Dikke 10 van ons allemaal

Beste mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw 10. Dat waarderen wij enorm!
Ook danken wij u voor uw bezoek en graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw.

Date of experience: 10/2019

Zoals altijd een heel fijn verblijf en voor herhaling vatbaar

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Leuk om u te hebben mogen verwelkomen en graag tot ziens!

Date of experience: 10/2019

heel goed alles lekker eten en warm water zwembad

Beste heer/mevrouw B,

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijne vakantie in Preston Palace.
Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Date of experience: 10/2019

Prima faciliteiten, prijs is aan de hoge kant

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Positief gemoedelijk.

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 10/2019

Wij hebben erg genoten van deze dagen, alleen jammer dat het laat in de avond toen wij al in bed lagen er zoveel herrie op de gang was, rennende kinderen met veel gelach en geschreeuw, ook eengroep mannen of jongens die heel hard aan het praten en lachen waren, en ook boven ons geschuif met meubels en het rennen van kinderen en ook een paar X hard met de deuren gooien, heb de eerste nacht tot 4 uur wakker gelegen doordat ik niet meer in slaap kon komen, de tweede nacht was het iets minder maar dit vonden wij heel erg vervelend!!!

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring over uw verblijf in Preston Palace.
Goed om te lezen dat u heeft genoten!

U geeft aan dat u veel hinder heeft gehad van andere gasten en van geluidsoverlast. Daardoor heeft u niet kunnen genieten van een prettige, ongestoorde vakantie en nachtrust. Wij begrijpen dat dit uw verblijf heeft overschaduwd en bieden onze oprechte excuses aan.
Heeft u de overlast ter plekke gemeld bij onze gastheren? Graag helpen zij u direct door bijvoorbeeld deze gasten aan te spreken om verdere onrust te voorkomen.

Helaas moeten wij, evenals u, constateren dat er gasten zijn die zich incorrect gedragen en door hun gedrag anderen overlast bezorgen. Uiteraard kennen wij onze verantwoordelijkheden en doen wij onze uiterste best dit soort problemen te voorkomen. Hiervoor plannen we extra gastheren en beveiligingsmensen in.

Hopelijk heeft u verder kunnen genieten van uw all-inclusive verblijf en wij zien u graag opnieuw!

Business
Date of experience: 10/2019

wel goede maar niet voor bedrijfsuitjes en dat vonden wij wel erg jammer want wij kwamen ons jubileum vieren van ons bedrijf. Er wordt zo weinig rekening gehouden daarmee!!! kamers verspreid, geen groepskleding ook niet in ons geval , geen rekening houdend met tafels in restaurant, bowlingbanen die we wilde restveren, ( zeker als u hiervoor sterker wil worden zou dat een extra regel in het reglement kunnen worden . uitsluitend voor bedrijven die iets te vieren hebben.

Jammer om te lezen dat u Preston Palace niet geschikt vindt voor een bedrijfsuitje. Dit terwijl Preston Palace voor elke gelegenheid geboekt kan worden.
Natuurlijk stellen wij uw mening ook op prijs. Echter, hebben wij betreft groepskleding en het reserveren van faciliteiten huisregels opgesteld die wij graag volgen. Wij hopen hierbij op uw begrip.

Wij snappen dat het prettig is om kamers naast elkaar te hebben. Echter, omdat wij werken met een automatische kamerplanning, gaat dit niet automatisch en dient u hier een kamervoorkeur voor aan te vragen. Hiervoor vragen wij een toeslag van €6,95 per kamer.

Wij hopen dat u alsnog heeft genoten van uw all-inclusive verblijf en zien u graag opnieuw!

Date of experience: 10/2019

Eerste maal met gezin (9 pers). Prima bevallen. Levende muziek had beter een dj kunnen zijn.Ruime mogelijkheden voor handen om weekend te vullen, zoals spellen,kinderanimatie, golf ,biljart.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek. Leuk u te hebben mogen begroeten!
Graag tot ziens in Preston Palace.

We waren met 4 vriendinnen en hebben genoten van alles

Beste mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Wat goed dat jullie hebben genoten van het verblijf!

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Een gezellig weekend.

Beste heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Goed om te lezen dat u een gezellig weekend heeft gehad.