Date of experience: 10/2019

Veel te beleven en lekker gegeten. Maar het hotel op zich is zeer onrustig: 'S nachts veel lawaai op de gangen. Er wordt niet gecontroleerd. Dat is jammer!

Beste heer/mevrouw S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Goed om te lezen dat u zich heeft weten te vermaken!

Wat betreft het lawaai dat u heeft ondervonden. Dit vinden wij vervelend om te lezen. Wist u dat u altijd ter plekke onze gastheren hiervoor mag aanspreken?
Zij zijn te bereiken op nummer 9 via het toestel op uw kamer. Zij helpen u hier graag mee.

Hopelijk heeft u verdere en prettige tijd gehad en graag tot ziens!

Date of experience: 10/2019

gezellig hotel! veel te beleven. weinig tot geen minpuntjes!

Beste heer/mevrouw H.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Date of experience: 10/2019

Op dat de kamers zover uit mekaar lagen na,hebben de kids het gelukkig naar hun zin gehad. Helaas was het niet haalbaar om 2 nachtjes te boeken want voor hun was dit net tekort.

Beste mevrouw D.,

Wat leuk dat wij u hebben mogen begroeten in Preston Palace!
Goed om te lezen dat vooral de kids het naar hun zin hebben gehad.

Wat betreft uw opmerking over de kamerligging. Wij vinden het uiteraard vervelend dat u zo ver uit elkaar heeft gelegen.
Echter, wanneer u van te voren niet een kamervoorkeur (via de website of telefonisch) heeft doorgegeven kunnen wij dit niet voor u garanderen.
Wij hebben 318 kamers, al deze kamers worden door onze automatische kamerplanner zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Geeft u van te voren aan ons door graag de kamers naast elkaar te hebben, zullen wij hier - indien beschikbaar - voor zorgen.

Niettemin vinden wij het erg vervelend dat dit voor u een grote hinder is geweest.

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

goed gezellig prima verzorgd

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 10/2019

Over het algemeen erg tevreden. Was een leuke ervaring. Wel jammer dat we bij aankomst geen informatie hebben gekregen terwijl wij wel hebben aangegeven dat we er nog nooit waren geweest. Hierdoor hebben we het buffet gemist. In de ochtend heerlijk wel ontbeten en daardoor de realisatie dat het echt jammer is dat we hem hebben gemist. Overal goed eten.

Beste mevrouw van de N.,

Wij vinden het fijn dat u de moeite heeft genomen ons te schrijven hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Goed om te lezen dat u tevreden bent!

Erg vervelend dat u het dinerbuffet heeft gemist! Echter, mensen die vragen worden echt niet bij ons overgeslagen ;-).
Goed om te lezen dat u wel heeft kunnen genieten van het ontbijtbuffet. Voor een volgend verblijf; het dinerbuffet bevindt zich op dezelfde plek!

Wij hopen dat u verder heeft genoten van uw verblijf en zien u graag opnieuw!

Date of experience: 10/2019

Wij hadden kamer 2204. Deze is gelegen boven een aantal ventilatoren.
Wij zijn gewend om met de raam open te slapen..frisse lucht.
De ventilatoren maken veel lawaai.

Een echt min- punt van ons verblijf !!!!

Als...wij nog weer een keer komen willen wij beslist een andere kamer !!!!

Beste heer/mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Leuk u te hebben mogen begroeten in Preston Palace!

Vervelend dat u niet voldoende van uw nachtrust heeft kunnen genieten. Heeft u dit tijdens uw verblijf ter plekke gemeld? Graag hadden wij u geholpen waar nodig!

Wij hopen dat uw verblijf verder erg fijn is geweest zodat u graag nog eens bij ons langs wenst te komen.

Date of experience: 10/2019

Prettige verblijf. Alleen het eten was wat tegen gevallen als ik het vergelijk met mijn verblijf 5-6 jaar geleden. Toen was er meer variatie en keuze. Maar het pand ziet er na de verbouwing wel top uit.

Beste heer/mevrouw B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Goed om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad!

Vervelend om te lezen dat u het eten als minder prettig heeft ervaren. Dit terwijl onze chefs zo ontzettend hun best doen om iedere gast - ook u - te verblijden met een heerlijke maaltijd met voldoende keuze. Jammer dat er niet veel lekkers voor u heeft bijgezeten!

Hopelijk heeft u verder genoten van uw verblijf. Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Business
Date of experience: 10/2019

Het was veeeel te druk, wij hadden bedrijfscursus, maar het was herfst vakantie, teveel schreeuwende kinderen die tot laat op de gang mogen rond rennen. Misschien handig om mensen die cursus hebben op een gang te laten slapen?

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat u Preston Palace heeft uitgekozen voor de gegeven cursus!
Het klopt dat in de herfstvakantie ons all-inclusive familiehotel gezellig druk was, veel dagen waren we volgeboekt.
Daarnaast is Preston Palace voor elke doelgroep toegankelijk en is iedereen bij ons welkom!

Het is zeker mogelijk om er voor te kiezen om met zijn allen in één gang te slapen - mits beschikbaar uiteraard.
Omdat wij werken met een automatische kamerplanning - deze deelt de kamers willekeurig in - kunnen wij dat helaas niet automatisch realiseren.
Wel hebben wij hiervoor de optie 'kamers naast elkaar' waarbij u voor €6,95 per kamer de kamers naast elkaar kunt plaatsen (indien beschikbaar uiteraard). Ideaal!

Wij willen u danken voor uw beoordeling en bezoek en graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 10/2019

we zijn al een paar keer met z,n tweeen geweest,dus wij weten waar het over gaat en de service is prima . vooral nu mijn man begingde invalide wordt houden ze daar rekening mee

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u wederom heeft genoten van uw verblijf, dat vinden wij erg fijn om te lezen!
Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dit waarderen wij enorm.

Date of experience: 10/2019

We vonden het leuk om een keer geweest te zijn.
Onze jongste vind de kermis erg leuk en genoot van alle keuze bij de buffetten!

Ik vond de kamers erg gehorig, veel lawaai van voorbij lopende gasten en jonge mensen op de balkons tot 4.30 zelfs in de nacht!
Gelukkig sliepen man en kinderen gewoon door maar ik ben doodmoe naar huis gegaan na 2 rumoerige nachten....

Ook het melden waard dat mijn oudste dochter donderdagavond alleen naar de kamer liep door Preston Palace....wij dachten, dat moet kunnen...
Ze kwam in de lange gang beneden , die vanaf de kermis loopt,
een groepje van zo’n 6 Marrokaanse jongens tegen waarvan 1 het nodig vond om expres tegen haar aan te duwen en iets vervelends tegen haar te zeggen...
Zij voelde zich heel onveilig hierdoor en belde ons dat ze bang was!
Wij vonden dit heel vervelend!

Beste heer/mevrouw,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Goed om te lezen dat u het leuk vond om bij ons te zijn!

Wat betreft uw aangegeven punten, mogen wij dit persoonlijk met u bespreken? Wij ontvangen graag uw gegevens via marketing@prestonpalace.nl. Alvast bedankt!