Reviewed: 7 years ago (14/11/2019)
Date of experience: 11/2019

Leuk jammer dat de centrale bar werd verbouwd we komen al meer dan 20 jaar en kijken uit naar hoe het gaat worden dus tot de volgende keer

Beste heer/mevrouw O.,

Wat fijn dat u ons laat weten te hebben genoten van een leuk verblijf en dat wij u al 20 jaar lang mogen verwelkomen!

Het klopt dat momenteel het Centraal terras wordt verbouwd, deze is hopelijk medio december gereed.
Wij kijken - net als u - uit naar de opening en verwelkomen u graag opnieuw!

Date of experience: 10/2019

Es war ein toller Kurzurlaub. Für kinder und Erwachsene einfach toll.

Sehr geehrte Herr/Frau,

Herzlichen Dank für Ihre schönes Bewertung und Besuch.
Hoffentlich können wir Sie wieder begrüßen!

Prima en rustig verblijf

Beste heer/mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Wij hopen u graag in de (nabije) toekomst opnieuw te begroeten!

Date of experience: 11/2019

Prima service, mooie accommodatie waarbij de zitgedeeltes wat gezelliger kunnen.
Het onbeperkt drinken (bij een deel van het publiek dat compleet losgaat) zorgt helaas voor een sfeer die ons niet aanspreekt!

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Erg leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen!

Het klopt dat sommige gasten wel erg enthousiast worden van ons all-inclusive concept. Hierbij is het hen eigen verantwoording betreft het eten en drinken dat zij nuttigen. Wel zullen onze gastheren er altijd voor zorgen dat er juist gehandeld wordt wanneer er gasten zijn die storend gedrag vertonen.

Wanneer u de drukte tijdens uw verblijf minder prettig vindt, raden wij u aan om voor een volgend verblijf buiten weekenden of feestdagen te boeken.
Graag verwelkomen wij u opnieuw!

Date of experience: 11/2019

Wij hadden niet verwacht/wisten ook niet dat de centrale omgeving verbouwd zou gaan worden en dus gesloten. iedereen zat in de vrij volle "koffiezaal" wat ook daardoor nogal veel lawaai veroorzaakte.
De bar aldaar was ook regelmatig onderbezet wat ook soms irritatie bij gasten opriep.
Kortom,we snappen dat er gemoderniseerd moet worden en dat dat tot enige overlast kan zorgen maar indien geweten hadden wij die periode niet geboekt.
Vermeld zoiets tijdens het boeken(proces) en dat daardoor enige overlast kan ontstaan/en/of geef bij wel boeken vb dan een tegemoetkoming.

Verder zoals altijd top

Beste meneer Den B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en voor uw begrip voor de verbouwing van de Centrale Bar. Hier bent u overigens bij boeking op gewezen in de voorwaarden, dat leggen wij u met veel plezier hier aan u uit:

Wanneer u bij ons boekt, staat er in de voorwaarden (waarmee u akkoord gaat) een vermelding over de werkzaamheden tijdens uw verblijf. Wij begrijpen dat u dit misschien over het hoofd heeft gezien, vandaar hierbij nogmaals de link: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuws/werkzaamheden. Op deze pagina staan alle geplande vernieuwingen vermeld.

Op dit moment krijgt de Centrale Bar dus die zeer gewenste metamorfose die medio december zal zijn afgerond. Het gaat prachtig worden! Wij begrijpen dat u een dergelijke vernieuwing als vervelend kunt ervaren en proberen de mogelijke overlast dan ook tot een minimum te beperken. Zo zijn onze collega's getraind om vrijwel geruisloos te werken en de activiteiten van de Centrale Bar zijn naar de Koffiecorner bar verplaatst. Hier kunt u uw favoriete drankjes dagelijks bestellen.

Uit uw commentaar lezen wij nog enkele verbeterpunten die dit proces nóg prettiger kunnen maken; deze nemen wij mee in onze evaluatie.

Hartelijk dank voor het lezen van onze toelichting en heel graag tot de volgende keer in Preston Palace.

Agnes
Business
Date of experience: 11/2019

Voor het doel waar wij voor kwamen(personeelsfeestje) prima. te doen.Dat Tino Martin slecht was kunnen jullie ook niets aan doen.

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Leuk om u en uw gezelschap te hebben mogen begroeten!

Graag willen wij meer informatie betreft uw opmerking 'ronduit slecht van kwaliteit', dat klinkt namelijk niet als de Preston Palace beleving.
Kunt u dit toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Alvast bedankt!

Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens!

Date of experience: 11/2019

Ontzettend lawaaiig. De mensen die houden niet met andere mensen als ze beneden van de kroegen terugkomen. Dan maken ze lawaai op de gangen. En de deuren gaan ook veelste hard dicht.

Beste heer/mevrouw K.,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Erg vervelend om te lezen dat u last heeft gehad van geluidsoverlast. Wij kunnen begrijpen dat dit erg storend is geweest tijdens uw nachtrust en bieden hier onze excuses voor aan.
Jammer dat u uw opmerking niet ter plaatse kenbaar heeft gemaakt, graag hadden onze gastheren u ter plekke geholpen door de desbetreffende gasten hierop aan te spreken. Uiteraard mag dit niet vaker gebeuren, maar mocht dit tijdens een volgend verblijf ook zo zijn; u mag altijd bellen met het toestel op uw kamer naar nummer 9. Zo kunnen wij u ter plaatse helpen!

Wij hopen dat u verder heeft genoten van uw verblijf en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Fantastisch

Wij vinden uw beoordeling fantastisch, meneer B.

Een echte aanrader.

Daar zijn wij het helemaal mee eens, meneer en mevrouw Van L. !

Heel graag tot ziens in Preston Palace.
Date of experience: 11/2019

Vriendelijk personeel prijs kwaliteit prima, het was alleen jammer dat er verbouwd werd en wij daar niets vanaf wisten. We hadden ons er erg op verheugd om bij de openhaard te zitten.

Beste familie K.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u zo tevreden bent. Wij kunnen ons voorstellen dat zich had verheugd om gezellig bij de openhaard te zitten; dat kan over een klein maand weer! Wij hebben u overigens wel vooraf op dit nieuws gewezen:

Wanneer u namelijk bij ons boekt, staat er in de voorwaarden een vermelding over de werkzaamheden tijdens uw verblijf. Wij begrijpen dat u dit misschien over het hoofd heeft gezien, vandaar hierbij nogmaals de link: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/nieuws/werkzaamheden.

Op dit moment krijgt de Centrale Bar een metamorfose die medio december zal zijn afgerond. Het gaat prachtig worden! Wij begrijpen dat u een dergelijke vernieuwing als vervelend kunt ervaren en proberen de mogelijke overlast dan ook tot een minimum te beperken. Zo zijn onze collega's getraind om vrijwel geruisloos te werken en de activiteiten van de Centrale Bar zijn naar de Koffiecorner bar verplaatst. Hier kunt u uw favoriete drankjes dagelijks bestellen.

Hartelijk dank voor het lezen van onze toelichting en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Agnes