Date of experience: 12/2019

Mooie ervaring en we hebben erg genoten van de gastvrijheid en mooie faciliteiten.

Beste meneer/mevrouw ter H.,

Wat fijn dat uw verblijf een mooie ervaring is.
Uw complimenten geven wij met veel plezier door en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Goed Goed goed

Beste mevrouw B.,

Wij vinden uw review goed, goed, goed!

Hartelijk dank voor het delen van uw zeer positieve ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 01/2020

Goed net als altijd als ik kom naar preston palace

Business

Prima tijd gehad

Beste meneer Van D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw prima ervaring.

Date of experience: 01/2020

leuke ervaring super gezellig gehad

Beste meneer/mevrouw V.,

Het is mooi dat u het super gezellig heeft gehad in Preston Palace!
Hartelijk dank voor het delen van uw leuke ervaring en heel graag tot ziens!

Date of experience: 01/2020

Geweldige artiesten dus geslaagde avond. Eten was erg matig en drinken kon je bijna niet door de drukte. Ik geef het totaal door de artiesten een 7.

Beste meneer De W.,

Wat fijn dat u heeft genoten van top entertainment tijdens uw verblijf. Wilt u alstublieft uw mening over het eten en drinken met uw boekingsnummer toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Wij zijn u zeer erkentelijk!

Date of experience: 01/2020

Kamers lage te ver uit elkaar.
1 beneden op het einde van de gang 1 op de eerste aan het eind van degang en 1 op het andere eind van de eerste en een op de vierde terwijl er in oktober 2019 is gereserveerd.

Beste meneer/mevrouw D.,

Hartelijk dank voor uw 94% tevreden beoordeling!

Wat goed dat u ook uw ervaring over de ligging van de hotelkamers met ons deelt. Het moment van boeken bepaalt namelijk niet de ligging van de hotelkamers, deze worden kort voor aankomst namelijk automatisch ingedeeld. Wilt u bij uw volgende verblijf graag uw hotelkamers bijelkaar gelegen, dan mag u dit bij uw boeking aangeven. Meer informatie leest u via deze link: https://www.prestonpalace.nl/articles/kunnen-wij-bij-onze-boeking-een-bepaalde-voorkeur-aangeven-voor-de-ligging-van-onze-hotelkamer.

Heeft u na het lezen nog vragen voor ons? Stelt u ze gerust via de chat-functie op onze site, via reserveringen@prestonpalace.nl of telefonisch via 0546-5421. Wij helpen u graag!

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Prima. In oktober weer

Beste meneer W.,

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Graag tot ziens in oktober!

Date of experience: 01/2020

Heel prima ervaring. Echter was de wok dicht omdat de midgedgolfbaan werd verbouwd.
Had graag voor de wok een alternatief gezien.

Beste meneer V.,

Wat fijn dat uw verblijf een prima ervaring is!

In ons 24-uurs bedrijf willen wij voor de beste all-inclusive beleving voor u blijven vernieuwen en daarom zij wij genoodzaakt soms bepaalde afdelingen even buiten gebruik te zetten. Daarvoor is uiteraard een alternatief in de vorm van bijvoorbeeld een ander buffet elders in ons gezellige uitgaanscentrum. Uiteraard proberen wij de mogelijke overlast van een dergelijke vernieuwing tot een minimum te beperken en, dát moet gezegd worden, is het begrip van onze gewaardeerde gasten fantastisch. Zoveel empathie en support is DE drijfveer om alle vernieuwingen tot in perfectie uit te voeren.

Hartelijk dank voor uw tips en tops en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 01/2020

Geweldig we komen zeker terug

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij kijken u al uit naar uw volgende bezoek. Heel graag tot ziens in Preston Palace!