Reviewed: 7 years ago (13/02/2020)

We komen zeker terug!

Date of experience: 02/2020

Prima tot aan de laatste avond. Zeer rumoerige gasten maakten veel lawaai door o.a. luidkeels meezingen met hard afgespeelde muziek en schuiven met meubilair. Dit duurde tot ca 03.00 s nachts zonder dat dit blijkbaar opviel bij het personeel.
Preston Palace krijgt meer het karakter van een uitgaanscentrum waar veel gedronken wordt en minder van een all inclusive hotel. Dit is voor ons reden om niet meer te boeken.

Beste meneer Van der L.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Wij vinden het erg jammer dat de laatste avond uw prima verblijf heeft overschaduwd.

Mogen wij van u vernemen of u ter plaatse een melding heeft gemaakt? Het kan namelijk voorkomen dat onze alerte collega's zich elders bevinden (door een noodoproep, calamiteit, etc.) en door uw melding worden gewezen op uw persoonlijke noodzaak. U mag te allen tijde bellen met de hotelreceptie, onze collega's helpen u graag zodat u verder kunt genieten van uw welverdiende nachtrust.

Wilt u alstublieft uw boekingsnummer met uw toelichting mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Wij willen graag uw ervaring persoonlijk met u doornemen.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 02/2020

Een heerlijke dag en nacht gehad.

Goedemiddag mevrouw van der V,

Dank u voor uw goede beoordeling.
Hopelijk zien wij u nog eens in Preston Palace.

Ivon
Date of experience: 02/2020

Heel mooi concept maar trekt wel bepaald type mensen aan (beetje aso's die alleen maar uit zijn op zoveel mogelijk drinken) waardoor ik niet meer zou gaan. Heel zonde is dat. Misschien drankassortiment toch aanpassen en ander programma qua muziek zodat je wat beter publiek trekt?

Geachte mevrouw C.,

Hartelijk dank voor het delen van uw 90% tevreden beoordeling.

Iedereen is van harte welkom om van ons all-inclusive aanbod te genieten; wij vinden het een grote eer dat Preston Palace bij alle lagen van de bevolking 'the place to be' is. Met het stellen en naleven van huis- en gedragsregels wijzen wij onze gewaardeerde gasten op onze geldende normen en waarden . Wij waarderen het dat men dit naleeft uit respect voor zichzelf en uit respect voor derden. Wanneer u dat echter anders ervaart tijdens uw verblijf, mag u daar te allen tijde een ter plaatse melding van maken, zodat wij hiervoor samen een respectvolle oplossing vinden.

Wij hopen u naar alle duidelijkheid geïnformeerd te hebben en hopen u in de toekomst opnieuw als onze gewaardeerde gast te mogen verwelkomen.

Date of experience: 02/2020

Redelijk. Niet voor herhalibg vatbaar. Zeker niet voor familiies of gezinnen.

Beste mevrouw Van R.,

Wat vervelend dat uw verblijf niet aan uw verwachting heeft voldaan.

Wilt u dit alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer mailen naar marketing@prestonpalace.nl?
Na ontvangst gaan wij contact met u opnemen om uw ervaring met u door te nemen.

Date of experience: 02/2020

Alles goed schoon en voldoende zwembadmederwerkers

Date of experience: 02/2020

Wij vonden het over heet algemeen te schreverig en te luidrustig en dat er door de managers hoegenaamd daar niets van wordt gezegd. Wij waren niet de enige die opmerkingen hadden.

Geachte heer S.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling.
Graag willen wij uw opmerking over de sfeer persoonlijk met u doornemen. Wanneer u dat ook graag zou willen, wilt u dan uw boekingsnummer met toelichting mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Wij wachten uw bericht af.

Date of experience: 02/2020

Heel fijn verblijf. Zeker een aanrader!

Date of experience: 02/2020

Ik ben anthousiast , vertel het aan andere, kom zeker nog een keer terug, 1 opmerking, te weinig toiletten ,

Geachte mevrouw,

Bedankt voor uw mooie waardering!
Wij nemen uw opmerking tot betrekking de toiletten mee in het overleg.

Date of experience: 02/2020

Was heel fijn! Lekker warm zwembad