Date of experience: 11/2025

Ik heb het verblijf heel goed ervaren

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

By Jurgen Coenen
Date of experience: 11/2025

Het was heel leuk onze dochter en onszelf hebben ons rotgeamuseerd en genoten van het lekker eten en van het zwembad tot bowling en golf toe. Ook de indoorkermis was top!

Geachte heer Coenen,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!
Wat geweldig om te horen dat u en uw dochter zich zo hebben vermaakt en hebben genoten van het heerlijke eten, het zwembad, de bowling, het golfen én onze indoorkermis.

Wij vinden het fijn dat uw verblijf zo geslaagd was en hopen u graag opnieuw te mogen verwelkomen!

By Chantal Verveer
Date of experience: 11/2025

Mooi hotel met nette kamers, van alles te doen en het eten was heerlijk. We hebben ons goed vermaakt en de service was ook uitstekend.

Geachte mevrouw Verveer,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 97%!
Het doet ons plezier dat uw verblijf naar wens is geweest.

Hopelijk mogen wij u binnenkort opnieuw begroeten in Preston Palace.

By Erik Jansen
Date of experience: 11/2025

Heel goed concept ,alles erop en eraan

Geachte heer Jansen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87%!
Het is geweldig om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen ontvangen bij Preston Palace.

Goed................

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Leuke ervaring !
Gezellige inkleding

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf in Preston Palace.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

By Gyselinck Daniel
Date of experience: 11/2025

Over het algemeen goed maar toch enkele opmerkingen: we waren daar met enkele kleine kinderen en jongeren maar konden op maandag pas om 19u naar de kermis. Doordat er kleine kinderen bij waren die ook graag naar de kermis wilden hebben we op maandag ons diner verplaatst naar 20u. Dat deden we reeds 's morgens aan de receptie en da was geen probleem. We waren tijdig aanwezig om dan vast te stellen dat enkele minuten na 20u al het eten in de kinderhoek werd opgeruimd. Bij navraag was het enige antwoord van de betreffende bediende dat ze dat moest doen. Punt. We vinden het sneu dat we voor een pakket betalen waarvan er delen gesloten worden gedurende lange periodes of zelfs helemaal zoals de escape-room op bepaalde dagen.

Reviewed: 4 weeks ago (15/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Redelijk , veel vieze geuren, overal netjes verzorgd, wel in de rij voor drinken, veel te doen.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 93%. We zijn blij dat u onze verzorgde omgeving en het brede aanbod aan activiteiten waardeert.
Uw opmerkingen over geuren en wachtrijen nemen wij serieus en gebruiken we om onze service verder te verbeteren. Uw feedback is voor ons van grote waarde en we hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen voor een nóg prettigere ervaring.

Met gastvrije groet,
Emma
By Erica Dekker (boekingsnummer..
Reviewed: 4 weeks ago (14/11/2025)
Date of experience: 11/2025

We hebben enorm genoten van ons verblijf bij jullie qua partycentrum maar hebben helaas ook nog wat aanmerkingen over de kamer waarin we hebben overnacht. Te weten: onze kamer 1224 was enorm koud bij binnenkomst en nadat we de airco hadden aangezet werd het iets behaaglijker maar tijdens het slapen hebben we deze uitgezet vanwege het geluid en echt binnen 1 uur was het wederom enorm afgekoeld, er stond ook een koude luchtstroom komende vanuit de kapotte plafondplaten boven de kast. Ik had via whatsapp met jullie afgesproken dat we een kamer zouden krijgen met 2 bedden die uit elkaar konden maar bij aankomst bleek dat de bedden met 2 grote hoeslakens aan elkaar zaten en toen ik bij de receptie 2 losse hoeslakens ging ophalen bleken deze niet aanwezig te zijn in jullie hotel??? Ook viel ons op dat we hadden doorgegeven bij dieetwensen dat er 2 personen van ons gezelschap vegetarisch waren en werd er gezegd: dan maakt de kok iets speciaals voor jullie maar uiteindelijk liep hij gewoon met ons mee naar het buffet dat er al stond en konden we kiezen uit 4 opties die er toch al stonden (pasta, salade, mini loempiaatjes of gefrituurde groentes, dat was de keuze.....) Heel graag een reactie op dit alles (PP 11740590)

Beste mevrouw Dekker,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling.

Wij ontvangen uw opmerkingen omtrent uw accommodatie graag rechtstreeks via e-mail, zodat wij uw ervaring zorgvuldig kunnen bekijken en intern bespreken. Wilt u daarom alstublieft uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer, sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Voor uw eigen privacy adviseren wij overigens om boekingsgegevens hier niet openbaar te delen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Reviewed: 4 weeks ago (14/11/2025)

Over het algemeen goed

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 73% beoordeling!
Fijn dat u uw verblijf als goed heeft ervaren.

Sofie