Date of experience: 08/2019

Voor de derde keer geweest en het blijft leuk! Onze dochter van 6 heeft ook heel erg genoten .

Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf en dat wij u al voor de derde keer hebben mogen verwelkomen!

Wat betreft uw opmerking over de biefstukken: u mag altijd aangeven bij onze chefs hoe u uw biefstuk het liefst heeft. Zij zullen dit dan ter plekke voor u bereiden!
Tipje voor een volgend verblijf :-).

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

Date of experience: 08/2019

was goed alleen wat ik minder vindt is de bowlingbaan er waren er 3 waar alles vast liep en waren nog maar 15 minuten bezig moesten er al van af scoren bord deed ook niet goed

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling met 98% tevredenheid, dit waarderen wij enorm!

Wat vervelend om te lezen van de bowlingbaan. Wij gaan dit intern doorzetten, goed dat u dit aangeeft.

Wij willen u danken voor uw bezoek en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 08/2019

Super verblijf! Door een vroege check-in van alle faciliteiten kunnen gebruik maken. Anders zou de tijd te kort geweest zijn vrees ik.

Beste mevrouw Geyskens,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.
Graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 08/2019

In één uitspraak: het is er heel goed vertoeven!!!

Beste Ben,

Wat een mooie uitspraak, dank u wel.
Wij hebben ook een uitspraak voor u: hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens bij een volgend bezoek!

Date of experience: 08/2019

Altijd een fijne tijd in PP. De kinderen vermaken zich de hele dag, ikzelf hoef niks te regelen De bowlingbaan moet wel eens onderhouden worden, de helft van de banen deed het niet. En voor 1 medewerker is het daar te druk (tevens speluitgiftepunt).

Beste Petra,

Mooi dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren en fijn om te lezen dat dit goed is uitgepakt!
Uw opmerking over de bowlingbaan gaan wij intern meenemen, goed dat u dit aangeeft.

Wij willen u danken voor uw mooie beoordeling en bezoek, graag tot ziens!

Date of experience: 08/2019

wel goed juist spijtig dat er nergens op jullie site staat dat de indoor kermis eigenlijk maar is vanaf 1 meter. wij hadden daarvoor speciaal bij jullie besteld voor onze zoon maar hij mocht nergens op. dus vinden we dat we voor hem heel veel betaald hebben voor wat hij maar kon doen. wij kwamen ook van Gent dus een vrij grote trip om dan onze zoon te moeten teleurstellen dat vonden we wel spijtig

Aller eerst willen wij u hartelijk danken voor uw beoordeling en bezoek!

Wat betreft uw opmerking over de indoor-kermis, wij vinden dat spijtig om te lezen. Echter, wanneer u op onze website via het kopje 'faciliteiten' naar de indoor-kermis gaat, staat bij elke attractie vermeldt wat de minimale lengte is. Niettemin vinden wij het vervelend dat dit voor u niet duidelijk genoeg is geweest.

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

de kinderen hebben genoten

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Leuk om te lezen dat u met zo'n groot gezelschap hier bent verbleven!

Wat betreft de prijzen... Wij werken met een wisselend prijzen systeem, dit betekent dat de prijzen dagelijks kunnen fluctueren. Dit wordt geheel aangepast op de vraag van onze gasten. Als op het moment van uw boeking er veel vraag was naar die datum, zou de prijs hoger zijn geweest. Het kan zijn dat een latere periode voor dezelfde datum de prijs lager was omdat er misschien minder vraag naar was.

Wel heeft u nu zekerheid gehad over uw kamers zodat u heeft kunnen genieten van het unieke all-inclusive concept. Wij vonden het dan ook zeker leuk om u als gast(en) te hebben mogen verwelkomen en zien u graag in de (nabije) toekomst opnieuw!

goede ambiance

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.

Date of experience: 08/2019

Opzet is leuk. Buffetten zijn redelijk tot goed. Zwemparadijs voor een gezin met grote kinderen te klein en te beperkt. All in concept wel aardig maar te duur voor mensen die zich niet helemaal te buiten willen gaan aan eten en drinken. Kermis had alle dingen die je daar kon doen vrij moeten hebben van betaling. Tijden van het arrangement maakt dat je niet echt waar voor je geld kan krijgen.

Wij vinden het fijn dat u uw ervaring binnen Preston Palace met ons deelt.
Wij waarderen uw mening en vinden het fijn u als gast(en) te hebben mogen begroeten!

was al 6de keer en komen zeker nog terug

Wat fijn dat wij u al voor de 6e keer hebben mogen begroeten!
Fijn dat het ook dit keer is bevallen en graag tot de 7e keer.