Date of experience: 07/2025

Alles prima geregeld. Schone kamer, restaurant en koffiecorner zag er schoon uit

Geachte mevrouw M-K,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van 97%. Fijn om te horen dat alles naar wens was geregeld en dat u tevreden bent over de netheid van de kamer, het restaurant en de koffiecorner. We streven ernaar om onze gasten telkens een comfortabele en verzorgde ervaring te bieden, en uw waardering is daarvoor een fijne bevestiging.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

By Titi
Date of experience: 07/2025

Het is echt aanrader ❤️ we hebben genoten.

Geachte heer/mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw geweldig positieve beoordeling van 100%. Fijn om te vernemen dat jullie zo genoten hebben.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

By Razia Nabizada
Date of experience: 07/2025

prima locatie alles was pefect.

Geachte mevrouw N,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 93%. Fijn om te vernemen dat jullie zo genoten hebben en dat alles perfect is geweest. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,
Date of experience: 07/2025

Top!! Het was geweldig!!!!

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van 80%. Fijn om te vernemen dat jullie verblijf geweldig is geweest.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,
By A vd Horst
Date of experience: 07/2025

Heel verassend ik ben denk 23 jaar geleden voor het laatst geweest. Het was heel mooi opgeknapt en verbeterd. Samen met mijn dochter(11) geweest die nog nooit was geweest. Zij vond het helemaal het einde.

Beste heer/mevrouw Van de H.,

Wat leuk om te horen dat u na al die jaren weer bij ons bent geweest en dat u zo positief verrast was! Extra fijn dat uw dochter er zo van heeft genoten – daar doen we het voor.

Dank u wel voor het delen van uw tips en tops. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Sauber, groß, viele Menschen,

Sehr geehrte Herren/Frauen,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung von 80%. Es freut uns zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Auf Wiedersehen!

Date of experience: 07/2025

Het was heerlijk, we hadden een zeer mooie kamer (Suite). Eerste avond bij pizza van enzo gegeten, prima sfeer, goede bediening en heerlijk gegeten. De tweede avond bij Midtown gegeten, locatie minder, zaten langs een doorgaande wandelroute waar kinderen langs renden en hard praten. Eten en bediening waren perfect. Ontbijt en lunch buffet zeer uitgebreid en afwisselend en goede kwaliteit. Enige minpuntje is dat er aan het begin van de avond geen technische dienst aanwezig is waardoor we geen gebruik konden maken van ons bubbelbad. Personeel dat aanwezig was heeft wel geprobeerd om het probleem op te lossen maar lukte niet, volgende dag wel gemaakt.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en positieve beoordeling van 90%. Fijn om te horen dat u heeft genoten van de Suite, het eten, en ons buffetaanbod. Jammer van het ongemak met het bubbelbad. Goed om te weten dat het de volgende dag verholpen is.

We hopen u graag opnieuw te mogen verwelkomen.

By Joeri Van Campo
Date of experience: 07/2025

Ik was samen met mijn zoon van 12. We hebben echt een toptijd gehad. Het zwemmen en de kermis zijn favoriet.

Geachte heer/mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te horen dat u samen met uw zoon zo'n plezierige tijd bij ons heeft gehad.
We zijn blij dat het zwemmen en de kermis in de smaak vielen en bijdragen aan een geslaagde ervaring.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor weer zo’n fijne tijd samen.

Ester
By Ragina
Date of experience: 07/2025

Ontvangst bij inchecken onpersoonlijk; letterlijk alleen uitreiken van de sleutelpassen. Verder geen instructie of algemene informatie waar je wat kunt vinden en evt het gebruik van de Preston app.
Bij uitchecken de uitrij-passen per persoon gekregen waarop stond 11.00 vertrekken. Klantonvriendelijk, we voelden ons 'weggejaagd'. Ook dat de faciliteiten op dag van vertrek stoppen om 11.00 samen met het uitcheck-tijd van de kamer.
Kamers zelf zijn prima; netjes, schoon, goede indeling, fijne geluidsdemping, goede bedden en ter plekke fijne service gehad mbt campingbed voor mijn zoontje. Aandachtspunten zijn het ontbreken van een koelkast en dat 1 kamer (wij waren met een groep) was voorzien van een kleine
tafel met 2 stoelen. De rest had geen tafel en maar 1 stoel terwijl ze met zn 3en op de kamer zaten. Dit sluit tevens ook niet aan op het feit dat je eten/drinken mag meenemen op de kamer.

Verder prima om een keer te doen, maar niet voor herhaling vatbaar.

Beste mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Fijn dat u tevreden was over de netheid van de kamer, de bedden en de service omtrent het campingbedje.

Wat jammer om te lezen dat uw ontvangst als onpersoonlijk is ervaren. Wij streven ernaar om al onze gasten een warm welkom te geven en nemen hierbij normaal gesproken ook de tijd om uitleg te geven over het verblijf en eventuele vragen te beantwoorden. Uw ervaring nemen wij dan ook mee in onze interne evaluatie.

Wat betreft het uitchecken: onze standaardtijd voor het uitchecken en het beëindigen van de all-in faciliteiten is inderdaad 11.00 uur. Wel bieden wij de mogelijkheid om het verblijf tegen betaling te verlengen tot 14.00 uur, inclusief lunch, consumpties en toegang tot faciliteiten, waarbij de hotelkamer tot 11.00 uur beschikbaar blijft. Deze informatie staat ook vermeld op onze website: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/deze-extra-s-bezorgen-een-verrassend-verblijf.

Onze hotelkamers variëren in type, indeling, ruimte en faciliteiten. Indien u specifieke wensen heeft, zoals extra meubilair of een koelkast, kunt u dit altijd bij de boeking aangeven. Wij kijken dan graag naar de accommodatie mogelijkheden om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Hopelijk mogen wij u in de toekomst alsnog opnieuw verwelkomen voor een fijn verblijf!

By Ron
Date of experience: 07/2025

Gewoon goed , zoals eigenlijk altijd

Geachte heer/mevrouw R,

Het doet ons plezier te horen dat uw ervaring opnieuw naar verwachting was.

Graag tot een volgende keer!

Ester