Alone

Prima hoor!

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 10/2019

De prijs in verhouding tot wat er wordt aangeboden niet goed, vond het tegen vallen. Ook omdat we de vroegere bont Wever in Slagharen kennen, vonden we het ontzettend tegenvallen. Blij dat we er geweest zijn maar weet niet of ik het nog een keer zou doen.

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf u is tegen gevallen.
Echter, wij werken met een ander concept als de Bonte Wever. Het is dan ook lastig om dat met Preston Palace te vergelijken.

Mocht u het prettig vinden om uw beoordeling persoonlijk met ons te bespreken, ontvangen wij graag uw gegevens via marketing@prestonpalace.nl.
Alvast bedankt voor de moeite!

Date of experience: 10/2019

Zeer tevreden en voor herhaling(over een paar jaar) vatbaar.

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Date of experience: 10/2019

Wij waren hier met familie, 17 personen, we hebben genoten . Ieder kon zijn of haar eigen gang gaan en we kwamen elkaar overal gezellig tegen. Samen bowlen, borrelen, eten, poolen, in de botsauto’s hebben we enorm gelachen en de volgende dag in het zwembad met heerlijke sauna’s. Het was echt heel leuk en prima verzorgd!

Beste familie,

Wat gezellig dat u hier met zijn allen bent geweest en dat u een mooie tijd heeft gehad!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.

Graag begroeten wij u opnieuw!

Lisanne
Reviewed: 7 years ago (12/10/2019)
Date of experience: 10/2019

Ein super Familienurlaub mit tollen Ergebnissen.

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre schönes Bewertung.
Schön, Sie als Gast begrüßen zu dürfen und gerne bis bald!

Date of experience: 10/2019

Sehr ruhige und hilfsbereite Mitarbeiter, ein sehr entspannter Urlaub!

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Gut zu lesen, dass Sie sich amüsiert haben.
Wir danken Ihnen auch für die Komplimente über unsere Mitarbeiter und hoffen, Sie bald zu sehen!

Date of experience: 10/2019

Heel leuk en fantastisch met veel activiteiten voor iedereen w.o. kermis zwemmen bowlen e.d.

Wat goed om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en zich niet heeft hoeven vervelen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek en graag tot ziens!

Date of experience: 10/2019

Een goed hotel. Maar de periode dat wij er waren was het erg druk.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en wat leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen begroeten.
Het klopt dat het in het weekend over het algemeen drukker kan zijn, hopelijk heeft u hierdoor een gezellige tijd gehad!

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw.

Date of experience: 10/2019

Prettige sfeer en gezellig personeel

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 10/2019

Goed.Wel jammer dat entertaiment laat begint [half 10- 10 uur ] heel jammer.En dat er voor de kleine kinderen [ 3 jaar ] geen draaimolen is.Vallen wat attracties kermis betreft,overal buiten.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek aan Preston Palace.

Uw opmerkingen zullen wij meenemen in onze werkbespreking, goed dat u dit kenbaar maakt.
Wat betreft de kermis, uiteraard is het jammer dat kleine kinderen niet overal in kunnen. Daarom hebben wij voor hen de attractie met de theekopjes!

Hopelijk heeft u verder genoten van uw verblijf en graag begroeten wij u opnieuw!