Date of experience: 11/2019

Weer een goed verblijf geweest

Beste heer/mevrouw B.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Date of experience: 11/2019

Het was voor ons een aantal jaren geleden dat we Preston Palace hebben bezocht, maar het voelde als thuiskomen. Met de familie genoten van de faciliteiten het het heerlijke eten en drinken.

Dat uw verblijf voelde als thuiskomen is een mooi compliment, dank u wel!
Fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

zeer goed,aanrader voor iedereen

Beste heer van M.,

Date of experience: 11/2019

We hebben een super verblijf gehad. Bij aankomst kregen we een fles wijn ivm ons vijftig jarige huwelijk . Het eten was top met vriendelijk personeel.. top

Van harte gefeliciteerd met uw 50 jarige huwelijk, wat een mijlpaal!
Erg fijn om te lezen dat u dit in Preston Palace heeft gevierd en mooi dat dit allemaal naar wens is geweest.

Hartelijk dank voor uw compliment voor onze collega’s en graag tot ziens in Preston Palace!

Business
Date of experience: 11/2019

We hebben een super leuk personeelsuitje gehad.

Beste mevrouw V.,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf in Preston Palace heeft ervaren.
Erg leuk dat u hier uw personeelsfeestje heeft gehouden!

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek en graag tot ziens!

Date of experience: 11/2019

Helemaal top! Wij hadden snel allemaal mensen ontmoet (jong en oud) waarmee we een hele gezellige avond hebben gehad. Met z’n allen meezingen in de karaoke bar, top! Wij komen zeker terug!

Beste heer K.,

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijne vakantie in Preston Palace en dat u het zo gezellig heeft gehad met andere gasten!
Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Slecht service

Wij vinden het zeer vervelend dat u uw verblijf als teleurstellend heeft ervaren. 'Slechte service' behoort dan ook niet tot de Preston Palace beleving.

Mogen wij contact met u opnemen om uw ervaring persoonlijk met u door te spreken? Graag ontvangen wij uw gegevens via marketing@prestonpalace.nl.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite

In afwachting van uw bericht.

Date of experience: 11/2019

Echt een leuke ervaring! De kinderen en wij hebben genoten, we komen zeker terug! Gewoon een keertje doen.

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 11/2019

Gezellig en informeel. Jammervdat de centrale hal en bar verbouwd werden.

Wat fijn dat u ons laat weten een gezellig verblijf te hebben gehad.

Het klopt dat momenteel onze Centraal terras een opknapbeurt krijgt, deze renovatie loopt tot medio december en kijken erg uit naar het eindresultaat!
Door deze renovatie was op bepaalde momenten het Centraal terras niet te gebruiken, echter hebben wij alle buffetten/faciliteiten die daar plaatsvinden, verplaatst naar de Koffiecorner. Hierin bent u gelukkig niets te kort gekomen!

Wij hopen dat de verbouwing uw verblijf niet al te veel overschaduwd heeft en hopen dat u binnenkort met eigen ogen de renovatie komt bewonderen.

Date of experience: 11/2019

Zoals altijd dik tevreden en hiervoor al aangeven: Schoon hotel, goede kamers, goed eten, veel variatie, veel faciliteiten

Beste heer/mevrouw R.,