Date of experience: 05/2026

Vooral een feest voor de kinderen, die vrijwel alle activiteiten zelfstandig konden ondernemen en al snel hun weg wisten te vinden in het hotel.

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 70%.

Date of experience: 05/2026

was weer eens leuk na een lange tijd

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 83%.

Date of experience: 05/2026

Gezellig weekendje weg geweest met vrienden. Genoeg te beleven, maar 2 nachten is meer dan genoeg.

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87%.

Date of experience: 05/2026

Prima. Alleen overdag rustig ivm walking voetbal

Beste heer,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 93%.

By Raymond Tempels-Alsemgeest

Goed en leuk.
Zou alleen toch met polsbandjeswerken voor meer zichbare controle.8

Nu kan zo iedereen binnenlopen en eten en drinken nuttige
Pasje tonen vind ik niet slim

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u een goed en leuk verblijf heeft gehad. Ook waarderen wij het dat u de tijd heeft genomen om uw suggesties en aandachtspunten met ons te delen.

Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluaties.

Date of experience: 05/2026

Fijne ervaring maar eten hier en daar op kwaliteit achteruit gegaan.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad en dat het contact met onze klantenservice als vriendelijk en meedenkend is ervaren. Ook waarderen wij het dat u de tijd heeft genomen om uw tips en suggesties met ons te delen.

Uw feedback nemen wij mee in onze evaluaties, zodat wij onze dienstverlening en het aanbod blijven verbeteren voor onze gasten.

By Fam Hoepel
Date of experience: 05/2026

Wij verbleven recent in Preston Palace, maar onze ervaring viel helaas wat tegen.

De afvoer in de badkamer was verstopt, waardoor de douchecabine telkens volliep met water tijdens het douchen. Dat zorgde voor behoorlijk wat ongemak. Daarnaast vonden we het all-inclusive concept minder royaal dan verwacht. Voor iets eenvoudigs zoals een donut voor de kinderen moesten we bijna bedelen, wat niet echt het zorgeloze gevoel geeft dat je verwacht.

Ook klopten de openingsuren van de restaurants in de app niet met de werkelijkheid, wat regelmatig voor verwarring zorgde.

Toch hebben we ons uiteindelijk wel geamuseerd, vooral door onze verwachtingen en mindset wat aan te passen en er zelf het beste van te maken. Maar al bij al vonden wij Preston Palace behoorlijk overhyped in verhouding tot de verwachtingen en de prijs.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Het is jammer dat uw verblijf niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Wij nemen uw beoordeling en opmerkingen mee in onze evaluaties.

Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf gemeld voor een uitleg en/of een mogelijke oplossing ter plaatse? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Fijn om te lezen dat u zich uiteindelijk toch heeft vermaakt en heeft genoten van ons zwemparadijs.

By Peter Zuurbier
Date of experience: 05/2026

Prima, iedereen kon vrij zijn. Wij zitten met een probleem. Onze schoonzoon zou meegaan maar de relatie is over geraakt, ik heb hier begin april melding van gemaakt dat we met een persoon minder zouden komen. tot onze grote verbazing moesten wij € 500 gaan betalen omdat hij niet mee zou komen. Wij hadden zelfs ook een annuleringsverzekering erbij genomen. Als ik het zakelijk ga bekijken zou dat over 5 jaar een reden zijn om naar een ander resort uit te kijken omdat wij het onterecht vinden. elke 5 jaar komen we bij jullie ons huwelijk vieren en wij hadden nu ons 50 jarig huwelijk. wij gaan niet moeilijk doen maar de volgende keer gaan we toch verder kijken. OOk de prijs was relatief in een keer veel duurder geworden. Wij zouden zeggen "doe jullie voordeel hiermee"

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Allereerst van harte gefeliciteerd met uw 50-jarig huwelijk. Wat bijzonder dat u dit jubileum opnieuw bij Preston Palace heeft gevierd en dat u al jarenlang bij ons terugkomt. Dat waarderen wij enorm.

Wij vinden het jammer om te lezen dat de wijziging in uw reisgezelschap en de bijkomende kosten invloed hebben gehad op uw ervaring. Voor wijzigingen van reserveringen en annuleringsverzekeringen gelden vaste voorwaarden en procedures, welke ook in uw situatie zijn toegepast. U mag bij vragen of onduidelijkheden hierover altijd contact opnemen met onze collega’s, zij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

By Patricia Massee
Date of experience: 05/2026

We hrbben een heerlijk weekend gehad. Personeel vriendelijke en behulpzaam. Wat ik jammer vind is dat we in de bistro waar je 17.50 per persoon (x 6 is dus 105)extra voor betaald, echt niet goed hebben gegeten. Ik heb het niet over smaak datbis boor een ieder verschillend, maat het vlees was gewoon echt vam slevhte kwaliteit. Wat mals moest zijn kwam je met je mes niet door. En niet omdat het verkeerd gebakken was want dat was het wel. Maar de kwaliteit van het vlees was gewoonweg niet goed. Zijn ook na het hoofd gerecht weg gegaan, want hadden er geen vertrouwen meer in. Niets ten nadele van de bediening want die was wel goed! Als je dan nagaat dat je bij een restaurant waar je niet extra voor betaald echt vele malen beter gegeten hebt vind ik dat heel vreemd. Goed vlees, heerlijk mals.

Dat was dan ook het enige minpunt van het weekend

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u een heerlijk weekend heeft gehad en tevreden bent over de service, de kamers en uw diner bij Midtown. Ook leuk om te horen dat de Preston Palace App u goed is bevallen.

Jammer om te vernemen dat uw ervaring in de Bistro niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Graag willen wij uw ervaring met onze collega’s doornemen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Harm ter Stege
Date of experience: 05/2026

Fantastisch. Wij vinden netheid heel belangrijk en vriendelijk personeel. Nou wij zijn op onze wenken bediend. Geweldig.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de netheid en de vriendelijkheid van onze collega’s. Geweldig dat u zich echt in de watten gelegd voelde! Ook waarderen wij uw feedback, deze nemen wij mee in onze evaluaties.