Date of experience: 11/2019

Heel goed, we komen graag nog is terug. Dan nemen we wel oortjes mee voor het slapen!!

Beste heer T.,

Wij danken u voor het delen van uw beoordeling.
Leuk om u als gast(en) te hebben mogen verwelkomen!

Uw tips en tops zullen wij intern meenemen in onze werkbespreking, goed dat u uw punten kenbaar maakt.

Wat betreft de geluidsoverlast op uw hotelkamer, erg vervelend dat u dit heeft ervaren.
Heeft u ter plekke onze hotel receptie hiervoor aangesproken? De hotel receptie is 24/7 open en zij zijn altijd bereid om u te helpen!

U geeft aan graag terug te komen, graag zien wij u dan!

Date of experience: 11/2019

Wij gaan regelmatig naar Center parks en preston Palace komt zeer goed overeen met Center parks wat betreft het subtropische zwembad, helaas ontbreek de wild waterbaan maar dit maakt het verkrijgen van snacks bij het zwembad meer dan goed.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 11/2019

Voor herhaling vatbaar en dat gaan we ook doen volgend jaar. Is namelijk ons 40 jarig huwelijk.

Beste mevrouw van K.,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Erg leuk om te lezen dat het voor herhaling vatbaar is en dat u de volgende keer hier te gast bent voor uw 40 jarig huwelijk.
Alvast gefeliciteerd met dit mooie mijlpaal!

Wij kijken alvast uit naar uw komst, graag tot dan!

Date of experience: 11/2019

Deze keer was het minder dan vorige keren ivm de verbouwing,veel lawaai, gesloten de locatie bij de open haard,daardoor veel drukker bij de koffiecorner, waar wij niet meer konden zitten!
Zeker niet fijn dat we hier plots mee geconfronteerd werden, we waren niet ingelicht!

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.

Wij kunnen snappen dat het vervelend is om in een verbouwing te zitten tijdens uw verblijf. Echter zijn wij een 24 uur bedrijf waarin de tijd nooit stil staat.
Wij hopen dat u begrijpt dat er voor dit soort verbouwingen helaas nooit een goed moment kan zijn.

Al onze werkzaamheden worden vooraf gemeld op onze website onder 'werkzaamheden'.
Niettemin vinden wij het vervelend dat u hier zoveel last van heeft gehad en bieden hier onze excuses voor aan.

Hopelijk heeft u desondanks de verbouwing genoten van uw all-inclusive vakantie en graag zien wij u opnieuw!

Heel fijn!

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Leuk u te hebben mogen begroeten!

Date of experience: 11/2019

Het is voor herhaling vatbaar
Maar moet echt op een aanbieding wachten, anders is het best wel prijzig

Wat fijn dat u ons laat weten te hebben genoten van een verblijf dat voor herhaling vatbaar is.

Wat betreft het wachten op een aanbieding; bent u al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties!
Via de volgende link - en dan onderaan de pagina - kunt u u inschrijven: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/over-preston-palace.

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 11/2019

We vonden alles geweldig, maar we hadden geen goede nachtrust ivm geluidsoverlast tot 4 uur snachts.
Hierover hebben wij een klacht ingediend bij de receptie en mochten we een paar uur langer blijven op de dag van vertrek.
Maar zowel de 1e als de 3e nacht was er heel veel herrie. De 1e nacht zelfs politie op de gang om mensen af te voeren.

Beste mevrouw C.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.

U geeft aan dat u veel hinder heeft gehad van andere gasten en van geluidsoverlast. Daardoor heeft u niet kunnen genieten van een prettige, ongestoorde vakantie en nachtrust. Wij begrijpen dat dit uw verblijf heeft overschaduwd en bieden onze oprechte excuses aan.

Helaas moeten wij, evenals u, constateren dat er gasten zijn die zich incorrect gedragen en door hun gedrag anderen overlast bezorgen. Dit gebeurt in ons hotel en uitgaanscentrum evenals in de rest van onze maatschappij. Uiteraard kennen wij onze verantwoordelijkheden en doen wij onze uiterste best dit soort problemen te voorkomen. Hiervoor plannen we extra gastheren en beveiligingsmensen in.

Niettemin hopen wij dat u heeft genoten van uw verblijf en uw aangeboden verlening.

Graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 11/2019

WE HEBBEN HET HEERLIJK GEHAD.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 11/2019

Erg leuk, jammer dat er werkzaamheden waren die het middel punt om overal te komen versperde

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Fijn dat u ons laat weten te hebben genoten van een leuk verblijf.

Wij snappen dat de verbouwing lastig kan zijn tijdens uw verblijf. Wel kunnen wij u beloven dat het eindresultaat er straks mag zijn. Mogen wij u verwelkomen om deze te bewonderen?

Date of experience: 11/2019

Door algemeen wel goed alleen bediening. Kan veel beter bij het weg halen van je boord even groeten of vragen.
Wilde vragen bij het ei bakken of ze hem wilde omdraaien en de dooier kapot maken kreeg ik een snau en leid me niet uitpraten.

Verder zullen we zeker nog een keer komen

Beste heer/mevrouw B.,

Wat goed dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen begroeten!

Ook vinden wij het erg prettig dat u tips aan ons meegeeft, hier hebben wij altijd wat aan!
Vervelend dat u tijdens de buffetten zo een reactie heeft gekregen, dat is natuurlijk niet waar Preston Palace voor staat. Wij zullen dit dan ook intern meenemen.

Leuk dat u plannen heeft om weder te keren, wij kijken er alvast naar uit!