Date of experience: 08/2019

Super gut und empfehlenswert und auf jeden Fall wiederholungswert

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen dank für Ihre schönes Bewertung.
Schön, dass wir Sie als Gast(en) begrüßen durften und gerne bis bald!

Date of experience: 08/2019

Geweldig! En een super ervaring voor kinderen

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en bezoek.

Date of experience: 07/2019

Prima accomodatie, zeker voor herhaling vatbaar.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen begroeten, graag tot ziens!

Saai en discriminatie

Wij vinden het heel erg dat u Preston Palace associeert met discriminatie, dit is dan ook absoluut niet waar Preston Palace voor staat.

Mogen wij contact met u opnemen om uw ervaring persoonlijk met u door te spreken? Graag ontvangen wij uw gegevens via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 08/2019

Een heerlijk verblijf gehad, net lekker eten, ruime keus aan drinken en genoeg te doen om je niet te hoeven vervelen.

Beste Suzanne,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2019

Vindt het echt belachelijk dat je om 11:00 uur geen gebruik meer kan maken van het park....voor zoveel geld wat je hebt uitgegeven, dat je moet uitchecken snap ik nog wel!

Beste Brigitte,

Wij vinden het zeer vervelend dat u het als teleurstellend heeft ervaren dat uw verblijf tot 11:00 uur is.
Omdat wij het u niet willen ontnemen om langer gebruik te maken van de faciliteiten, kunt u tegen een kleine toeslag verlengen tot 14:00 of 18:00 uur.
Wel dient u dan om 11:00 uur uw kamer te verlaten. Indien u zonder auto bent gekomen, is het mogelijk om uw bagage in de onbewaakte garderobe te stallen.

Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens!

Date of experience: 08/2019

Gezellig, all in concept is heel fijn.

Entertainment in de grote zaal mag beter doordeweek.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek aan Preston Palace.
Graag zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 07/2019

We hebben genoten van het poolen, bowlen, eten, zwemmen en de kermis. De bioscoop is erg verouderd, het scherm was vorig jaar ook al kapot. Kamers zijn oud en erg toe aan een opknapbeurt.

Beste Marlie,

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling.
Goed dat u met ons meedenkt, uw opmerkingen over de bioscoop en hotelkamers nemen wij mee in onze werkbespreking.

Wij danken u voor de complimenten over onze collega's en graag tot ziens!

Date of experience: 07/2019

Bij binnenkomst verwacht je heel wat, de hal is mooi, de fontein buiten beloofd wat zou je zeggen.. maar de kamer was een DRAMA!! 32 graden buiten, 44 graden binnen!! De badkamer en het balkon waren goor. Als je de gang naar de activiteiten in loopt ga je bijna dood van de vieze muffe lucht die er hangt. ‘S avonds was er niets te eten te krijgen, alleen uitgedroogd stokbrood. We wilde naar de mc Donalds er tegenover maar de vrouw bij de poortjes deed moeilijk.. kortom DRAMA

Beste E,

Wij vinden het zeer vervelend dat u uw verblijf als teleurstellend heeft ervaren.

Tijdens uw verblijf waren de weersomstandigheden uitzonderlijk. Dagen achtereen was het boven de 35 graden Celcius en het nationaal hitterecord werd verpulverd. Het was óveral Warm met een hoofdletter W!

Een airconditioning was inderdaad tijdens deze mega extreme omstandigheden een welkome verkoeling. Een groot deel van de hotelkamers (vierde etage, alle Suites en de nieuwe hotelvleugel met Royal hotelkamers en Suites) zijn van airconditioning voorzien. Wilt u bij uw volgende boeking ook zeker hiervan zijn, vraagt u dan alstublieft deze essentie aan.

Uw opmerking over het eten verbaasd ons. Voor het diner kunt u terecht in het hotel restaurant waar een dinerbuffet klaar staat, hier kunt u tot 21:00 uur gebruik van maken. Daarnaast hebben wij in de avond ook buffetten geopend in het uitgaanscentrum. Hierin is de keuze erg divers!

Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat u dit anders heeft ervaren.
Wij hopen dat u desondanks een goed verblijf heeft gehad en graag tot ziens.

Date of experience: 07/2019

Wij vonden het fijn alleen wij gaan nooit naar de bios vanwege mijn beperking dat wilde we dus doen maar er waren alleen hele nare films voor ons doen maar dat kan je van tevoren niet zien dat is jammer.
We hebben wel genoten van de dansmuziek duo romantica ja en wij drinken geen sterke drank en dan is het voor 2 nachten wel een groot bedrag wij zijn meer koffie leuten dus als er weer eens een leuke aanbieding is houden we ons aanbevolen vriendelijk bedankt Els Pieters

Beste Els,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Wat jammer dat er tijdens uw verblijf in de bioscoop geen leuke film voor u tussen heeft gezeten.
Het filmprogramma is elke dag anders, de kans dat er een leuke film voor u tussen zit tijdens een volgend verblijf is dan ook groot :-).

Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens!