Date of experience: 07/2019

Waren in de warmste periode 38 graden, maar dan moet het binnen wel overal goed koel zijn. Nu klotsen de oksels bij het bowlen of bij het eten

Beste Gerwin,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Als het zomer is in Nederland, kan het warm zijn, benauwd zelfs! Dat is niet alleen in Preston Palace, maar dat geldt voor iedereen in de gehele regio. De één vindt het fijn, de ander vindt het niet prettig, zoals u. De warmte van de afgelopen periode was ook ongekend en uiteraard hebben wij ons best gedaan zoveel mogelijk plekken koel te houden. Wij begrijpen dat de warmte niet prettig kan zijn, daarom adviseren wij u bij een volgende boeking vroegtijdig te reserveren en te kiezen voor een hotelkamer met airco. Deze kunt u met een essentie aanvragen bij onze afdeling Reserveringen.

Ondanks de warmte hopen wij dat u heeft genoten van een goed verblijf en graag tot ziens!

Date of experience: 07/2019

het was op het algemeen goed en voor herhaling vatbaar

Beste heer/mevrouw Otto,

Fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Mooi dat u heeft genoten van een goed verblijf en graag tot een volgend bezoek!

Date of experience: 07/2019

An sich sehr schöne Anlage und interessantes Konzept, aber verbesserungswürdig im Thema Klimatisierung/Lüftung, Sauberkeit und Abwechslung beim Essen.

Sehr geehrte Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre Bewertung und Bemerkungen.
Wir bedanken uns für Ihren Besuch und hoffen Sie bald zu sehen.

Date of experience: 07/2019

We hebben genoten van alles wat jullie te bieden hebben.
Zijn lekker actief geweest bowlen pool midgetgolf zwemmen dansen.
We hebben lekker gegeten en zijn naar de film en de kermis geweest

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie, uitgebreide, beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 07/2019

Super mooi hotel mooi verbouwd! We hebben het lekker naar ons zin gehad!!!

Beste heer/mevrouw Schalken,

Wat leuk dat u onze verbouwingen opvalt en dat u hier enthousiast over bent!
Erg fijn dat u heeft genoten van uw onbezorgde verblijf.

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

Business
Date of experience: 07/2019

Fijn verblijf met genoeg mogelijkheden voor vermaak

Beste heer/mevrouw Zoetemelk,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2019

Het tijd is niet handig. Als je daar woont een nacht kan je ‘smorgen niet te doen

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het vervelend dat u uw verblijf als teleurstellend heeft ervaren.
Indien u hier behoefte aan heeft, mag u uw beoordeling toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor de moeite.

Goed.
Leuk om een keer mee te maken maar na een paar dagen heb je het wel gezien

Beste Marianne,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en voor uw komst.
Graag begroeten wij u opnieuw voor een volgend bezoek!

Business
Reviewed: 7 years ago (29/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Een leuk verblijf met de kinderen. Wij vinden het gebrek aan airco voor een kamer van meer dan 200 euro per nacht echt niet acceptabel. Wij vonden het ontbijt uitstekend, diner matig van smaak. Faciliteiten ok. Gebruik van faciliteiten bij 1 nacht kan in beperkte mate. Hygiëne zwembad kan iets beter. Airco in algemene ruimtes ook niet goed.

Beste heer/mevrouw,

Aller eerst willen wij u danken voor uw beoordeling. Erg goed dat u met ons deelt hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Tijdens uw verblijf waren de weersomstandigheden uitzonderlijk. Dagen achtereen was het boven de 35 graden Celcius en het nationaal hitterecord werd verpulverd.
Het was dan ook overal enorm warm!

Een airconditioning was inderdaad tijdens deze mega extreme omstandigheden een welkome verkoeling. Een groot deel van de hotelkamers (vierde etage, alle Suites en de nieuwe hotelvleugel met Royal hotelkamers en Suites) zijn van airconditioning voorzien. Wilt u bij uw volgende boeking ook zeker hiervan zijn, vraagt u dan alstublieft deze essentie aan.

Wij danken u voor uw bezoek en hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw begroeten!

Lisanne
Reviewed: 7 years ago (29/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Het was een heel fijn verblijf. Fijne kamer, lekker eten en leuke activiteiten te doen.

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie beoordeling, dank u wel! Dat waarderen wij enorm.
Mooi om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en hopelijk mogen wij u snel weer begroeten!