Alone
Date of experience: 11/2019

prima vermaakt alleen de wifi is bij jullie gewoon slecht en dat voor zo bedrijf

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Ook danken wij u voor uw tips en tops, dit geeft ons de kans onze bedrijfsvoering - waar mogelijk - te optimaliseren.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen begroeten!

Date of experience: 11/2019

Het was de tweede keer dat we in Preston Palace waren en alweer waren we zeer tevreden over jullie service

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Date of experience: 11/2019

pissen en vel meer in het zwem bad boor onsen mede medelander

Wij vinden het zeer vervelend dat u uw verblijf als teleurstellend heeft ervaren.

Mogen wij contact met u opnemen om uw ervaring persoonlijk met u door te spreken? Graag ontvangen wij uw gegevens via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite

Date of experience: 11/2019

Wij zijn vaker in preston Palace geweest, en dat was eigenlijk altijd wel goed. Deze keer viel het ons op bepaalde punten erg tegen.

Beste heer L.,

Wat fijn dat wij u al meerdere keren hebben mogen verwelkomen!
Minder fijn dat deze keer uw verblijf teleurstellend was.

Mogen wij alstublieft uw gegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl, graag komen wij in persoonlijk contact met u.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 11/2019

Wir haben vor ca 5 Jahren zum ersten Mal gebucht. Im Vergleich zu den Preisen damals, haben sie die Preise schon ordentlich angehoben.
Natürlich sind enorme Umbauten vorgenommen worden, die sehr schön geworden sind. Dennoch ist der Preis etwas zu hoch.
Zimmer allerdings sehr hellhörig. Personal sehr freundlich.
Tolles Bad, Kirmes ebenfalls super.
All inclusive Angebot Top!
Wir kommen wieder. :)

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen im Preston Palace geteilt haben!

Zu Ihrem Kommentar zu den Preisen. Wir empfehlen Ihnen, unsere Website genauestens zu prüfen, um die besten Angebote zu erhalten. Zusätzlich besteht die Möglichkeit, den Newsletter zu abonnieren, damit Sie immer über unsere Neuigkeiten informiert sind.

Vielen Dank für Ihr Kompliment an unsere Kollegen und hoffen, Sie in Preston Palace zu sehen!

Date of experience: 11/2019

Erg leuk uitstapje met vriendengroep. Zolang prijzen acceptabel blijven lijkt mij dit dé locatie bij uitstek om jaarlijks terug te keren.

Beste heer van D.,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling.

Wat betreft uw opmerking over de prijzen. Wij raden u aan om onze website goed in de gaten te houden voor de allerbeste deals. Daarnaast is het ook mogelijk om u in te schrijven voor de nieuwsbrief, zo bent u altijd op de hoogte van onze nieuwtjes!
Inschrijven hiervoor kan via de volgende link, helemaal onderaan: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/over-preston-palace.

Date of experience: 11/2019

Top zeker de moeite waard om ook eens met vrouw en kinderen heen te gaan.

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.

Date of experience: 11/2019

Goed eten, goede service.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 11/2019

Zeer jammer vonden we het diner in het ribbleton restaurant en hebben het echt overal echt koud gehad wat de totale indruk naar beneden heeft gehaald

Beste mevrouw W.,

Wat jammer om te lezen dat u een teleurstellende ervaring heeft gehad betreft het hotel restaurant.
Mocht u het fijn vinden om hier nog een persoonlijk gesprek over te hebben, mag u altijd uw gegevens mailen naar marketing@prestonpalace.nl.

Voor nu zullen wij in ieder geval uw opmerkingen intern gaan bespreken, goed dat u dit aangeeft!

ik kom er al 12 jaar ik heb het altijd goed gevonden

Beste heer/mevrouw A.,

Wat leuk dat wij u al 12 jaar lang mogen verwelkomen.
Fijn om te lezen dat ook dit verblijf goed is bevallen. Graag tot een volgend verblijf!