Date of experience: 07/2025

We hebben genoten van ons verblijf bij jullie

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en voor deze warme woorden. We zijn blij dat u zo genoten heeft van uw verblijf.
Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een even fijne ervaring.

By Frank Emmen
Date of experience: 07/2025

Prima. Luxe Veel te doen. Niet lang wachten. Scheutig met cocktail. Goede beveiligers. Genoeg lekkers

Geachte heer E,

Hartelijk dank voor uw positieve mooie 80% beoordeling. Wat een fijne samenvatting van een geslaagd verblijf.
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!

Date of experience: 07/2025

Als zeer fijn. Vriendelijke service, lekker eten, toegankelijk, uitgebreid.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw positieve woorden over onze service, het eten en de toegankelijkheid. Ook uw tips nemen wij ter harte.

Wat fijn dat u uw verblijf als zeer fijn heeft ervaren. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 07/2025

Was weer gezellig om daar weer te zijn geweest.

Geachte mevrouw B-E,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling en uw warme woorden. Fijn om te vernemen dat u wederom heeft genoten. Altijd leuk om vertrouwde plekken opnieuw te beleven en mooie herinneringen toe te voegen. We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen.
Graag tot zien!

By Iri
Date of experience: 07/2025

Uns hat der Besuch im Preston Palace super gut gefallen. Der Service war sehr gut und alle waren sehr freundlich. Das Essen war richtig lecker und abwechslungsreich. Getoppt wurde das Ganze durch den innenliegenden kleinen Freizeitpark.

Sehr geehrter Herren/Frauen,

Wie schön, dass Ihnen der Aufenthalt im Preston Palace so gut gefallen hat. Danke für den 90% und Ihre freundlichen Worte!
Es freut uns sehr, dass Sie den Service, die Freundlichkeit unseres Teams und die kulinarische Vielfalt so positiv erlebt haben.
Wir hoffen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen, für neue Genussmomente und schöne Erlebnisse.

By Jordan
Date of experience: 07/2025

Fantastica!!, Pasamos la noche genial y nos falto por hacer actividades, el desayuno increíble, la pizza muy rica y la atención excelente

Estimado Señor / Señora,
Qué alegría leer su entusiasta respuesta con una agradable valoración del 83%.

Nos alegra mucho saber que pasasteis una noche estupenda y que disfrutasteis del desayuno, la pizza y sobre todo de la atención de nuestro equipo. Y si había actividades por descubrir.... ¡motivo perfecto para volver!

Esperamos volver a recibirles pronto para seguir creando momentos inolvidables.

Un cordial saludo,
Date of experience: 07/2025

Heel leuk alleen mogen er meer opties zijn voor eten voor de dag en de kermis mag ook wat eerder open dan 14:00

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw feedback. Fijn om te vernemen dat u het leuk heeft gehad.
We waarderen uw suggesties over het eetaanbod en de openingstijden van de kermis. Het zijn precies zulke opmerkingen die ons helpen om de ervaring voor onze gasten verder te verbeteren. We nemen het zeker mee.

Hopelijk mogen we u binnenkort weer verwelkomen. Graag tot ziens!

Date of experience: 07/2025

Gezellige sfeer goede service aardig personeel

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw vriendelijke woorden.
We zijn blij dat de sfeer, service en gastvrijheid van ons team zo goed zijn bevallen. Dat is precies waar we het voor doen!

Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen voor een minstens zo aangenaam verblijf. Graag tot ziens!

By Paradijsvogel
Date of experience: 07/2025

Goed verzorgd, fantastische activiteiten!

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en uw vriendelijke woorden. Wat fijn om te lezen dat u zo hebt genoten van uw verblijf, daar doen we het voor!

Date of experience: 07/2025

Alles is netjes verzorgd. Personeel erg vriendelijk. Veel keuze in eten. Gezellige sfeer en genoeg te doen voor jong en oud. We hebben genoten.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft en waarderen uw complimenten enorm, daar doen we het voor.
U bent altijd van harte welkom. Hopelijk tot ziens!