Date of experience: 12/2019

Leuk initiatief, all in met entertainment. Jammer dat sommige mensen niet om kunnen gaan met het alcohol wat gevoelsmatig gratis wordt geschonken. Voor de rest prima tijd gehad

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren, dat waarderen wij enorm.
Het klopt dat sommige gasten iets té enthousiast worden van onze all-inclusive formule. Om hier overlast van te voorkomen, zetten wij extra gastheren in.
Onze gastheren staan garant voor de veiligheid van onze gasten en voor het behouden van de gezellige sfeer in Preston Palace!

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek. Graag tot ziens!

Date of experience: 12/2019

De spelletjes waren leuk, maar alles is gedateerd. De Qmusic foute kerst viel onwijs tegen. Het geluid was slecht doordat er alleen boxen bij het podium stonden, waardoor achterin het geluid matig was. De DJ was erg slecht en ik denk dat de QMusic DJ slechts 1.5 uur is geweest. Al met al een flater en totaal onder onze verwachtingen van een foute kerstfeest.

Beste heer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat u uw verblijf als teleurstellend heeft ervaren.
Naast uw genoemde punten betreft het entertainment, scoort de kamer jammer genoeg ook niet hoog namens u.
Zou u uw opmerkingen willen toelichten per mail aan marketing@prestonpalace.nl? Wij staan altijd open voor uw tips en tops!

Hopelijk mogen wij u opnieuw begroeten in Preston Palace.

In afwachting van uw antwoord,

Date of experience: 12/2019

Wij komen zeker nog terug. Supergoed concept all inclusive. Kinderen hebben genoten.

Beste mevrouw H.,

Wij danken u voor uw positieve beoordeling, leuk dat wij u hebben mogen begroeten!
Mooi om te lezen dat u plannen heeft om nog een keer langs te komen, wij kijken er alvast naar uit :-).

Date of experience: 12/2019

Prima ervaring. Wel willen we graag nog de opmerking maken dat het erg vreemd is dat het gebruik van een cadeaubon eigenlijk €11,50 kost! Je kunt dan namelijk alleen telefonisch reserveren waardoor deze kosten in rekening worden gebracht. Dit vind ik niet gastvriendelijk. Het betekent dat een cadeaubon daardoor automatisch 11.50 euro minder waard is dan de aanschafwaarde.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen!

Wat betreft uw opmerking over de cadeaubon. Dit is niet de normale werkwijze hiervan, wij hebben dit dan ook direct intern doorgezet.
Zou u ons een mail willen sturen met uw gegevens naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast bedankt.

Alles was geweldig!

Beste mevrouw C.,

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijn verblijf in Preston Palace.
Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Date of experience: 12/2019

IK heb het prima naar mijn zin gehad!
Het was soms niet helemaal duidelijk wat er te doen was, wat betreft entertainment in de verschillende ruimtes, muziek etc. Misschien diverse tv-schermen met daarop wat er in de verschillende ruimte te doen is, welke film, etc.
Het was fijn geweest, als er ook een sportruimte zou zijn. Dat ontbrak er nu. En eventueel plekken, waar je zelf je bord/ bestek/ glas kwijt kan. Ik denk dat er genoeg mensen zijn, die hun afval best zelf zouden willen opruimen.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u ons laat weten een prima verblijf te hebben gehad!

Hartelijk dank voor uw beoordeling en daarbij uw tips en tops, leuk dat u met ons meedenkt!
Uw opmerkingen zullen wij meenemen in onze werkbespreking. Een klein detail: de tijden en namen van de films hangen wel bij onze bioscoop :-).

Wij danken u voor uw bezoek en zien u graag opnieuw in Preston Palace.

Date of experience: 12/2019

Goed, misschien in de zomer weer een last minute

Beste heer de H.,

Mooi om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad.
Leuk dat u plannen heeft om in de zomer opnieuw langs te komen, graag tot dan!

Date of experience: 12/2019

Wij hadden 2 fijne dagen gehad. Bedankt voor de service en een dank aan iedereen die zich heeft ingezet om Preston Palace zijn naam hoog te houden.

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie beoordeling en woorden, dank u wel. Dat waarderen wij enorm!
Wij danken u voor uw bezoek, leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen.

Date of experience: 12/2019

2019 mooi mee afgesloten ga in 2020 zeker nog een (paar) keer!

Beste heer en mevrouw,

Leuk dat jullie het uiteinde van 2019 goed hebben gevierd in Preston Palace.
Goed om te lezen dat jullie in 2020 opnieuw wensen langs te komen!

Wij kijken er alvast naar uit, graag tot dan!

Aanrader goed bevallen

Beste heer/mevrouw B.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!