Reviewed: 7 years ago (31/12/2019)
Date of experience: 12/2019

Was een leuke ervaring. Eten in overvloed. Zwembad erg leuk en warm. Bowlingbaan dient te worden opgeknapt maar op zich prima vermaak. De verlenging naar vroeg en laat in- en uitchecken absoluut afraden. Heeft totaal geen nut en kost dan in verhouding veel extra geld.

Beste mevrouw B.,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Mooi dat u er een leuke ervaring bij heeft!

Jammer om te lezen dat u vindt dat de verlening tot 14:00 uur geen nut heeft. Dit omdat u tijdens deze verlening gebruik kunt maken van de uitgebreide lunch in het Ribbleton restaurant, gebruik kunt maken van de spelfaciliteiten als bowlen en midgetgolf, u kunt zwemmen en tot deze tijd gebruik kunt maken van al het eten en drinken.
Vervelend om te lezen dat u zich niet gehoord heeft gevoeld, dat is uiteraard niet de werkwijze. Wij zullen dit intern oppakken.

Hopelijk heeft u verder genoten van uw verblijf en graag tot ziens!

Date of experience: 12/2019

perfect, alleen jammer dat wij de enige waren in een kerstoutfit

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Leuk dat u graag kerstgedachte overbrengt :-).

Zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw? Wij hopen het!

Leuke vakantie

Beste heer/mevrouw,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Date of experience: 12/2019

We zijn na tegenslag onze kant toch geweest.heb zaterdags eerst geannuleerd omdat onze zoon een ongeluk had gehad.Hij wilde het voor de kinderen die er zich zo op verheugd hadden toch door laten gaan.Toe ik de volgende dag gerug heb gebeld om het toch door te laten gaan zeiden ze dat dat nog ging.wat ik heel prettig vond ! Dat het bedrag wel ineens van €1724.00. Naar€2184.69 ging vond ik wel erg veel! Ik heb hier wel een beetje vervelend gevoel bij.Dat het iets extra’s zou zijn is te begrijpen maar zoveel? De medewerkster had het wel gezegd maar ik kon het toen niet waar maken dat dat niet kon.Het verblijf was echt goed maar dit wilde ik jullie wel laten weten

Beste heer/mevrouw,

Wat erg om te lezen van uw zoon. Hoe gaat het nu met hem? Veel beterschap gewenst!

Wij vinden het mooi om te lezen dat uw zoon u en de kinderen het heeft gegund om u toch naar Preston Palace te laten gaan.
Daarnaast snap ik dat het vervelend is dat u opeens meer heeft moeten betalen. Wij werken met een vraag en aanbodsysteem, dit betekent dat populaire data hoog in de prijs komen te liggen. Dagen waar minder op wordt geboekt, zal automatisch minder hoog uitvallen. De datum waarop u bent verbleven, is een populaire dag geweest en waarschijnlijk is deze populairder geworden nadat u de eerste boeking heeft gedaan.
Omdat helaas de boeking is geannuleerd, dienden mijn collega's de nieuwe prijs aan te houden. Wij hopen op uw begrip.

Hopelijk heeft u verder een prettig verblijf gehad en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 12/2019

we komen er vaker is altijd top genoeg te doen lekker eten en drinken elke avond lijf muziek ook top is zeker terry en truus of hun zoon ons favoriete

Beste heer V.,

Wat leuk dat u vaker bij ons langs komt, dat vinden wij erg gezellig!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Date of experience: 12/2019

Reis met vervroegde aankomst en tijd is voorbij gevlogen!! We hadden op de 2e dag graag nog een keer het zwembad willen bezoeken, midgetgolf willen spelen met de kleinkinderen enz. enz. Het is er niet van gekomen. Iedereen heeft het leuk gevonden: activiteiten geschikt voor jong en oud. Waren héél graag nog een extra dag gebleven maar zoiets is te duur voor mij.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Wat leuk om te lezen dat u het gezellig heeft gehad tijdens uw verblijf!

Wij danken u voor uw positieve beoordeling en bezoek, graag tot ziens!

Date of experience: 12/2019

Voor herhaling vatbaar, hoop dan dat het weekend goedkoper wordt zodat we dan ook een keer heen kunnen en dan de barretjes kunnen opzoeken met meer gezelligheid.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Mooi om te lezen dat u uw verblijf voor herhaling vatbaar vond! Voor de allerbeste deals betreft een overnachting, raden wij u aan om onze website goed in de gaten te houden. Wij werken namelijk met een vraag en aanbodsysteem waarbij onze prijzen dagelijks kunnen fluctueren.
Bent u al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Ook daarin houden wij u graag op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Date of experience: 12/2019

Een heel leuk verblijf. Met veel amusement voor de kinderen. Lekker eten en voldoende keuze. Voldoende ruimte om grote massa volk te herbergen

Beste mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en bezoek.
Mooi om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad!

Leuk dat wij u hebben mogen begroeten en graag tot een volgend verblijf!

80+ years
Date of experience: 12/2019

Wij zijn 8 jaar geleden ook geweest maar nu is het geweldig mooi geworden. Alles ziet er keurig uit.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het mooie compliment betreft de renovatie. Mooi dat het goed in de smaak valt!
Ook danken wij u voor uw bezoek, graag zien wij u opnieuw!

Date of experience: 12/2019

Het zag er allemaal keurig uit!!

Beste heer/mevrouw,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.