Date of experience: 01/2020

Eigenlijk was alles behalve de kwaliteit van het eten prima.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u uw ervaring binnen Preston Palace met ons deelt.

Vervelend om te lezen dat u vond dat er te weinig keuze qua eten was voor vegetariërs.
Wist u dat u van te voren een dieetwens kunt aanvragen? Zo kunt u ook aanvragen dat u vegetariër bent. Wanneer u bij ons aankomt kunt u zich bij de dienstdoende chef melden en aangeven dat u een dieetwens heeft. Zij zullen dan ter plekke voor u een heerlijke maaltijd maken. Een tip voor de volgende keer! :-)

Goed om te lezen dat u voor de rest een prima verblijf heeft gehad en graag tot ziens!

Super, aanrader!!!

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen!

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

Date of experience: 01/2020

Ein sauberes und tolles Hotel mit vielen Freizeitattraktionen. Außerdem ist ziemlich das ganze Personal freundlich. Außerdem hatte das Ribbleton Restaurant sehr leckeres Essen und eine große Auswahl.

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung und Ihren Besuch.
Wir danken Ihnen auch für Ihre Komplimente bezüglich des Essens und unseres Serivce. Das wissen wir sehr zu schätzen.

Gerne bis bald in Preston Palace!

Date of experience: 01/2020

Even weg voor een goede prijs kwaliteit verhouding

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw bezoek.
Leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen!

Graag begroeten wij u opnieuw in Preston Palace!

Geweldige weekend

Beste heer/mevrouw van D.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Business
Date of experience: 01/2020

heb dit voor een klant van ons ingevoerd , hij komt waarschijnlijk niet weer

Beste heer/mevrouw,

Erg jammer om te lezen dat uw klant teleurgesteld was in het verblijf.

Vervelend om te lezen dat het eten tegen is gevallen, is hier ter plekke melding van gemaakt? Graag hadden wij dit ter plekke opgelost door bijvoorbeeld de maaltijd persoonlijk klaar te maken.

Op de hotelkamer liggen handdoeken, echter raden wij aan om eigen badlakens mee te nemen voor het subtropisch zwembad.
Dit staat overigens ook vermeldt onder de veelgestelde vragen, als u deze niet heeft kunnen vinden hebben wij hier de link voor u: https://www.prestonpalace.nl/articles/zijn-er-handdoeken-op-de-hotelkamer.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst alsnog opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 01/2020

Zeer leuk gehad met mijn vriend. Voor herhaling vatbaar alleen tis toch een behoorlijk bedrag voor 1 nachtje

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen begroeten!

Date of experience: 01/2020

Wij komen al meer dan 20 jaar bij jullie, en wilden nu voor het eerst oud en nieuw mee maken. Oudjaars avond was heel gezellig met meer dan voldoende eten en drinken, mede door dat alle buffetten de hele avond open waren. Wat heel erg tegenviel was nieuwjaarsdag, er stond in de beschrijving dat er luxe koffiespecialiteiten zouden zijn maar er was niets meer als anders, dit viel heel erg tegen, ook was er geen enkele nieuwjaarssfeer, niets meer als een gewone zondag, voor ons met een betaling van ruim 700 euro voor twee personen en hele grote tegenvaller. Heel jammer maar dit is voor ons niet waarPreston Palace voor staat en we zullen dit ook zeker geen tweede keer meer doen en ook is het niet echt aan te bevelen. Heel jammer maar veel te veel geld voor twee dagen met niets meer als een normale zondag.

Beste mevrouw S.,

Wat fijn dat u uw ervaring met ons deelt en dat wij u hebben mogen verwelkomen in Preston Palace.

Goed om te lezen u het naar uw zin heeft gehad tijdens de jaarwisseling en dat u het begin van 2020 samen met ons heeft gevierd.
Daarentegen vinden wij het jammer om te lezen dat u nieuwjaarsdag vond tegenvallen. Vooral omdat deze dag extra buffetten waren geopend en er ook op meerdere plekken live entertainment was. Natuurlijk vinden wij het erg belangrijk wat u er van vond en zullen uw opmerkingen intern oppakken.

Wij hopen u alsnog opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast!

Voor herhaling vatbaar.

Beste heer/mevrouw,

Wij danken u voor het delen van uw beoordeling.
Mooi om te lezen dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is. Graag zien wij u dan ook opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 01/2020

Een prettig verblijf en een hele goede service ervaren vanuit het team.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Ook danken wij u voor uw complimenten voor onze collega's, dat waarderen wij enorm.