By Ravensbergen
Date of experience: 07/2025

Gezellig hotel waar veel te doen is.

Geachte heer/mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om te horen dat u ons hotel als gezellig heeft ervaren en dat u genoten heeft van de faciliteiten.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2025

Het was prima maar minder als we gewend waren

Beste mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat uw verblijf prima was.

Wij streven ernaar om ons hoge niveau te behouden en elke beleving zo compleet mogelijk te maken. Uw feedback helpt ons daarbij, dank u wel voor uw persoonlijke beleving.

Excellent experience

Dear Mr/Mrs K,

Thank you very much for your 87% rating of your stay.
We are delighted to hear that everything was to your satisfaction.

We hope to welcome you back as our valued guest in the future.

Kind regards,

Date of experience: 07/2025

Teleurstellend, had meer verwacht voor de prijs

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan.

Wij nemen uw suggesties mee in onze werkbespreking!

Prima verblijf gehad

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u een prima verblijf heeft gehad!

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

By Sibel
Date of experience: 07/2025

Ik was tevreden met mij gezin alleen overde kermis heb ik niet genoten met een kind van 5 en 2 jaar ze hadden alleen die theepot en voor de rest warenze teklein voor voor al minn zoon die kon dara op niet in ook niet met een ouder jammer genoeg en zwembad was ook leuk alleen die kinder bad is zo klein voor kinderen zonder diploma ja was erg klein. Voor de rest eten drinken was erg lekker. Maar jammer van koffie dat jullie geen latte macciato hadden. Maar voor de rest was ik erg tevreden

Beste heer/mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u over het algemeen tevreden was over uw verblijf met uw gezin. Wat leuk dat u genoten heeft van het eten, drinken en het zwemparadijs!

Veiligheid staat bij ons altijd voorop en daarom gelden er bij de kermisattracties minimumlengtes/voorwaarden. Deze zijn bedoeld om ieder bezoek veilig te laten verlopen en staan ook duidelijk vermeld op onze website. Onze kermis is ingericht voor een brede doelgroep – met faciliteiten voor jong en oud. Voor de jongste gasten zijn de vrolijke Teacups vaak een groot succes. Uw wens om nog meer attracties voor de 2+ doelgroep te creëeren, nemen wij mee. Dank ook voor uw tip over de latte macchiato – die geven wij ook door aan het team.

Hopelijk mogen wij u en uw gezin in de toekomst opnieuw verwelkomen!

Date of experience: 07/2025

Leuk, er is van alles te doen.

Beste heer/mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad en genoten heeft van het ruime aanbod aan activiteiten.

By Lucinda Hoogeveen
Date of experience: 07/2025

Alles was helemaal top !! Iedereen heeft het super naar hun zin gehad!! Alles onder 1 dak ! Alleen heeft iedereen sinds vertrek exact dezelfde buikpijn maag/darm klachten en voelen we ons nog steeds niet ok liggen we nog steeds languit op bed … Dat is het enige jammere er van . Vermoedelijk van het eten … als dat wel goed was dan had ik zeker een 10! Beoordeeld!

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling en wat fijn om te horen dat u en uw gezelschap zo hebben genoten van het verblijf – alles onder één dak, precies zoals we het bedoelen!

Wat vervelend om te lezen dat u zich na afloop niet lekker voelde. We wensen u en uw gezelschap van harte beterschap. Wij begrijpen dat u wellicht een vermoeden heeft over de oorzaak, maar zonder gedegen onderzoek kunnen daarover geen conclusies worden getrokken. Soms kan het ook gaan om een griepje of een combinatie van eten en drinken die men thuis minder gewend is.

Wij willen u graag meegeven dat al onze gerechten met zorg worden bereid en op elk moment van de dag streng worden gecontroleerd volgens de HACCP-richtlijnen. Hygiëne en voedselveiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Date of experience: 07/2025

Het was top, alles is goed geregeld op een paar dingen na

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve 87% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf top was.
Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen. Heel graag tot ziens.

Met gastvrije groet,
Emma
By Inge
Date of experience: 07/2025

Veel faciliteiten aanwezig en dus ruim aanbod van allerhande activiteiten.

Beste mevrouw I.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te lezen dat de hygiëne van uw kamer niet aan uw verwachtingen voldeed.

Graag vernemen wij van u of u deze bevindingen tijdens uw verblijf ter plaatse heeft gemeld, zodat wij direct actie hadden kunnen ondernemen. Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en een toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Wij nemen uw melding graag serieus en bespreken dit intern met het betreffende team.