Date of experience: 09/2019

Alles was erg goed maar de nacht van vrijdag op zaterdag was wel erg triest DIV malen gebonk op de deur en muren en op de kamer van onze dochter de kinderen erg in paniek van de herrie op de gang en de kamer er naast dat is wel een min punt

Beste heer/mevrouw K,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Erg fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad!

Wel vinden wij het vervelend dat uw dochter geen goede nachtrust heeft gehad. Heeft u of uw dochter dit ter plekke gemeld? U mag namelijk altijd onze gastheren (bij de receptie of via het toestel op uw kamer) aanspreken zodat zij u kunnen helpen hiermee.
Niettemin vinden wij het vervelend dat de nachtrust is verstoord en bieden hier onze excuses voor aan.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 09/2019

Een leuke ervaring. Maar ik miste een beetje het persoonlijke contact met het personeel.
Drinken was veelal uit automaten. Op de plekken waar dat niet zo was( 's avonds), was het zo druk dat het niet echt leuk meer was. Zeker niet met een kind.

Wij waarderen het dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Uw tips zullen wij ook meenemen in onze werkbespreking. Goed dat u dit aangeeft, dit geeft ons de kans om onze bedrijfsvoering te optimaliseren.

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

Date of experience: 09/2019

prima verblijf gehad en kunnen genieten van een aantal ontspannen dagen

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Goed om te lezen dat u een ontspannen verblijf heeft gehad!

Date of experience: 09/2019

Mooi concept voor 2 dagen, ontbijt geweldig behalve de koffie uitgifte. Duurt veel te lang. Bowlen is een drama, steeds uitval van de banen. Biljart, zwembad, kermis etc prima geregeld!

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren, daarnaast vinden wij het erg leuk u te hebben mogen verwelkomen.
Hartelijk dank voor de tips en tops, wij zullen dit meenemen in onze werkbespreking!

Date of experience: 09/2019

Geweldige ervaring. Enig minpuntje was de lange wachtrij bij de koffieautomaten in het restaurant

Wij waarderen het dat u ons laat weten te hebben genoten van een goed verblijf.
Uw opmerking zullen wij intern meenemen, goed dat u dit kenbaar maakt.

Hopelijk mogen wij u opnieuw begroeten in Preston Palace!

Date of experience: 09/2019

kom al vele jaren bij jullie en mijn ervaring is zeer positief over jullie probeer zo vaak mogelijk te komen

Wat leuk dat wij u al meerdere keren hebben mogen verwelkomen en fijn dat u dit wenst te blijven doen!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en graag tot ziens!

Date of experience: 09/2019

Super genoten. Was wel heel erg druk eerder nog niet zo druk meegemaakt. Hierdoor op zaterdag lange rijen bij de bar en de buffetten in de uitgaansgelegenheden.

Beste mevrouw D,

Wat leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen in Preston Palace!
Het klopt dat het tijdens uw verblijf drukker was, dit kwam omdat er een erg populaire artiest (Snollebollekes) bij ons kwam optreden. Hierdoor was het hotel helemaal volgeboekt en hebben we ook een groot aantal avondgasten mogen begroeten.

Niettemin vinden wij het vervelend wanneer u hier last van heeft gehad.

Hopelijk heeft u verder genoten van uw verblijf en graag begroeten wij u opnieuw!

80+ years
Date of experience: 09/2019

Prima, vriendelijk personeel. Zolang we kunnen komen weer er graag een aantal keren per jaar.

Wij waarderen het dat u ons laat weten te hebben genoten van een goed verblijf.
Hartelijk dank voor uw compliment voor onze collega’s en graag tot ziens in Preston Palace!

Super erg leuk

Beste heer/mevrouw S,

Wat goed dat u ons op de hoogte stelt van uw verblijf en leuk om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad!
Uw opmerking betreft uw kamer gaan wij intern doorzetten, goed dat u dit aangeeft.

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 09/2019

Gezellig , goed georganiseerd , heerlijk en rustig kunnen genieten. Zwembad is alleen te koud.... mag echt wel warmer gemaakt en misschien meer glijbanen of leuke dingen die je in het zwembad kan doen.
Ook de tijden met uitchecken , je betaald veel voor maar een korte tijd. Maar dit was de 2de keer en zeker weer geslaagd !

Beste heer S,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Goed dat u ons op de hoogte brengt van uw verblijf en dat u ons tips geeft om te verbeteren. Wij zullen dit meenemen in onze werkbespreking.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen begroeten!