Date of experience: 01/2020

Was goed. Genoeg te eten en drinken. Voor ieder wat wils

Dank u wel, familie T. Graag tot de volgende keer in Preston Palace!
Date of experience: 01/2020

geweldig weekend gehad,opvallend hoe netjes er alles uitzag.

Dat is leuk om te lezen. Wat fijn dat u aangenaam bent verrast en heel graag tot de volgende keer, meneer E.!

Prima maar na 5 dagen blij dat ik weer naar huis kon

Welkom thuis, hartelijk dank voor vijf dagen gezelligheid en heel graag tot ziens, meneer/mevrouw Van de P.!
Date of experience: 01/2020

na de 5x keer hier geweest te zijn, blijft het leuk om zeker nog een keer terug te komen. Dit zullen we dus zeker nog een keer gaan doen.

Wat leuk dat u geen genoeg van Preston Palace kunt krijgen. Heerlijk dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw mooie review en op naar de zesde keer, meneer R.!
Date of experience: 01/2020

Geweldig, echt er even helemaal tussenuit. Jammer dat sommigen ver over de schreef gaan met drank, dat weerhield ons om naar de pubs te gaan. Waren wat calamiteiten maar de security was er snel bij dat gaf een fijn gevoel, ook jammer dat het nodig is. Het was voor de verjaardag van mijn zoon, de kamer was leuk versierd en het heeft ons even rust en ontspanning gegeven na pittig jaar met een scheiding op komst

Van harte gefeliciteerd met uw zoon! Wat fijn dat u, ondanks uw persoonlijke omstandigheden, heeft genoten van een geweldig verblijf, mevrouw W.

Heel veel sterkte en geluk voor de toekomst. Graag tot ziens in Preston Palace!
Date of experience: 01/2020

Wat ons opviel was het personeel is allemaal even vriendelijk. De beveiliging was prima met zoveel gasten binnen is het nodig.

Uw complimenten voor onze collega's waarderen wij enorm, mevrouw Van der H.! Dat is heel attent, dank u wel en graag tot ziens!
Date of experience: 01/2020

We hebben ons prima vermaakt was heel gezellig, lekker gegeten.
Het enige minpuntje vonden wij met het ontbijt dat er eigenlijk te weinig koffieapparaten zijn, lange rij mensen wachten voor het apparaat.

Wat fijn dat u zich prima heeft vermaakt, mevrouw R.!

Onze koffie automaten in hotelrestaurant Ribbleton maken van verse bonen een heerlijke verse kop koffie, dat vraagt inderdaad nèt een beetje meer tijd dan normaal. Maar zo'n heerlijk topkwaliteit koffie is zeker het wachten waard ;) Duurt het u toch te lang, dan mag u ook een kop koffie vragen aan de medewerkers achter de bar in het restaurant, daar staat namelijk óók een koffieautomaat.

Agnes
Alone
Date of experience: 01/2020

Wel goed,maar kom doordeweeks niet weer. Vrijdag of Zaterdag is veel beter. Maar dan zijn de 1 persoons kamers vaak uitverkocht en alleen een 2 persoons nemen is net te duur

Beste meneer H.,

Om uw volgende verblijf nóg beter te maken, adviseren wij u vroegtijdig uw eenpersoons hotelkamer te boeken. Zo bent u zeker van uw favoriete datum in het weekend in uw gewenste hotelkamer.

Heel graag tot ziens en hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Agnes
Date of experience: 01/2020

We hebben een aangenaam. Verblijf gehad

Dat is fijn, meneer en mevrouw S. Heel graag tot de volgende keer voor wederom een aangenaam all-inclusive verblijf!
Date of experience: 01/2020

Goed, het eten was zeer goed, uitgebreid en netjes

Dank u wel, meneer Van B. Wij geven uw complimenten door aan onze koks en zien u graag terug in Preston Palace!