Date of experience: 09/2019

vanaf de opening jaren geleden heb ik preston palace bezocht. het is tot mijn verrassing alleen maar beterder en geweldig geworden . het ontbrak nergens aan iets ik heb er echt naar gezocht .alleen geen kroket of bitter ballen nu dat is met het geweldige behulpzame en lieve personeel geen probleem hoor. en de moderne inrichting prachtig om te verblijven. wat een perfect georganiseerd bedrijf. alleen maar lof. Een vijf sterren hotel? bedankt bedankt

Beste heer/mevrouw S,

Wat een mooie complimenten, dank u wel! Dit waarderen wij enorm.
Erg leuk dat u onze vernieuwingen bent opgevallen en dat u het mooi vindt geworden!

Hartelijk dank voor de complimenten voor onze collega's en graag tot ziens!

het was weer een goed verblijf in Preston Palage

Beste heer/mevrouw Peters,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad in Preston Palace!

Date of experience: 09/2019

Leuke opstelling en genoeg te beleven. Ik had graag extra handdoeken op de kamer gehad ik douche me namelijk iedere dag en er lagen maar 2 badlakens en 2 hele kleine handdoeken te klein om je helemaal af te drogen

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace!
Wat betreft uw opmerking over de handdoeken, u mag altijd bij de hotel receptie vragen om een extra paar!

Hopelijk heeft u kunnen genieten van uw verblijf en graag verwelkomen wij u opnieuw.

Date of experience: 09/2019

Binnenkomst netjes kamers netjes rest 1 ramp jaren 80 en erg slechte hygiene qua vis en roken!!!

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het erg vervelend dat u uw verblijf op deze manier heeft ervaren.
Indien u hier behoefte aan heeft, mag u uw beoordeling toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Wij staan er altijd open voor tips zodat wij onze bedrijfsvoering kunnen optimaliseren.

Date of experience: 09/2019

De WiFi mag sterker, mijn spelletje werkten niet bij jullie.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling met een 100% tevreden score, dit waarderen wij enorm.

Date of experience: 09/2019

Sehr guter gesamteindruck! Freundliche Mitarbeiter, extrem viel Abwechslung und ein ehrliches "All-inklusiv"

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen dank für Ihre schönes Bewertung! Schön, dass Sie die Renovierungen bemerken.
Wir freuen uns, Sie wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 09/2019

Alles is zeer verzorgd en vriendelijk personeel. alle faciliteiten bezocht en was zeer leuk, wel nog 1 opmerking voor de speelhal met flipperkasten , deze werken op 50 euro cent maar de meesten zijn kapot of hebben onderhoud nodig . zou ze niet wegdoen want zijn leuk om te spelen.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling.

Ook danken wij u voor uw tips, wij zullen dit intern gaan oppakken. Goed dat u dit aangeeft.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 09/2019

Het is een fantastische ervaring als je met een gezelschap bent waarin de leeftijden erg uit elkaar liggen. Er is voor iedereen vermaak en vooral de kermis was erg in trek.

Beste heer/mevrouw,

Wat goed dat u met zijn allen heeft weten te genieten van een onbezorgd en gezellig verblijf!
Wij danken u voor uw bezoek en zien u graag opnieuw in Preston Palace.

Date of experience: 09/2019

Ligstoelen in het zwemparadijs erg hard om op te liggen liever plastik stoelen.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Hopelijk heeft u verder kunnen genieten van een onbezorgd verblijf en graag tot ziens in Preston Palace!

Erg tegengevallen
Het ruikt niet prettig Erg muf
Kleine kamer.
Het stapelbed verstopt in een donkere hoek
Met geen beenruimte
De hal van de receptie is mooi
Maar het is erg verouderd en gedateerd

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het erg vervelend dat u uw verblijf als teleurstellend heeft ervaren. Indien u hier behoefte aan heeft, mag u uw beoordeling toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Alle tips zijn uiteraard welkom en dit geeft ons de kans onze bedrijfsvoering te optimaliseren.