Het was geweldig..

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Goed om te lezen dat u het geweldig heeft gehad. Wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 11/2019

Het was weer voor herhaling vatbaar. Behalve het rumoer van de verbouwing. Wij hadden dit verblijf geboekt, omdat we net een hele grote en ingrijpende verbouwing thuis achter de rug hadden. We wilden even lekker relaxen, en lezen bij een lekker drankje. Helaas was de centrale bar gesloten en bij midgetgolf en bowlen veel verbouwingskabaal.

Wat fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is geweest.

Het klopt dat momenteel onze Centraal terras een opknapbeurt krijgt, deze renovatie loopt tot medio december en kijken erg uit naar het eindresultaat!
Door deze renovatie was op bepaalde momenten het Centraal terras niet te gebruiken, echter hebben wij alle buffetten/faciliteiten die daar plaatsvinden, verplaatst naar de Koffiecorner. Hierin bent u gelukkig niets te kort gekomen!

Wij hopen dat de verbouwing uw verblijf niet al te veel overschaduwd heeft en hopen dat u binnenkort met eigen ogen de renovatie komt bewonderen.

Super. Alles naar wens.
Alleen heel jammer dat er v.t.v. niet gemeld werd dat ze de centrale hal aan het verbouwen waren.. echt een domper

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest!

Wat betreft uw opmerking over het Centraal terras, deze wordt inderdaad momenteel gerenoveerd
Hier bent u overigens wel bij boeking op gewezen in de voorwaarden, dat leggen wij u met veel plezier hier aan u uit:

Wanneer u bij ons boekt, staat er in de voorwaarden (waarmee u akkoord gaat) een vermelding over de werkzaamheden tijdens uw verblijf. Wij begrijpen dat u dit misschien over het hoofd heeft gezien, echter kunt u dit vinden onder het kopje 'over ons > nieuws > werkzaamheden'. Op deze pagina staan alle geplande vernieuwingen vermeld.

Op dit moment krijgt de Centrale Bar dus die zeer gewenste metamorfose die medio december zal zijn afgerond. Het gaat prachtig worden! Wij begrijpen dat u een dergelijke vernieuwing als vervelend kunt ervaren en proberen de mogelijke overlast dan ook tot een minimum te beperken. Zo zijn onze collega's getraind om vrijwel geruisloos te werken en de activiteiten van de Centrale Bar zijn naar de Koffiecorner bar verplaatst. Hier kunt u uw favoriete drankjes dagelijks bestellen.

Zien wij u binnenkort opnieuw zodat u met eigen ogen de renovatie kunt bewonderen? :-)

Super Anlage

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre schönes Bewertung.
Auch Danken wir für Ihren Besuch. Wir freuen uns, Sie in (naher) Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 11/2019

wij zijn al vele malen geweest, toch is dit de slechtste ervaring tot nu toe; wij komen mede om te kunnen dansen in de grote zaal. deze keer was de grote zaal helaas 2x bezet door een roc. de koffiecorner bied dan niet genoeg ruimte om alle mensen te plaatsen. er zijn vele mensen afgedropen vanwege plaatstekort. dansen zou nog een beetje kunnen, maar voor ons helaas stonden er een groot gedeelte van de avond rolstoelen en vrije dansers op de vloer. ik weet dat iedereen betaald heeft en evenveel rechten heeft, maar de hele avond de vloer blokkeren is niet even veel. in de grote zaal heeft dit weinig invloed ivm grotere vloeropp. wij zijn zeer teleurgesteld en gaan eens kijken of we niet ergens anders onze vakantie kunnen vieren.

Beste heer/mevrouw B.,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace en wat leuk dat wij u al meerdere keren hebben mogen verwelkomen!
Vervelend om te lezen dat u zo veel last heeft ervaren betreft de ruimte voor het dansen.

Het klopt dat tijdens uw verblijf de Preston Hall was verhuurd voor het ROC en dat er daarom is gekozen voor de dansvloer te openen in de Koffiecorner.
Zoals u ook aangeeft heeft iedereen het recht om hier te dansen, echter kunnen wij uw kant van het verhaal ook goed begrijpen.
Wel is de kans zeer klein dat deze situatie ook tijdens een volgend verblijf zal zijn.

Indien u het prettig vindt om uw beoordeling persoonlijk met ons te bespreken, mag u uw gegevens mailen naar marketing@prestonpalace.nl.
Wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek.

Graag zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 11/2019

We hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Maar het viel ons op dat de algehele verwarming niet hoog genoeg stond. Wij zelf hadden het koud en wij hoorden meerdere mensen hierover.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen verwelkomen!

Prima verblijf geweest.

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Date of experience: 11/2019

Gezellig verblijf gehad ,jammer dat onze nachtrust werd verstoord door rumoerige gasten

Beste familie,

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een gezellig verblijf in Preston Palace.

U geeft aan dat u veel hinder heeft gehad van andere gasten en van geluidsoverlast. Daardoor heeft u niet kunnen genieten van een prettige, ongestoorde vakantie en nachtrust. Wij begrijpen dat dit uw verblijf heeft overschaduwd en bieden onze oprechte excuses aan.
Heeft u dit tijdens uw verblijf aangegeven bij onze gastheren? Zij helpen u graag ter plekke om verdere overlast te voorkomen.

Niettemin vinden wij het vervelend om dit te lezen en hopen dat u voor de rest heeft kunnen genieten van uw verblijf.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 11/2019

super hotel met alles erop en eraan

Beste mevrouw L.,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

80+ years
Date of experience: 11/2019

In eerste instantie waren we zeer teleurgesteld omdat we met zijn allen in de coffiecorner moesten gaan zitten wat erg ongezellig en druk was . Er stond niet op de site dat er een verbouwing gaande was anders hadden we niet geboekt. Daarbij hadden we een kamer gekregen waar onze boven buren s nachts op het balkon met stoelen gingen schuiven en lopen op hoge hakken om te roken en praten. Wij komen al zeker twintig jaar bij jullie maar dit is voor ons toch een afknapper geweest. Om onze bruiloft weer bij jullie te vieren daar zullen we eerst over nadenken. Verder moet ik zeggen dat het centrale terras erg mooi geworden is.

Beste heer B.,

Wij danken u voor de genomen moeite waarbij u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Fijn dat u uw verblijf beoordeelt met een 97% tevreden score!

Vervelend om te lezen dat u last heeft gehad van de renovatie van het Centraal terras.
Wanneer u bij ons boekt, staat er in de voorwaarden (waarmee u akkoord gaat) een vermelding over de werkzaamheden tijdens uw verblijf. Wij begrijpen dat u dit misschien over het hoofd heeft gezien, daarom sturen wij u graag de link toe: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuws/werkzaamheden. Op deze pagina staan alle geplande vernieuwingen vermeld.

Daarnaast vinden wij het ook vervelend om te lezen dat u last heeft gehad van geluidsoverlast tijdens uw nachtrust. Heeft u hier ter plekke een melding van gemaakt? Graag hadden onze gastheren u ter plekke geholpen om verdere geluidsoverlast voor te zijn.

Erg fijn om te lezen dat u al 20 jaar bij ons als gewaardeerde gast langskomt. Wij hopen dan ook van harte dat u uw bruiloft in Preston Palace wenst te vieren.