 08/2025

Een hele fijne en ontspannen tijd gehad