Date of experience: 10/2019

Uitstekend voor familie uitjes. We hadden het allemaal naar ons zin Opa, Oma , kinderen en kleinkinderen en onze achterkleinkinderen

Beste Peter en Alie,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!

Valt tegen

Wij vinden het zeer vervelend dat u uw verblijf als teleurstellend heeft ervaren.

Indien u het prettig vindt om een persoonlijk gesprek te hebben over uw verblijf, mag u altijd uw gegevens sturen naar marketing@prestonpalace.nl.

Date of experience: 10/2019

Ein großes und vielfältiges Angebot an Freizeitaktivitäten und Speisen und Getränken. Das kuchenangebot im kaffeecorner war sehr groß.

Sehr geehrte Frau Alberti,

Herzlichen Dank für Ihre schönes Bewertung und Ihre Besuch.
Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu können!

...........

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen dank für Ihre Bewertung und Besuch.
Gerne bis bald!

Date of experience: 10/2019

Ein Kurzurlaub, bei dem nichts fehlt

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen Dank, dass Sie uns mitteilen, wie Sie Ihren Aufenthalt erlebt haben und für Ihre schönes Bewertung.
Wir freuen uns, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 10/2019

Aanrader voor iedereen kom bijna elke maand

Beste heer van Bavel,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Leuk dat wij u wederom hebben mogen begroeten!

Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Graag zien wij u opnieuw!

Date of experience: 10/2019

Na een aantal verblijven in uw accommodatie is het maar zeer de vraag of wij nogmaals een keer zullen boeken. Helaas kwam het dpor omstandigheden niet van een bezoek aan het zwemparadijs, met name wellness. Dit zou, gezien onze eerdere ervaringen, nl de reden kunnen zijn terug te keren. Tip: Bied hier een uitgebreider pakket aan. Aan de kermis een heel negatieve herinnering overgehouden. Wel zeer onprettige - zelfs bruuskerende onbeschofte - medewerkers. Zeker geen visitekaartje voor uw concept.

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Fijn dat u uw verblijf beoordeelt met een 77% tevreden score!

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u bepaalde dingen op een negatieve manier heeft ervaren. Mocht u het prettig vinden nog een persoonlijk gesprek te hebben over uw bevindingen tijdens uw verblijf, mag u altijd uw gegevens sturen naar marketing@prestonpalace.nl.

Date of experience: 10/2019

Wij hebben genoten van bijna alles, wat Preston Palace te bieden heeft.

Beste mevrouw H,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2019

Vond het heel goed alleen in hotelrestaurant na vernieuwing wat minder geworden. dit nu 2 maal ervaren. Eten niet goed warm en weinig keus in vlees. In prestonhal was vloer enorm plakkerig.

Beste heer/mevrouw C,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Ook danken wij u voor uw opmerkingen, wij zullen deze meenemen in onze werkbespreking. Dit geeft ons de kans onze bedrijfsvoering - waar mogelijk - te optimaliseren.

Hopelijk heeft u voor de rest kunnen genieten van uw verblijf en graag begroeten wij u opnieuw!

Alone
Date of experience: 10/2019

Voor het geld wat ik moest betalen was het geboden goed. Ook de muziek in de dans zaal was op dinsdag na erg goed. Muzikanten voelde het publiek goed aan. Alleen die op dinsdag zag vermoedelijk niet dat er oude mensen binnen waren. Ook de toerische rond rit was goed/ Al was ik vorig jaar ook al op die melk bedrijf geweest.

Beste heer van Nispen,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Goed om te lezen dat u zich goed heeft weten te vermaken!

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!