Reviewed: 7 years ago (09/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Op de kamers na voor bedrag was alles goed en schoon en vriendelijk personeel

Beste heer/mevrouw H.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Leuk dat wij u hebben mogen begroeten en dat u een goed verblijf heeft gehad.

Vervelend dat u vond dat de kamer aan de kleine kant was. Indien u het prefereert een grotere kamer te hebben, raden wij u aan om essentie aan te vragen voor een ruimere kamer óf een Royal kamer. Onze Royal kamers zijn (af te leiden aan het woord) ruimer in haar gebruik.

Wij danken u voor uw complimenten voor onze collega's en graag tot ziens!

Date of experience: 12/2019

Prettige familie hotel.

Beste heer/mevrouw,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Date of experience: 01/2020

Voldaan aan de verwachting. Niet te gek druk ondanks dat het uitverkocht was.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 01/2020

Fijne ervaring, misten wel wat dingetjes zoals beschreven wat misschien meegenomen kan worden (het is geen kritiek, maar advies).
Advies is misschien ook om bij poolen en bowlen bepaalde tijden aan te houden of dat er bepaald systeem kan plaats vinden zodat iedereen zou kunnen poolen en bowlen!!

Beste heer/mevrouw,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Leuk dat wij u hebben mogen begroeten!

Wat betreft uw opmerking over de minibar op de kamer. Onze Royal kamers en Suites beschikken hierover. Wanneer u een Classic kamer had geboekt, is er helaas geen minibar aanwezig op de kamer.
Mocht u het voor de volgende keer prettig vinden om een minibar op de kamer te hebben, raden wij u aan om een Royal kamer of Suite te boeken.

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 01/2020

De opgeknapte centrale Bar ziet er prima uit, ruim en overzichtelijk en gelukkig niet meer de stoeprandjes en lage lampen zoals eerder. Vanwege deze uitgave dachten we dat het welkomstpresentje wat we eerdere jaren kregen er niet meer vanaf kon, totdat we van meerdere gasten hoorden dat zij dat wel op hun kamer hadden aangetroffen. Na een praatje met manager? Barbara die ons vertelde dat het goed zou komen, kregen we zelfs 2 van die leuke potjes met hartjes, precies wat Preston Palace bedoelt (hart voor de mensen). We blijven dus zeker terug komen.

Beste heer en mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, bezoek en complimenten.
Goed dat u uw opmerkingen direct tijdens uw verblijf kenbaar heeft gemaakt. Wij staan graag voor u klaar tijdens uw verblijf!

Leuk dat u plannen heeft om weder te keren, graag tot dan!

Date of experience: 01/2020

Leuk, van alles te doen en lekker eten voor ieder wat wils.

Beste heer/mevrouw,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Date of experience: 01/2020

Leuk om er een nacht naar toe te gaan. Is veel eten en drinken.

Beste heer van B.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Leuk dat wij u hebben mogen begroeten en dat u een goed verblijf heeft gehad.

Date of experience: 01/2020

Het was heel erg goed, voldoende faciliteiten ook voor de kinderen. Alleen de bowlingbaan vonden wij een stuk minder, te weinig ballen en vooraf reserveren zou makkelijker zijn.

Beste heer/mevrouw,

Wij danken u voor het delen van uw beoordeling, tips en tops.
Mooi om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad!

Wat betreft uw opmerking over de bowlingbanen. Wij hebben ervoor gekozen de (spel)faciliteiten zonder reservering te doen zodat elke gast bij ons de kans heeft om het spel te spelen. Zo heeft iedereen een eerlijke kans! Wij hopen op uw begrip.

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw begroeten!

Date of experience: 01/2020

Prima wat ons opviel dat er deze keer erg veel rolstoelen en roosters aanwezig waren. Meerdere gehandicapte mensen. Daarnaast vinden we de feestavond op oudjaar tegenvallen. Onze verwachtingen lagen hoger.

Beste heer/mevrouw,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.

Het kan zijn dat er in de periode waarin u bij ons bent verbleven meer gasten aanwezig waren met een rolstoel/rollator.
Daarbij is elke gast bij ons van harte welkom!

Jammer dat het oud en nieuw feest niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Hopelijk heeft u aan onze collega's uw tips en tops doorgegeven zodat wij er aankomende 31 december een nog groter feest van kunnen maken.

Lisanne
Reviewed: 7 years ago (07/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Einfach toll ! Waren zum zweiten Mal da ! Aber wenn man kein Alkohol trinkt leider schon teuer !

Sehr geehrte Herr/Frau,

Wie schön, dass Sie einen guten Aufenthalt genossen haben.
Wir bedanken uns für Ihren Besuch und Ihre Bewertung. Wir freuen uns, Sie wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!