Alone
Date of experience: 02/2020

Het is en leuk en fijn hotel waar je fijn tot rust kunt komen en de centrale bar waar je fijn kunt zitten

Bedankt voor uw mooie waardering! Wat fijn dat u totaal tot rust bent gekomen bij ons.

Date of experience: 02/2020

Hotel-restaurant Ribbleton had veel keuzes , eten was vers en lekker.

Geachte mevrouw,

Bedankt voor uw mooie waardering! Wat fijn dat alles na wens was bij ons Hotel-Restaurant Ribbleton.

Date of experience: 02/2020

Alle faciliteiten die jullie aan bieden zijn goed.

Bedankt voor uw mooie waardering!

Date of experience: 02/2020

Zie boven daar heb ik al uitgelegd wat nog te verbeteren valt.

Geachte heer N.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling.

Wij waarderen het enorm dat u met ons meedenkt en nemen dan ook met veel plezier uw persoonlijke bevindingen mee in ons intern werkoverleg.

Date of experience: 02/2020

Behalve de ligging van de kamer was alles naar wens.

Geachte mevrouw D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw Preston Palace beleving. Wat fijn dat het vrijwel volledig naar wens was!

Is het ter plaatse nagekeken waarom uw essentie niet correct is uitgevoerd? Wanneer dat niet zo is, willen wij dat graag alsnog voor u doen. Wilt u alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Na ontvangst gaan wij het intern onderzoeken en hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 02/2020

Goed , jammer als je boekt voor Jan Smit dat er dan heel ander soort artiesten komen niet andere Nederlands talige

Beste meneer P.,

Wat fijn dat uw verblijf goed is verlopen, hartelijk dank voor uw review!

Wij kijken overigens op van uw opmerking ' jammer als je boekt voor Jan Smit dat er dan heel ander soort artiesten komen niet andere Nederlands talige'. Alle gasten hebben namelijk onderstaand schrijven van ons mogen ontvangen waarin het vervangend entertainment werd genoemd en de coulance-regeling voor een kosteloze wijziging of annulering.

*******************************************************************************************************************************************

U heeft gereserveerd voor het all-in arrangement inclusief optreden met Jan Smit d.d. 8 februari 2020. Helaas moeten wij u meedelen dat dit optreden niet doorgaat. Jan Smit heeft op 29 januari 2020 aangegeven dat zijn herstelproces langer duurt dan verwacht, waardoor hij alle rust nodig heeft en nu niet in staat is te performen'. Allereerst wensen wij Jan heel veel sterkte toe en hopen dat hij de tijd neemt die nodig is voor een optimaal herstel.

Daarnaast gaat het ook om u! Daarom heeft onze Entertainment afdeling direct alles op alles gezet om u een passende vervanging te bieden. Dat is gelukt! Lange Frans en Trijntje Oosterhuis gaan op 8 februari 2020 een spetterend optreden voor u verzorgen tijdens uw all-inclusive arrangement.

Wij hopen u hiermee een passende oplossing te hebben geboden. Mocht u toch liever uw arrangement willen annuleren of wijzigen, dan kan dit coulancehalve kosteloos worden geregeld bij Afdeling Reserveringen. De contactmogelijkheden hebben wij in het onderstaande bericht voor u op een rij gezet.

Wij gaan ervan uit u naar alle duidelijkheid geïnformeerd te hebben en hopen u in Preston Palace te mogen verwelkomen. Wij kijken ernaar uit u een fantastisch arrangement te bezorgen!

Wij hopen dat u toch heeft genoten en wij zien u graag terug als onze gewaardeerde gast in ons mooie Preston Palace.

Alone
Date of experience: 02/2020

Mir gefällt es jedes Mal.

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre nette Anerkennung!
Wir freuen uns, Sie im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Mariet
Date of experience: 02/2020

Wir kommen auf jeden Fall wieder
Perfekt für einen kurz Urlaub

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre nette Anerkennung!
Wir freuen uns, Sie im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Mariet
Date of experience: 02/2020

Heel goed en gezellig gehad als het kan komen we terug maar voor ons iets te duur

Beste heer/mevrouw Van S.,

Hartelijk dank voor uw zeer positieve review! Wij hopen dat u ook bij ons terug gaat komen en kunnen onze (gratis) online nieuwsbrief adviseren.
Via deze link (onderaan de pagina) meldt u zich heel makkelijk aan: https://www.prestonpalace.nl/over-ons

Date of experience: 02/2020

Heerlijk. Ik probeer mijn (schoon) ouders nu al jaren zo ver te krijgen dat we met de hele familie gaan. :) Het is een geweldige ontspannen ervaring om met het gezin (nu twee tieners) nergens aan te hoeven denken en je onder te kunnen dompelen in de luxe van Preston Palace. Voor ieder wat wils, nee is niet te koop.

Bedankt voor uw mooie waardering!
Wat fijn dat u het al jaren na uw zin heeft bij ons.
Wij hopen u ook zeker weer opnieuw terug te zien Preston Palace. Wellicht met de hele familie dit keer!