Date of experience: 12/2019

Wat wij jammer vonden is dat er niet vooraf, of bij het inchecken is gecommuniceerd. Dat er op 2 december verbouwingswerkzaamheden waren. Ter hoogte van de centrale bar, waardoor er overlast was. Als dit vooraf bekend was gemaakt, hadden we nog een keuze gehad om eventueel op een andere datum te gaan.

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Het klopt dat er momenteel werkzaamheden zijn betreft het Centraal terras. Medio december zal de renovatie klaar zijn en het wordt prachtig!
Al onze werkzaamheden worden weergegeven op onze website en deze worden ook vermeldt in de Algemene Voorwaarden. Hier bent u mee akkoord gegaan bij het bevestigen van uw boeking. Vervelend dat u dit over het hoofd heeft gezien! Bij deze zenden wij u graag de link: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuws/werkzaamheden.

Wij hopen dat de renovatie uw verblijf niet al te veel heeft overschaduwd en zouden het leuk vinden wanneer u binnenkort of in de (nabije) toekomst de vernieuwingen komt bewonderen! Zien wij u dan?

Ge-wel-dig!

Wij vonden het ook ge-wel-dig dat u er was!
Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.

Wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen!

Zeer goeg word vervolgd

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 12/2019

Wij vinden jammer dat bij boeking niet word door gegeven dat er verbouwd word. Ben behoorlijk ziek geweest van verf en lijm.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u niet op de hoogte was van onze renovaties én hier ziek van bent geworden. Hoe gaat het nu met u?
Wij hebben geprobeerd de renovaties zo goed mogelijk te communiceren. Zo staan onze werkzaamheden in de Algemene voorwaarden die in uw bevestigingsbrief staan, hiermee bent u akkoord gegaan en staan al onze werkzaamheden vermeldt op onze website.

Het klopt dat momenteel onze Centraal terras een opknapbeurt krijgt, deze renovatie loopt tot medio december en kijken erg uit naar het eindresultaat!
Door deze renovatie was op bepaalde momenten het Centraal terras niet te gebruiken, echter hebben wij alle buffetten/faciliteiten die daar plaatsvinden, verplaatst naar de Koffiecorner. Hierin bent u gelukkig niets te kort gekomen!

Mocht u het prettig vinden om uw ervaring persoonlijk te bespreken met ons, mag u altijd uw gegevens (incl. boekingsnummer) mailen naar marketing@prestonpalace.nl.

Wij hopen dat de verbouwing uw verblijf niet al te veel overschaduwd heeft en hopen dat u binnenkort met eigen ogen de renovatie komt bewonderen.

Date of experience: 12/2019

Wij komen al jaren en het bevalt ons prima. En we hebben ook begrip dat er soms verbouwd moet worden. Maar bij de centrale bar is het hele gezellige en warme sfeertje weg. Die twee staantafels zijn afschuwelijk. Die rare bogen van hout aan het plafond slaan nergens op. Heel erg jammer. Wat ik wel geweldig vind is dat je als gast die regelmatig komen, een extraatje aangeboden krijgt

Beste heer en mevrouw K.,

Wat leuk dat wij u wederom hebben mogen begroeten in Preston Palace!
Daarnaast willen wij u danken voor uw begrip betreft onze renovaties.

Momenteel zijn onze collega's bezig met de laatste afwerkingen en hopen dat de laatste puntjes op de i het sfeertje terughaalt.
Komt u het eindresultaat binnenkort bewonderen? Graag tot dan!

Lisanne
Reviewed: 7 years ago (07/12/2019)

Heerlijk ontspannen

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Lisanne
Reviewed: 7 years ago (07/12/2019)

Fantastisch

Beste mevrouw D.,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling met 100% tevreden score. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 12/2019

Idéale plaats om alles even te vergeten

Beste mevrouw T.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Wij hopen u vaker te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 11/2019

Wij hebben dit 3-daags verblijf geboekt om te kijken of dit geschikt is voor een booking van ons gezin bestaande uit 10 personen ( 6 volwassen en 4 kleinkinderen 7-11jaar). Dit was op aanraden van kennissen die hier al meer dan 5x geweest zijn. Met name noemde ze de gezelligheid van het grote centrale plein met de leuke zitjes en eetmogelijkheden. Helaas troffen wij een grote bouwpunt aan vanwege een renovatie. Er was zelfs met name's avonds sprake van een naargeestige sfeer omdat alles slecht verlicht was en afgedeft was met lappen vuil plastic. We hebben er wel begrip voor dat er wellicht ooit verbouwd moet worden maar had dat dan tenminste aangekondigd bij de booking dat het centale plein gesloten was. Nu waren de wel open voorzieningen zoals de koffieruimte overvol en lawaaig. We hadden als we dit geweten hadden NIET geboeked voor deze periode maar zouden gewacht hebben totdat alles klaar was. We hebben nu geen goede indruk gekregen van het totaal plaatje en zullen op basis van deze ervaring NIET een verblijf in Preston Palace voor ons gezin van 10 personen overwegen. Heel jammer!

Wat leuk dat u voor een verblijf in Preston Palace heeft gekozen!

Wel vinden wij het vervelend om te lezen dat u niet juist op de hoogte bent gebracht, dit terwijl wij dit zo goed mogelijk hebben willen communiceren. Zo staan onze werkzaamheden in de Algemene voorwaarden die in uw bevestigingsbrief staan, hiermee bent u akkoord gegaan en staan al onze werkzaamheden vermeldt op onze website.

zeer tevreden

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.