Date of experience: 01/2020

Prettig, alleen blijft het duur in verhouding met andere uitjes

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Leuk dat wij u hebben mogen begroeten en dat u een prettig verblijf heeft gehad.

Wij hopen dat u uitgebreid gebruik heeft gemaakt van uw all-inclusive verblijf en zien u graag opnieuw!

Heerlijk weekendje weg!

Beste heer/mevrouw R.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

na 20 jaar u bezocht te hebben vervelen we ons nog steeds niet

Wat ontzettend leuk dat wij u al 20 jaar lang mogen begroeten.
Goed om te lezen dat u zich nog steeds niet heeft hoeven vervelen!

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 01/2020

Prima. Als kleine tip zou het voor de kinderen wel fijn zijn als er tussen de buffetten door ook wat lekkers voor hen zou zijn. Voor de volwassen is er meer dan genoeg, voor de kinderen enkel spekjes in de koffie corner.

Beste heer/mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Leuk dat wij u hebben mogen begroeten en dat u een fijn verblijf heeft gehad!

Uw tip over het uitbreiden van buffetten voor kinderen nemen wij mee in onze werkbespreking. Wist u trouwens dat er ook een kinderbuffet in het hotel restaurant is en dat in de indoor kermis ook lekkernijen te vinden zijn? Wij weten vrijwel zeker dat uw kinderen dit ook héérlijk vinden! :-)

Wij danken u voor uw bezoek en zien u graag opnieuw!

Date of experience: 01/2020

Waar voor je geld ,alles was ruim voldoende

Beste heer P.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.

Date of experience: 01/2020

Super om in preston te zijn, een extra zwaarder biertje zou welkom zijn. Het avond buffetje is open van 20u tot 24u, dit is jammer als je savonds de film meepikt en hier dus niet van kan genieten

Beste mevrouw M.,

Wat fijn dat u ons mededeelt dat u het super vindt om in Preston Palace te zijn. Dat vinden wij erg leuk om te lezen!
Het klopt dat het avond buffet in de Deel geopend is van 20:00 - 24:00 uur. Daarnaast is het buffet in het hotel restaurant geopend vanaf 17:30 uur, hopelijk heeft u hier wel gebruik van kunnen maken! :-)

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Fantastisch

Beste heer/mevrouw W.,

Wij vonden het ook fantastisch dat u er was!
Mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw begroeten? Wij hopen het.

Date of experience: 01/2020

Zeer prettig en aangenaam.
Alleen zeer slechte wifi....dat geef ik een 1
En afvoerputje in de.badkamer was te.traag

Beste heer den H,.

Wij vinden het heel fijn dat u met ons deelt hoe u uw verblijf in Preston Palace heeft ervaren.
Goed om te lezen dat u een prettig en aangenaam verblijf heeft gehad!

Uw tips en tops nemen wij mee in onze werkbespreking, goed dat u met ons meedenkt.

Zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw? Wij hopen het!

Date of experience: 01/2020

Gezellig we hebben ons prima vermaakt

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace.

Lisanne
Reviewed: 7 years ago (13/01/2020)
Date of experience: 12/2019

Ik kwam in Preston Palace met kinderen en kleinkinderen waar wij dachten een leuke herinnering aan te houden maar helaas. Om te beginnen heeft de kermis niks voor kinderen tot 5 jaar. Alleen betaalde attracties. Verder vind ik dat er wel een kleine koelkast mag zijn in de kamer. Wij gingen beneden ontbijten en stonden 5 voor 11 voor onze kamerdeur om onze ingepakte koffers uit de kamer te halen, bij de kamer aangekomen konden wij er niet meer in. De kamers behoren om 11 uur dicht gaan en niet 5 voor 11. Ik heb mijn pasjes netjes op tijd ingeleverd. Wij waren met de auto afgezet en zijn ook met de auto opgehaald. Onze chauffeur had autopech en omdat we in de lobby aan het wachten waren een uurtje moesten wij 50 euro betalen. Zo wordt er toch niet omgegaan met gasten? Dit is onmenselijk dat ik buiten of op straat moest gaan staan met een kind van 3 jaar. Het staat nergens dat je buiten het terrein of liever gezegd op straat moet gaan wachten. Dit heb ik voor het eerst meegemaakt bij een hotel of waar dan ook. Dit is onmenselijk en misbruik maken van iemand zijn problemen doordat onze chauffeur door auto pech ons 1uur later heeft opgehaald. 10 euro per uur alleen om in de lobby te wachten. Dat was dan 5 keer 10 euro per persoon wachttijd in de lobby en dat was 50 euro, wij zijn echt teleurgesteld in Preston Palace. De chauffeur kon wel binnen rijden om ons op te halen maar toen we eruit moesten rijden hoorden we van de portier dat we terug moesten naar de receptie. Wij konden er niet uit 50 euro moesten we dus gaan betalen voor het wachten in de lobby. Schandalig. Iedereen vind dit echt werkelijk waar niet te geloven. Een tip voor Preston Palace doe bij de lobby een bordje dat iedereen op straat moet gaan staan die opgehaald moet worden want anders kost het GELD.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u zo teleurgesteld bent in uw verblijf.
Mogen wij contact met u opnemen om uw ervaring persoonlijk te bespreken? Indien gewenst, mag u uw gegevens (incl. boekingsnummer) mailen naar marketing@prestonpalace.nl. Alvast bedankt!

In afwachting van uw reactie,