Reviewed: 7 years ago (21/01/2020)

Een aanrader voor iedereen

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor uw100% tevreden review.
Wat is het ontzettend attent dat u ons bij derden aanraadt. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Agnes
Reviewed: 7 years ago (21/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Alles stimmt, bis auf den preis

Sehr geehrte Frau L.

Vielen Dank für Ihre Bewertung!

Wenn Sie ein schönes Angebot zu einem guten Preis wünschen, ist es ratsam, diesen Link zu konsultieren: https://www.prestonpalace.de/all-in-hotel/angebote.

Wir freuen uns Sie zu sehen!

zoals verwacht alles perfect

Wat fijn dat uw verblijf geheel naar tevredenheid is verlopen, meneer S. !
Date of experience: 01/2020

Fantastisch! Wij zijn 11/12 jaar geleden ook geweest en toen zeiden we...NOOIT meer! Nu zijn we vol LOF... gelukkig hebben we het nog eens geprobeerd!

Beste meneer/mevrouw M.,

Wij zijn zó blij dat u na 11/12 jaar weer bij ons terug bent. Hartelijk dank voor uw gezellige verblijf en heel graag tot een volgende keer. Niet zo lang mee wachten, hoor!

Date of experience: 01/2020

Lekker rustig ontspannende dagjes ertussen uit. Jammer dat de excursie naar Bolletje niet doorging.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, mevrouw M-B. Het is mooi dat u heeft genoten van rustig, ontspannende dagen!

Inderdaad jammer dat de excursie naar Bolletje (wegens te weinig deelname?) niet doorging, maar dat is tegelijkertijd ook een goede reden om snel bij ons terug te komen. Heel graag tot snel.

Agnes
Reviewed: 7 years ago (19/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Heb erg genoten van het verblijf

Dank u wel, mevrouw Van B.! Wij kijken uit naar uw volgende verblijf!
Reviewed: 7 years ago (18/01/2020)
Date of experience: 01/2020

ZEER GOED. ZOWEL DE KAMER , HET ETEN , DE KERMIS , DE FEESTAVONDEN , EN VOORAL DE GEZELLIGE SFEER IN HET HOTEL ,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling!
Reviewed: 7 years ago (18/01/2020)
Date of experience: 01/2020

het was allemaal piekfijn in orde

Heel attent dat uw 100% tevreden ervaring met ons deelt, meneer M. Hartelijk dank en heel graag tot ziens!
Reviewed: 7 years ago (17/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Een leuke midweek gehad met lekker eten en drinken alleen mag het warme eten wat warmer zijn en mijn man was blij dat het schepijs weer terug was

Dank u wel, meneer O.!

Hartelijk dank voor uw tips en tops, deze geven wij door aan onze collega's in de keuken. En wij zijn ook heel blij dat het schepijs weer terug is. Heerlijk!

Agnes
Reviewed: 7 years ago (17/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Heel goede ontvangst en heel vriendelijk personeel, je komt echt helemaal niets te kort.

Hartelijk dank voor uw mooie review, meneer Van der L.!