Alone
Date of experience: 09/2019

Ben single,maar kom graag bij jullie. Echt genieten en het personeel is erg vriendelijk of het nu de schoonmaak is of degene achter de bar hier word duidelijk dat de mensen hierop gekozen zijn.

Beste heer Hoving,

Wat leuk dat wij u als gast hebben mogen verwelkomen!
Hartelijk dank voor uw complimenten over onze collega's. Graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 08/2019

Fijne ervaring op de vlooienbeten na

Fijn dat u ons op de hoogte stelt van uw verblijf.
Mooi dat u er een leuke ervaring aan overgehouden heeft!

Wat betreft uw opmerking over de kamer, jammer dat u dit ter plekke niet heeft gemeld. Wij hebben dit intern doorgezet in dit gaat onderzocht worden.

Niettemin hopen wij dat u een goed verblijf heeft gehad en graag tot ziens!

Date of experience: 08/2019

Superleuk gehad! Alleen in een meer dan 2 persoonskamer meer dan 1 ventilator plaatsen met warm weer. Anders is het niet te koelen.

Beste Leonie,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en bezoek.
Leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen verwelkomen!

Wat betreft een ventilator, u mag altijd een extra ventilator - indien beschikbaar - vragen bij onze hotelreceptie.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 09/2019

Vond het een slechte nacht. Had het heel anders voorgesteld! Te druk te veel aso's veel dronken en teveel blowers. Wij werden erop aangesproken dat je in het zwembad naast elkaar moest zitten omdat het een familie hotel is maar blowen buiten werd niks van gezegd. Zoveel dronken lui is ook niet geschikt voor kinderen

Fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren. Erg vervelend dat dit teleurstellend is geweest.

Ook vinden wij het erg vervelend dat u bent verstoord in uw nachtrust. Graag willen onze gastheren u hier ter plekke mee helpen door deze gasten aan te spreken en op een passende manier corrigeren!
Voor een volgend verblijf staat u ook altijd in uw recht om dit soort voorgevallen te melden. Wij helpen u daar graag bij.

Hopelijk heeft u verder genoten van uw verblijf. Graag verwelkomen wij u binnenkort opnieuw!

Kamer stonk naar rook
En vitrage was stuk

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.

Heeft u uw opmerking wat betreft de kamer ter plaatste gemeld bij de hotel receptie? Graag hadden wij u hiermee tijdens uw verblijf geholpen!
Hopelijk heeft u verder van alle faciliteiten, eten en drinken kunnen genieten.

Graag verwelkomen wij u binnenkort opnieuw!

Date of experience: 08/2019

Wat niet kan is dat tot 2 keer toe de security s nachts luidkeels op de kamerdeur over ons staat te kloppen en roepen met 3 pers. Midden in de nacht een hele gang wakker maken voor een identiteitscontrole... dat kan ook s morgens naar mijn mening of op een andere manier.

Fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat u tijdens uw nachtrust bent verstoord. Helaas zijn er gasten die zich niet aan onze huisregels kunnen houden, waarbij een confrontatie namens onze gastheren soms genoodzaakt is. Niettemin vinden wij het erg vervelend dat u dit op deze manier heeft ervaren en bieden onze excuses daarvoor aan!

Hopelijk heeft u verder kunnen genieten van een prettig verblijf en graag tot ziens!

Super !!! Alles top

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw beoordeling met 100% tevredenheid, dit waarderen wij enorm!
Fijn dat uw verblijf super is geweest, wij verwelkomen u graag in de (nabije) toekomst opnieuw.

Date of experience: 08/2019

we gaan altijd ,div keren per jaar naar presto palace,altijd met kinderen vrienden en bekende,,twas geweldig ,,altijd,we komen er al van de opening van preston en blijven daar ook komen zolang het mogelijk is en blijft,we komen ook weer met een grote groep van ongeveer 20 man op 17 september ,,3 nachten,,we kijken er naar uit,,hr,gr,joh.barnhoorn.

Beste heer/mevrouw Barnhoorn,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling met 100% tevredenheid!
Erg leuk dat wij u al jaren lang mogen verwelkomen, graag blijven wij dat doen.

Ook danken wij u voor uw bezoek en graag tot 17 september!

Date of experience: 08/2019

Prettig, genoten, alleen de kamer viel tegen. Geen airco en gehorig.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn dat u het goed heeft gehad tijdens uw verblijf!

Wij begrijpen dat een airco met warme weersomstandigheden erg prettig kan zijn. Wij hebben meerdere kamers voorzien van airco - dit zijn de kamers op de vierde etage, de vernieuwde Royal kamers en Suites - wenst u voor een volgend verblijf zeker te zijn van een kamer met airco? Vraagt u dan tijdig een essentie aan via onze afdeling Reserveringen.

Wij danken u voor uw bezoek en zien u graag opnieuw!

Date of experience: 08/2019

Als heel gezellig, zeker zo met ons kinderen en kleinkinderen. Zullen zeker nog een keer terugkomen.

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijne vakantie in Preston Palace.
Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm!