Was makkelijk en handig

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87%.
Fijn te vernemen dat u het heel leuk heeft gehad.
En wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Tim
By Celik
Date of experience: 05/2026

Im Großen und Ganzen waren wir als 5 köpfige Familie von 0-47 Jahren sehr zufrieden 😁 wir werden au jeden Fall noch mal kommen.
Ps. Die Massage könnte besser sein.

Lieber Gast,

Vielen Dank für Ihre nette Bewertung! 😊

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der ganzen Familie so zufrieden mit Ihrem Aufenthalt waren und dass Sie auf jeden Fall wiederkommen möchten.

Vielen Dank auch für Ihr Feedback zur Massage. Wir werden dies auf jeden Fall berücksichtigen, um unseren Service weiter zu verbessern.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 05/2026

Katastrophe 15:00 Uhr angekommen mit Kind 22 Monate alt 2 Stunden Autofahrt keine Pommes keine Nuggets also Nix, was ein Kleinkind essen kann nur Nachos Salat extrem kalt Wassertemperatur war auch zu kalt der kleine ist krank geworden . Nach 2 Stunden Aufenthalt. Sind wir wieder zurückgefahren Ich hatte Zimmer gebucht. Royal Wir waren in 5 Minuten drin, um zu gucken. Rezeption Bescheid gegeben, dass wir zurückfahren Geld auch nicht zurückbekommen wenigstens ein Teil leider auch nicht 260€ plus Fahrtkosten 360€ in san gesetzt mit freundlichen Grüßen Sie können ja sehen, wann ich eingecheckt habe, wann ich aus gecheckt habe.

Sehr geehrte Gast,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung. Schade, dass Ihr Aufenthalt nicht Ihren persönlichen Erwartungen entsprochen hat und Sie früher abgereist sind. Unsere Kollegen haben Ihnen vor Ort noch angeboten, gemeinsam mit dem Duty Manager nach einer passenden Lösung zu schauen.

Sollten Sie Ihre Erfahrung dennoch weiter mit uns besprechen wollen, senden Sie uns gerne Ihre ausführliche Erläuterung mit Buchungsnummer und Zimmernummer an marketing@prestonpalace.nl.

Gerne bis bald im Preston Palace.

Beau
By Sharona
Date of experience: 05/2026

We hebben ons goed vermaakt.
Wat wij alleen heel jammer vonden was dat wij een verlening hadden geboekt tot 2 uur maar we eigenlijk nergens echt gebruik meer van konden maken.
Bijna alles was gesloten. Dit vonden wij erg teleurstellend waardoor we alsnog eerder weg gegaan zijn. Dit was echt zonde van ons geld

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te horen dat u zich goed heeft vermaakt en heeft genoten van onder andere de nette kamer, het uitgebreide ontbijt en het zwemparadijs.

Wel vinden wij het jammer om te lezen dat de verlenging niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluatie.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
By Natasja Gerritsen
Date of experience: 05/2026

We hebben weer lekker genoten ,leuk samen gepoold en gebowld.

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 80%. Fijn te vernemen dat u het heel leuk heeft gehad.

By B.R.
Date of experience: 05/2026

Het was gezellig en netjes. Wij werden snel en vriendelijke geholpen door het personeel.

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 83%. Fijn te vernemen dat u het heel leuk heeft gehad.

Alone
Date of experience: 05/2026

Ik heb een fijne ervaring gehad. Ik was in mijn eentje, omdat ik even lekker een nachtje voor mijzelf wilde met een druk gezinsleven. Je merkt wel dat Preston Palace is gemaakt voor minstens 2 personen (ook de vind ik pittige straf-prijs die je betaalt.) verder was het wel fijn, leuk en het personeel is vaak echt goed!

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 93%. Fijn te vernemen dat u het heel leuk heeft gehad.

By Flor
Reviewed: 4 weeks ago (23/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Voor mij en mijn kinderen voor het eerste keer naar preston palace geweest en wat ik kan zeggen we hadden heel veel genoten en de kinderen willen niet eens naar huis.

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 97%. Fijn te vernemen dat u het heel leuk heeft gehad.

By Van den Akker
Reviewed: 4 weeks ago (23/05/2026)

We hebben een paar heerlijke dagen gehad met 14 personen,
iedereen heeft zich vermaakt

Wat leuk om te horen dat jullie met 14 personen een paar heerlijke dagen hebben gehad! 😊

Fijn dat iedereen zich zo goed heeft vermaakt. Bedankt voor jullie mooie review en hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen bij Preston Palace!

Lisa
Reviewed: 4 weeks ago (22/05/2026)

Goed. Veel beschikbaar

Fijn om te horen dat jullie tevreden waren over het ruime aanbod en de vele beschikbare faciliteiten en activiteiten.

We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij Preston Palace!