Date of experience: 01/2020

Alles was helemaal top,het eten,de kerstversiering, de optredens tijdens oud en nieuw waren heel goed (vooral de band Stageline)

Beste familie,

Wat leuk dat wij u met oud en nieuw hebben mogen verwelkomen in Preston Palace.
Goed om te lezen dat alles helemaal naar wens is geweest.

Wij danken u voor uw 100% tevreden beoordeling en zien u graag opnieuw!

Date of experience: 01/2020

1e Bij het sauna bezoek zijn er toch veel mensen die er zonder handdoek in zitten misschien beter op de glazen toegangsdeur afbeelding bordjes plaatsen wat de gebruik regels zijn . 2e punt met te harde ballen in het zwembad gooien kan irritant zijn voor overige zwemgasten. het handhaven van de huidige regels is wel een aandacht puntje. 3e punt Regelmatig tref je poepluiers in de kleedhokjes aan .Misschien helpen luier deponeer bakken daar te plaatsen. Verder een goed familie hotel en is voor herhaling altijd weer leuk om te komen.

Beste heer/mevrouw B.,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Wat fijn dat u uw tips en tops met ons deelt, dat waarderen wij enorm.

Uw opmerkingen hebben wij intern doorgegeven en wordt meegenomen in de werkbespreking. Goed dat u met ons meedenkt!

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen begroeten.

Geweldig, prima!

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijn verblijf in Preston Palace. Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Date of experience: 01/2020

Het was super gezellig, goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar!!!

Beste mevrouw van D.,

Wat fijn om te lezen dat u een super gezellig verblijf heeft gehad!
Wij danken u voor uw bezoek en kijken uit naar een volgend verblijf.

Date of experience: 01/2020

1 van de weinige zwembaden waar je zo het water in kan, zonder te schrikken van de watertemperatuur.

Beste heer K.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen!

Date of experience: 01/2020

We hebben het heel gezellig gehad lekker gegeten klant vriendelijk alles netjes en verzorgt

Beste heer/mevrouw S.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling met 100% tevreden score!
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Date of experience: 01/2020

Preston Palace is een prima plek om met kinderen naartoe te gaan voor een paar dagen. Medewerkers zijn vriendelijk, de kamers voldoende, het eten afwisselend en lekker genoeg. De kinderen hebben zich prima vermaakt.

Enige domper was het incident in de kamer naast ons zaterdagnacht, waarbij na bellen beveiliging vrij vlot aanwezig was, maar het lawaai (Agressief geschreeuw en gebonk) nog zeker een uur aanhield. Als alleenstaande moeder met 2 kleine kinderen gaf deze ervaring een onveilig gevoel en heb ik zelf nog lang wakker gelegen. Manager heeft dit echter op vriendelijke en prettige manier opgepakt en ons een aantal uur extra verblijf aangeboden. Hierdoor aan dit weekend een gemengd gevoel overgehouden.

Beste mevrouw O.,

Wij vinden het fijn dat u uw ervaring binnen Preston Palace met ons deelt.
Uw tips en tops ontvangen wij van harte. Goed dat u met ons meedenkt!

Daarnaast vinden wij het erg vervelend dat u in de nacht last heeft gehad van medegasten. Erg goed dat u hier direct een melding van heeft gemaakt, zo kunnen onze gastheren u ter plekke helpen en een passende oplossing bieden. Niettemin vinden wij het onprettig dat u zich niet veilig heeft gevoeld en bieden hier onze oprechte excuses voor aan. Om dit soort dingen in de nacht te voorkomen zetten wij extra gastheren in zodat een ieder toekomt aan zijn of haar welverdiende nachtrust!

Hopelijk heeft u verder een prettig verblijf gehad. Wij zien u graag opnieuw!

Date of experience: 01/2020

Erg gezellig en genoten van alle faciliteiten!

Beste mevrouw D.,

Wat fijn om te lezen dat u een gezellig verblijf heeft gehad en heeft genoten van de vele faciliteiten!

Vervelend dat u de kamer zo heeft aangetroffen. Heeft u dit direct bij onze collega's gemeld? Zij hadden u hier graag ter plekke mee geholpen.
Omdat dit zeker niet voor herhaling vatbaar mag zijn, zetten wij dit intern door.

Leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen in Preston Palace en graag tot ziens!

we hebben genoten

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Leuk dat wij u hebben mogen begroeten!

Mooi dat u heeft genoten van uw verblijf, graag tot ziens!

Date of experience: 12/2019

water in zwembad en vooral in de verschillende jacuzzi was te koud om optimaal te kunnen genieten.

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Wat fijn om te lezen dat u de renovaties mooi vindt geworden!

Wat betreft uw opmerkingen over het zwemparadijs; erg vervelend dat u het water te koud vond. Dit omdat de gemiddelde temperatuur 32 graden is.
Uw tip betreft het koffiezetapparaat/frisdrankautomaat, wij snappen uw opmerking erg goed. Echter houden wij graag het drink en eetgedeelte gescheiden zodat het zwembadwater en omliggende gedeeltes schoon blijft. Wij hopen op uw begrip!

Hopelijk heeft u verder genoten van uw verblijf en mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!