wij vonden het fantastisch

Geachte mevrouw M.

Hartelijk dank voor uw positieve 100% review!

Ellen
Date of experience: 01/2020

Prettig, maar wel een hoop geld voor een vrij kort verblijf (15.00 uur aankomst, 11.00 uur vertrek)

Beste mevrouw Van G.,

Hartelijk dank voor het delen van uw prettig ervaring!

Uw hotelarrangement begint om 15:00 uur en eindigt op de vertrekdag om 11:00 uur. Deze informatie wordt tijdens het boekingsproces getoond en daarmee gaat u akkoord wanneer u boekt. Vindt u uw verblijf te kort, dan mag u altijd (indien beschikbaar) een nachtje bijboeken of een langer blijven op de vertrekdag tot 14:00 of 18:00 uur. U mag beslissen, de keuze is aan u.

Wij hopen oprecht dat u in de toekomst ook weer voor Preston Palace kiest. Weet dat u meer dan welkom bent!

Agnes
Alone
Date of experience: 01/2020

Ik ben al vaker in Preston Palace geweest, en het is altijd super leuk om er te zijn!

Geachte heer L.
Hartelijk dank voor uw 95% positieve review!
Wat fijn om te lezen dat u het altijd bij Preston Palace naar uw zin heeft!

Ellen
Date of experience: 01/2020

Het was een fijn verblijf en zeer lekker en ook heel veel eten. Toch zijn er en ook minpunten.
Wij misten rustige geluidsarme ruimten, overal muziek en net iets te hard zodat je zelfs op bepaalde plaatsen meerdere geluidsboxen door elkaar hoorde. Misschien handig om te vermelden dat het hotel niet prikkelarm is. Voor ons erg belangrijk met iemand met autisme en met een kleine baby.
Op de kamer ontbreekt een gastvrij welkom met een flesje water en/ of een mogelijkheid voor koffie, thee of een glaasje wijn. Het pakketje voor roomservice dekt die lading niet en het zou moeten passen in de allinclusive formule.
Een vermelding dat er bij indoor kermis nog extra moet betaald worden voor verschillende dingen zou ook klantvriendelijk zijn. Dit voelde niet all inclusive.
Het is jammer dat er geen tuin is of een wandelroute.

Beste meneer/mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw 90% waardering. Wat is het mooi dat u heeft genoten van een fijn verblijf met zeer lekker (en veel) eten!

Wat betreft uw opmerking over geluidsarme ruimtes betreft het een persoonlijke ervaring die wij uiteraard respecteren. Wij hanteren in Preston Palace achtergrondmuziek die sfeerverhogend werkt , de beleving compleet maakt en is afgestemd op elke afzonderlijke ruimte. Zo is de sfeer in de Koffiecorner anders dan in de Scheepsbar. Op het nieuwe Preston Palace Central, in de Koffiecorner en in de hotellobby zijn royale zitplaatsen waar u rustig kunt verblijven. Is dit persoonlijk voor u nog te druk, dan kunt u zich ook terugtrekken op uw hotelkamer. Wilt u bij uw volgende bezoek graag een mogelijkheid voor een consumptie op uw hotelkamer, dan raden wij u de Royal hotelkamer of Luxe Suite met gevulde minibar aan. Op de Luxe Suite staat zelfs een koffiezet apparaat voor u gereed!

De uitdagende attracties in de indoor-kermis zijn gratis toegankelijk tijdens uw verblijf, evenals koffie, thee, fris, ijs en een zoete kermis consumptie. Voor de behendigheidsautomaten waarbij u prijzen kunt winnen geldt een bijbetaling. Dat lijkt ons niet meer dan logisch en het is uiteraard geen verplichting om hieraan deel te nemen, wij respecteren uw keuze hierin.

Wij hebben wij de hotelreceptie diverse mooie wandelroutes vanuit Preston Palace. Speciaal op maat gemaakt voor u en diverse afstanden mogelijk. Zeker een aanrader. Tevens zijn er mooie terrassen bij ons hotel, maar in januari is het niet aan te raden om hier plaats te nemen; dan is het binnen veel gezelliger voor u!

Heel graag tot ziens in Preston Palace en wij waarderen het dat u ons de kans heeft gegeven het één en ander duidelijk aan u uit te mogen leggen.

Agnes

toplocatie

Beste mevrouw F.,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Date of experience: 01/2020

es war alles sehr schön! Sehr tolles Schwimmbad. Rezeption war auch sehr freundlich und schnell.

Sehr geehrte Herr H.,

vielen Dank für Ihre Bewertung und wir hoffen, Sie bald zu sehen!

Prima verblijf

Beste mevrouw K.,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Graag tot ziens in Preston Palace.

heerlijk ontspannen

Beste mevrouw Z.,
Wat fijn dat u lekker heeft kunnen ontspannen! Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Super goed

Beste mevrouw S.,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dat vinden wij geweldig!
Emma
Reviewed: 7 years ago (29/01/2020)

Leuke locatie!

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Graag tot ziens in Preston Palace.

Femke.