Date of experience: 11/2019

Kom graag daarom algeheel oordeel positief maar als er al een gedeelte afgesloten is snap ik niet dat jullie dan ook nog eens een zaal verhuren voor een privé feest

Beste heer/mevrouw B.,

Wij waarderen de genomen moeite waarbij u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Wat betreft uw opmerking over de verbouwing van het Centraal terras. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn wanneer u er niet op heeft gerekend.
Echter, Preston Palace is een 24 uur bedrijf waar de tijd nooit stil staat. Helaas komen verbouwingen als deze nooit uit op een goed moment.

Graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw waarbij u ook de vernieuwing van het Centraal terras kunt bewonderen!

Date of experience: 11/2019

Dat is sterk wisselend. Voor ons was het positief. Maar we hebben van nabij meegemaakt dat een mevrouw een ernstige val maakte in de danszaal. Direct stonden daar beveiligers bij en ze werd adequaat geholpen en naar het ziekenhuis vervoerd. Prima. Halverwege de nacht kwam zij terug. Als troost mochten zij een uurtje langer blijven. Een beetje zuinig (Zeeuws). Maak een gebaar van tot in de middag. Zo'n geste kost minder en levert meer op dan een advertentie in een dagblad. We hebben ook gesproken met een mindervalide stel. We schrokken ons rot wat deze mensen voor hun kamer moesten betalen. Advies.: maak deze kamers niet duurder als de overige. Deze mensen hebben niet om hun beperkingen gevraagd. Goodwill is onbetaalbaar.

Beste heer M.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn dat u uw verblijf als positief heeft ervaren.
Wij snappen uw opmerkingen en wij vinden het mooi dat u zo begaand bent met uw mede gasten!

Wat betreft uw opmerking over de mindervalide kamer, wat deze gasten u hebben medegedeeld is (gelukkig) niet waar.
Onze mindervalide kamers zijn niet duurder dan onze standaard kamers.
Wat wel het geval kan zijn, is dat deze gasten op een ander moment hebben geboekt dan u heeft gedaan. Het is daarbij mogelijk dat de prijs is gestegen.
Wij werken met een wisselend prijzensysteem waarbij onze prijzen dagelijks kunnen wijzigen en wordt gebaseerd op vraag en aanbod.

Nogmaals, onze mindervalide kamers zijn dus niet duurder dan onze standaard kamers en liggen juist in de laag van de voordeligste kamers die wij hebben.
Hiermee distantiëren wij ons graag van het feit dat mensen met een beperking meer bij ons moeten betalen.

Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad en graag verwelkomen wij u opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 11/2019

Gezellig weekend gehad lekker en (te) veel gegeten. We misten smaakjes in de koffie in de koffiecorner.

Wat fijn dat u ons laat weten dat u heeft genoten van een gezellig weekend!
Wij danken u voor uw beoordeling en bezoek.

Graag verwelkomen wij u opnieuw!

geheel was goed verzorgd

Wat fijn om te lezen dat uw verblijf goed verzorgd was!

Graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 11/2019

Hebben het goed naar onze zin gehad.Jammer dat er bij de boeking niet bij verteld is dat er een verbouwing was

Wat fijn om te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad tijdens uw verblijf!

Er is geprobeerd om dit zo duidelijk mogelijk te communiceren door middel van de banners die op het Centraal terras staan en informatie op onze website onder het kopje 'werkzaamheden'. Wel vinden wij het fijn dat u dit bij ons aangeeft. Dit geeft ons de kans om dit - waar mogelijk - te verbeteren.

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 11/2019

Was goed maar wel melden verbouwen

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen begroeten!

Vervelend dat u niet op de hoogte was van de verbouwing van het Centraal terras.
Wel hebben wij dit gecommuniceerd op onze website onder het kopje 'Werkzaamheden' en hebben wij ook verschillende banners rondom het Centraal terras staan.
Wij hopen dat u hier verder niet veel overlast van heeft ervaren.

Zien wij u binnenkort opnieuw zodat wij het vernieuwde Centraal terras kunnen laten zien? :-)

Date of experience: 11/2019

heerlijke relaxte 3 dagen jammer van de verbouwing bij de centrale bar wij konden niet bij het vuur chillen

Beste heer L.,

Wat fijn dat u ons laat weten te hebben genoten van een heerlijk verblijf!

Het klopt dat er momenteel een verbouwing op het Centraal terras plaatsvindt. Wij vinden het spijtig voor u dat u hierdoor niet heeft kunnen relaxen bij het haardvuur.
Wel kunnen wij beloven dat het Centraal terras heel mooi gaat uit zien. Komt u in de (nabije) toekomst langs om dit te bewonderen? :-)

Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens!

Date of experience: 11/2019

Voor een familie uitje fantastische voor oud en jong genoeg te doen

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Leuk om te lezen dat u uw familie uitje bij ons heeft gehouden!

Wij kijken er naar uit om u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen begroeten!

Date of experience: 11/2019

Ich finde es ist ein tolles Konzept, wenn man ankommt bisschen schwimmen gehen, danach schön essen gehen abends was trinken und zum indoor Kirmes und abends um 21uhr gibt es nochmal leckeres Essen, was will man mehr

Sehr geehrte Herr J.,

Vielen Dank für Ihre positiv Bewertung.
Schön zu lesen, dass Sie Ihren Aufenthalt so sehr genossen haben!

Wir hoffen, Sie wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 11/2019

De algemene ervaring is zeer goed.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen begroeten!

Wij zien u graag opnieuw in Preston Palace!