geweldig leuk

Beste heer M.,

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijne vakantie in Preston Palace.
Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Date of experience: 10/2019

Het is altijd heerlijk om een paar dagen in Preston Palace te zijn.

Beste heer/mevrouw van B.,

Wat fijn om te lezen dat u een heerlijke paar dagen heeft gehad.
Leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen, graag doen wij dat in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 11/2019

Prettig verblijf met alles erop en eraan !!

Beste mevrouw B.,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 11/2019

Super fijn. Voor herhaling vatbaar.

Beste heer B.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

ik kom nu al 25 jaar bij preston palace en het wordt steeds leuker

Beste mevrouw Tieleman,

Wauw, dat wij u al 25 jaar mogen verwelkomen vinden wij een grote eer.
Goed om te lezen dat elk verblijf steeds leuker wordt, dat vinden wij fijn om te lezen!

Graag verwelkomen wij u binnenkort opnieuw!

Date of experience: 11/2019

Zeer goed behalve dat er nog altijd geen verbod komt om met glas in de hand dansen op de dansvloer. Dit moet dringend in het reglement komen. Als een danspaar uitglijd op een natte dansvloer is Preston Palace aansprakelijk. Dit is niet normaal dat wij als gasten die mensen moeten aanspreken omdat jullie het niet doen. Ooit kan er daar nog een vechtpartij van komen want dit zijn niet de fraaiste mensen die dit doen. We hopen daar en antwoord op te krijgen van Preston Palace!!!

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Erg leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen verwelkomen!

Uw opmerking betreft het glaswerk blijft ons niet onopgemerkt. Dit is inderdaad niet toegestaan en wordt ook op toegezien.
Wel vinden wij het fijn dat u dit kenbaar maakt bij ons en nemen uw opmerking ook serieus. Wij zullen er nog meer op toe gaan zien!

Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad en graag zien wij u opnieuw!

Date of experience: 10/2019

Leuk verblijf gehad met 8 personen, variërend in leeftijd van 8 tot 85 jaar (onhandig trouwens dat je bij vraag 12 maar 1 leeftijdscategorie kan kiezen). De kinderen waren zeer enthousiast over de indoor kermis en de milkshakes en softijsjes die je daar kon nemen. Erg jammer en onhandig dat je niet de bowlingbaan kunt reserveren. Er was ook 1 baan buiten gebruik. Dat geeft nog minder beschikbaarheid. Alle activiteiten zijn op binnen gericht. Zou leuk zijn als er ook buitenactiviteiten zouden zijn. Dan ga je met goed weer sneller even naar buiten. Koffiecorner prima plek, veel keuze in gebak. Stukken zijn wel erg groot. Ook hier de tip om net als kleinere broodjes in het buffetrestaurant ook kleinere gebakjes aan te bieden. Voorkomt ook hier weer verspilling (diverse keren gezien dat gebak maar half wordt opgegeten) en je zit van zo’n groot stuk snel vol. Immers je loopt niet met een lege maag rond, want daar zijn de buffetten te lekker voor.

Beste mevrouw D.,

Wat fijn dat u uitgebreid met ons uw ervaring deelt.
Goed om te lezen dat ieder in uw gezelschap zich zo goed heeft weten te vermaken!

Wij vinden het mooi dat u zo goed met ons meedenkt over (eventuele) innovaties.
Dit zullen wij meenemen in onze werkbespreking, wellicht dat in de (nabije) toekomst hier een kans voor ons ligt.

Graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 11/2019

Leuk om te doen met een gezelschap, een midweek is wel erg lang. Zoals gezegd was het wel jammer dat we altijd moesten wachten op gluten- en melkvrij eten. Spreek bijv een tijd af zodat het minder lang duurt, zeker voor een kind van 3 is het erg lang. Halverwege de week heb ik brood en koekjes gekocht bij supermarkt zodat we niet steeds 'nee, mag niet' tegen hem hoefde te zeggen.

Beste mevrouw D.,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Wat betreft uw opmerking over de dieetwens. Goed dat u dit aangeeft en met ons meedenkt!
Wij zullen dit intern doorzetten. Wellicht dat hier voor ons een kans ligt.

Heeft u uw opmerking betreft de hotelkamer ter plaatste gemeld bij onze collega's? Wij hadden u hier graag tijdens uw verblijf mee geholpen!

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 11/2019

Zeer goed zeer aangenaam iedereen was heel vriendelijk kids hebben echt genoten

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 11/2019

Was een fijn verblijf. Was voor ons te snel voorbij.

Beste heer S.,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Mooi om te lezen dat u zich prima heeft weten te vermaken!