Date of experience: 01/2020

ik vind het altijd leuk maar zou nooit meer in januari gaan.

Beste mevrouw N.,

Hartelijk dank voor uw review.
Wat mooi dat u Preston Palace altijd leuk vindt, wij vinden het altijd leuk dat u bij ons te gast bent.
Zou u alstublieft willen toelichten waarom u niet meer in januari zou gaan? Dat mag samen met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl
Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 01/2020

Ik zou dit hotel iedereen aanraden die even lekker alles in een hotel wilt hebben. Wij hebben 4 uur lang in de trein gezeten en het was elke minuut waard om naar preston Palace te komen. Helaas hadden we maar 1 nacht ivb met werk maar we komen graag en snel een keertje terug.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, fijn om te horen dat het verblijf in ons hotel de treinrit waard was.
Wij zien u graag nog een terug.

Date of experience: 01/2020

geweldig hotel aardig personeel, veel te doen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zien u graag nog eens terug.

Date of experience: 01/2020

Weer gezellig geweest , muziek in zaal goed alleen jammer dat het bij midgetgolf herrie was door werkzaamheden, dus niet kunnen doen , maar logisch moet ook op zijn tijd verbouwd worden
Bij het buffet vind ik altijd het koude gedeelte te koud zodat sommige gerechten zoals deegprodukten niet echt lekker zijn

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Het is mooi dat uw verblijf gezellig is geweest, dat doet ons ook goed!

Om u een goed en uniek all-inclusive aanbod te kunnen blijven bieden, is verbouwen soms noodzakelijk. U heeft inderdaad gelijk dat dit logisch is.
Wij proberen de mogelijke overlast altijd tot een minimum te beperken en bieden dan ook onze excuses aan dat dit op een bepaald moment even niet het geval was.
Wij waarderen nogmaals uw begrip en nemen w tip voor de gerechten bij het koude gedeelte van het buffet mee in ons werkoverleg.

Agnes

PS: Wilt u alles lezen over de werkzaamheden van nu, de toekomst en het verleden? Dat leest u hier: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/werkzaamheden-1
Date of experience: 01/2020

Wij hebben genoten van de rust, op tijd een drankje en een hapje!

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 12/2019

heel goed maar als u weer een aanbieding hebt had ik graag de prijs er bij want dat zoeken is maar niets,als je 83 jaar bent hopelijk is dit genoeg,voor de rest zijn we dik tevreden.

Beste meneer/mevrouw J.

Wat fijn dat uw verblijf heel goed is geweest en u verdient een groot compliment: op 83-jarige leeftijd zo goed van het leven genieten, dat is geweldig!

Natuurlijk hebben wij een mooie aanbieding voor u en wij willen deze persoonlijk toelichten. Zullen wij u bellen of heeft u liever via e-mail contact met ons? Wilt u dat alstublieft met uw boekingsnummer aangeven via marketing@prestonpalace.nl?
U mag zelf uiteraard ook contact met ons opnemen via 0546-542121 of direct op de site kijken via https://www.prestonpalace.nl/. Hier staan àlle aanbiedingen met alle prijzen vermeld en kunt u ook direct en snel boeken.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 01/2020

Alles was geweldig niks op aan te merken.

Beste meneer/mevrouw K.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Business
Date of experience: 01/2020

Ik kom voor een vergaderarragement en dat is gewoon goed met vele team mogelijkheden

Beste mevrouw R.,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve zakelijke ervaring. Inspanning combineert prima met ontspanning, dat blijkt ook uit uw review.
Wij hopen u nog vele malen te mogen verwelkomen in ons mooie Preston Palace.

Date of experience: 01/2020

Super alles was perfect komen iedere keer weer terug met vrienden en of familie uitje

Beste merouw De G.,

Wij vinden het fantastisch dat u iedere keer weer terugkomt met vrienden of familie. Hartelijk dank voor uw super review en tot snel!

Agnes
Reviewed: 7 years ago (22/01/2020)
Date of experience: 12/2019

Der Aufenthalt war sonst sehr schön und empfehlenswert. Wir und die Kinder haben viel Spaß gehabt. Es werden sehr viele Aktivitäten für Familien angeboten. Ich denke wir werden auf jeden Fall nochmal wieder kommen.

Vielen Dank, Frau T.!

Bis bald in Preston Palace!