Date of experience: 09/2019

Het waren twee super nachtjes vertoeven. Wel erg jammer dat er in de kleintjes hoek niks te doen was. Onze baby van 1 die vindt het leuk om bijvoorbeeld in de ballenbak oid te spelen. Wat er wel was was niet voor haar. Ook de beren hebben we helaas gemist.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en erg leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen verwelkomen!

Vervelend dat er voor de kleine niet veel vertier in heeft gezeten. Heeft u wel het pierenbadje in het subtropisch zwembad ontdekt? Deze is erg geliefd onder de kleintjes!
Wat jammer dat dat jullie de beren hebben gemist! Mogen wij uw adresgegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl? Dan sturen wij een klein presentje op :-).

Graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw in Preston Palace.

Date of experience: 09/2019

We hebben onze 45 jarige huwelijksdag bij jullie gevierd met onze (klein)kinderen en aanhang. We hebben er zeker geen spijt van gehad. Met zijn allen een onvergetelijk verblijf gehad

Van harte gefeliciteerd met uw 45 jarige jubileum, wat een mijlpaal!
En wat leuk dat u dit bij ons heeft gevierd.

Fijn dat alles naar wens is geweest en dat uw verblijf onvergetelijk was.

Date of experience: 08/2019

Vind alleen als je verlenging boekt/betaald dat hier ook de kamer tot 1400uur beschikbaar moet zijn. Late uitcheck omdat juist men daar gebruik van wilt maken bij een langer verblijf.

Wij waren dan ook teleurgesteld toen wij om 1105uur een belletje kregen van de receptie met het verzoek de kamer te verlaten, dit terwijl de kinderen nog aan het zwemmen waren. wij moesten de kinderen halsoverkop uit het zwembad halen en de koffers in de auto plaatsen.

Kinderen teleurgesteld en wij als ouders dus ook. Helaas met een naar gevoel 2uur terug rijden naar Rotterdam.

Beste heer Oostindie,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Het spijt ons dat het niet duidelijk voor u was dat u bij een verlengen van uw verblijf de hotelkamer om 11.00 dient te verlaten. Overigens kunt u wel gebruik maken van tal van faciliteiten zoals een heerlijke lunch, diverse spelfaciliteiten, koffie & gebak, consumpties en het subtropisch zwembad.

Dit wordt gecommuniceerd op onze website en staat bovendien nog eens vermeld in de bevestigingsbrief, die u is toegezonden onder ‘algemene informatie over uw verblijf’. Wij begrijpen niettemin, dat het toch vervelend kan zijn dat u om 11.00 uw hotelkamer dient te verlaten, wanneer u had verwacht dat dit later zou zijn.

Hopelijk heeft u verder van uw verblijf genoten en wij zien u graag opnieuw!

Date of experience: 09/2019

Had betere kamer verwacht Schoner en loopruimte. Eten was perfect.

Beste mevrouw Latour,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.

Wat betreft uw opmerking over de kamer, heeft u bij onze receptie aangegeven dat de kamer onvoldoende schoon was gemaakt? Wij kijken namelijk graag met u samen naar een oplossing, ter plaatse.
Indien u uw verblijf als prettig heeft ervaren, raden wij u aan om voor een volgende keer een Royal kamer te boeken. De naam zegt het wellicht al: deze zijn royaler in haar gebruik!

Uw overige opmerkingen zullen wij meenemen in onze werkbespreking, goed dat u het aangeeft!

Graag tot ziens in Preston Palace.

leuke plek top locatie

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Ook danken wij u voor uw bezoek en graag verwelkomen wij u opnieuw!

Date of experience: 09/2019

Gezellig en leuk om te doen

Wat fijn dat u een gezellige tijd heeft gehad in Preston Palace!
Wij danken u voor uw bezoek en positieve beoordeling en verwelkomen u graag opnieuw.

Date of experience: 09/2019

Net familie hotel en een prima service.
Waar voor je geld.

Beste heer Valken,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.

Geweldige plek.
Een dag voelt als een week. Je hoeft nergens aan te denken, alleen maar genieten.
Eten en drinken goede kwaliteit en iedereen zegt gedag.
Enige puntje is misschien wat nieuwere films in de bioscoop.
We komen zeker terug!

Beste Nicole,

Wat een mooie beoordeling, dank u wel.
Wat fijn dat u een leuke tijd heeft gehad tijdens uw verblijf in Preston Palace!

Wij danken u voor uw bezoek en complimenten en verwelkomen u graag opnieuw!

Business

Kom zeker terug

Wat leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen en u alweer plannen heeft om weder te keren!
Wij danken u voor uw bezoek en mooie beoordeling.

Date of experience: 09/2019

Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad en er was van alles in overvloed

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren en dat u het naar uw zin heeft gehad!
Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens in Preston Palace.