Een super weekend gehad
alleen jammer dat je de weizen bier alleen in het restaurant kon bestellen nu werd je verplicht om op een ander drankje over te gaan
terwijl het een hwweljjk biertje was

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw opmerking. Wij nemen dit mee in onze werkbespreking.
Tevens danken wij u voor uw bezoek, hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

Date of experience: 07/2019

Goed zo gaat zo door wij hebben het naar onze zin gehad alleen de Bistro daar ging we wel heel gaag naar toe maar dat is voor ons teduur geworden en dat vinden wij wel heel jammer maar daat mag de pret niet druken

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dit waarderen wij enorm.

Date of experience: 07/2019

Wij hebben het als prima ervaren.

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.

Date of experience: 07/2019

Zonder meer een goede prijs kwaliteit

Beste heer/mevrouw,

Wij danken u voor uw beoordeling en bezoek.
Wij waarderen de genomen moeite waarbij u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren!

Graag tot ziens.

Date of experience: 07/2019

Super leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek, fijn om te lezen dat u er een leuke ervaring aan over heeft gehouden!
Graag tot een volgend bezoek!

Date of experience: 07/2019

Rustgevend, zeker voor herhaling vatbaar

Beste Eugenio,

Fijn om te lezen dat u hier helemaal tot rust bent gekomen.
Wij kijken alvast uit naar een volgend bezoek, tot dan!

Date of experience: 07/2019

Voor ons was het eens en niet weer. Niet omdat de service of het eten of de kamer niet goed was, want daar was allemaal dik voor elkaar. Wij worden echter meer ontspannen van rust en natuur om ons heen dan van veel mensen en lawaai.

Beste heer/mevrouw,

Aller eerst willen wij u danken voor uw bezoek aan Preston Palace!
Fijn dat het niet aan de service of onze faciliteiten ligt waardoor u liever niet wenst weder te keren.
De natuur is ook zeker prachtig, wist u dat u bij ons fietsen kunt huren om de mooie omgeving in Twente te ontdekken? Ook liggen wij op loopafstand van het bos om heerlijk te wandelen! Wellicht is dit een tip voor als u tóch nog een keertje bij ons langs komt.

Graag tot een volgend bezoek!

Date of experience: 07/2019

Erg leuk en genoeg verschillend aanbod

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.

Lisanne
Reviewed: 7 years ago (14/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Het is goed. Alleen de prijs is behoorlijk hoog

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.

Wat betreft onze prijzen; wij werken met een wisselend prijzensysteem waardoor onze prijzen dagelijks fluctueren. Wij raden u dan ook aan om voor een volgend verblijf onze website goed in de gaten te houden zodat u de voordeligste prijs krijgt!
Wat wij ook aanraden is om onze social media kanalen in de gaten te houden, wie weet bent u de volgende gelukkige winnaar van bijvoorbeeld een cadeaubon! :-)

Wij danken u voor uw bezoek en graag tot ziens!

Lisanne
Reviewed: 7 years ago (14/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Zeer goed, de kids waren tevreden en ik daardoor ook. Wel een paar minpuntjes:
- het pasje wat je de hele tijd mee moet nemen, een armband met chip voor je hotel kamer en voor de kluisjes voor het zwembad is vele malen gebruiksvriendelijker.
- de kermis is vooral gericht op grotere kinderen, jammer dat er maar 1 echt kinderattractie staat. Miste eigenlijk een draaimolen of zo iets. Ook jammer dat je voor de spellen waar je geen prijs mee kon verdienen (dus de computerspellen) moest betalen

Beste Patrick,

Wat fijn om te lezen dat de kinderen (en u daardoor ook) hebben genoten van het verblijf!
Wij danken u voor uw tips, deze nemen wij mee in onze werkbespreking. Fijn dat u dit aangeeft, dat wordt gewaardeerd.

Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens!