voor herhaling vatbaar maar minimum 2dagen

Beste heer T.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was en dat u wenst weder te keren. Graag tot dan!

Date of experience: 12/2019

Genoten! Echt voor herhaling vatbaar.

Beste heer E.,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 12/2019

Ik was op Sinterklaas dag bij uw en dan verwacht je iets voor de kinderen. Er was zelf geen pepernootjes te vinden. Maar wat ik nog veel erger vond is dat u met werkzaamheden bezig was. Dit betekende dus een groot gedeelte dat was afgezet en een stinkende verf geur als bonus. Dit alles kon ik tijdens het boeken van het verblijf nergens terug vinden. Ben dus zeer teleurgesteld.

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Goed dat u uw bevindingen over Sinterklaas met ons deelt, dit zullen wij intern oppakken. Wellicht dat hier een kans voor ons ligt voor volgend jaar.

Wat vervelend om te lezen dat u vindt dat u niet juist op de hoogte bent gebracht van de renovatie, dit terwijl wij dit zo goed mogelijk hebben willen communiceren. Zo staan onze werkzaamheden in de Algemene voorwaarden die in uw bevestigingsbrief staan, hiermee bent u ook akkoord gegaan. Daarnaast staan al onze werkzaamheden ook op de website vermeldt.

Het klopt dat momenteel onze Centraal terras een opknapbeurt krijgt, deze renovatie loopt tot medio december en kijken erg uit naar het eindresultaat!
Door deze renovatie was op bepaalde momenten het Centraal terras niet te gebruiken, echter hebben wij alle buffetten/faciliteiten die daar plaatsvinden, verplaatst naar de Koffiecorner. Hierin bent u gelukkig niets te kort gekomen!

Mogen wij u binnenkort opnieuw begroeten zodat u het eindresultaat met eigen ogen kunt bewonderen?
Wij kijken er alvast naar uit!

Date of experience: 12/2019

Het was een prettig verblijf, maar niet voor herhaling vatbaar.

Wij danken u voor het delen van uw beoordeling en bezoek.
Mooi om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad!

Jammer dat u aangeeft dat u niet vaker langs zou komen. Indien gewenst, mag u uw opmerking toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Wij staan altijd open voor tips en tops!

Date of experience: 12/2019

Het zwembad is heerlijk get eten is n4t en lekker alles is er heel erg leuk en he3l leuk personeel ben nu voor de 7e keer geweest maar wel jammer genoeg de laatste keer want we vinden het. Nu te duur geworden

Wat leuk dat wij u als zo vaak hebben mogen begroeten!
Mooi om te lezen dat het deze keer ook goed is bevallen.

Jammer dat u aangeeft niet meer te komen... Wat betreft de prijzen; wist u dat wij werken met een wisselen prijzen systeem? Hierbij worden onze prijzen gebaseerd op het vraag- en aanbodsysteem. Daarnaast is het átijd mogelijk om binnen 8 dagen na het boeken kosteloos te wijzigen of annuleren. Mocht de prijs binnen deze 8 dagen naar beneden zijn gegaan, passen wij dit kosteloos voor u aan!

Wij hopen u alsnog opnieuw te mogen begroeten in Preston Palace!

Date of experience: 12/2019

Fijn zwembad met leuke attracties

Beste heer H.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Zien wij u binnenkort opnieuw? Wij hopen het!

Geweldig!!!

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Wij waarderen het dat u uw verblijf beoordeelt met een 100% tevreden score.

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 12/2019

Heerlijk voor 1 keer per jaar. Gasten op de gang bij de kamers moeten wat stiller gehouden worden. Zeker na 1 uur in de nacht we hadden mensen naast ons het was net of ze heel de kamer verhouden.

Zeker goed bezig met het hotel we komen volgend jaar vast weer een keer langs

Beste heer S.,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Goed om te lezen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad!

Ook willen wij u danken voor uw tips en tops, wij zullen dit meenemen in onze werkbespreking. Goed dat u met ons meedenkt.

Date of experience: 12/2019

Wij vinden het elke keer een hele leuk uitje

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijn verblijf in Preston Palace.
Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 12/2019

ervaring is goed. was gezellig zoals van ouds.

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!