By Melissa van den broek, Patrick..

Over het algemeen goed,
Komen vaak bij jullie,
Maar deze keer was het s’avonds laat erg luidruchtig, en het stapelbed op die plaats in de kamer is als volwassenen zijnde niet normaal in te komen, zo krap dat het staat tussen de muren, dit moet echt aangepast worden,

Beste gasten,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw trouwe bezoeken aan ons resort – dat waarderen wij enorm.

Wat jammer om te lezen dat uw nachtrust deze keer is verstoord. In dit soort situaties mag u dit direct mag melden bij onze hotelreceptie, zodat wij ter plaatse een controle kunnen uitvoeren.

Wij denken graag met u mee over de meest geschikte accommodatie. Geeft u uw wensen omtrent uw hotelkamer vroegtijdig en specifiek bij ons aan?

Heel graag tot ziens in Preston Palace, wij kijken uit naar uw volgende verblijf.

By Romankiewicz
Date of experience: 07/2025

Goed hebben ons goed vermaakt

Geachte heer / mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling. Fijn dat jullie je goed hebben vermaakt.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Heel graag tot ziens.

Super nette Personal

Sehr geehrte Gast,

Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr Lob an unser Personal – das wissen wir sehr zu schätzen.

Ihre Rückmeldung zur Zimmergröße und dem Preis-Leistungs-Verhältnis nehmen wir ernst. Wir bieten verschiedene Zimmertypen an, von kompakt bis geräumig und luxuriös. Für einen zukünftigen Aufenthalt beraten wir Sie gerne bei der Auswahl eines passenden Zimmers. Frühzeitige Buchung bietet die größte Auswahl.

Wir hoffen, Sie dennoch bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

By Meeshee
Date of experience: 07/2025

It was great. Everything available locally within reach. Room is ok, pool area is great!

Dear Sir / Madam,

Thank you for your kind 87% feedback. We're happy to hear you enjoyed the location and pool area.
We'll continue working to improve the room experience to make your next stay even better.

Yours sincerely,

Leuk. Wel weinig entertainment

Geachte heer / mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw feedback. We zijn blij dat u uw verblijf als prettig heeft ervaren. Uw feedback over het entertainment nemen we mee in onze evaluatie om ons aanbod te verbeteren. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Emma
By Waren met fam dan zijn leeftij..
80+ years
Date of experience: 07/2025

We hebben een leuk wekend gehad maar er waren wel wat verbeter punten. Personeel wel erg vriendelijk.

Beste gasten,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en fijn om te lezen dat u een leuk weekend heeft gehad. Uw compliment over de vriendelijkheid van onze collega's waarderen wij zeer.

Wat jammer dat de kamer niet volledig aansloot op uw persoonlijke verwachtingen en behoeften. Goed dat u hiervan ter plaatse een melding heeft gemaakt. We vinden het belangrijk dat iedere gast zich comfortabel voelt en wij kijken graag welke mogelijkheden het best bij uw wensen passen.

Voor een volgend verblijf raden wij aan om uw wensen en behoeften vooraf zo specifiek mogelijk aan te geven. Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Hoe eerder u boekt, hoe meer keuze er is in de accommodaties – dat maakt het makkelijker om samen de best passende kamer te vinden.

By JeroenMartijn
Reviewed: 8 months ago (27/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Een heerlijk verblijf met 2 tieners. En 1 nachtje was eigenlijk te kort alles echt te beleven, proeven en ervaren.
De kwaliteit van het eten en het aanbod was onverwacht goed en breed. Alles wat tot in de puntjes verzorgd.

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad met 2 tieners.

Merel
Reviewed: 8 months ago (27/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Wij hebben het verblijf zeer fijn gevonden. Aardig personeel, fijne sfeer, schone toiletten, veel te doen en lekker eten.

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling. Fijn om te vernemen dat u het fijn heeft gehad bij ons.

By Karin
Reviewed: 8 months ago (26/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Was goed. Zijn er paar dagen geweest. All you can eat restaurant mag wel elke dag gevarieerd zijn. Zoals in de ochtend maar ook middag en avond.

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad.

Uw suggestie voor nóg meer variatie in het buffetrestaurant nemen wij mee in onze interne besprekingen.

By Nur Aydemir
Reviewed: 8 months ago (26/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Ik en mijn twee kinderen van 11 en 8 jaar hebben een paar prettige dagen in uw resort beleefd.
De jongens hebben het erg naar hun zin gehad en vinden het zeker voor herhaling vatbaar.

Ik vond het verblijf ook prettig en heb samen met mijn kinderen genoten van al het inclusieve.

Omdat ik een plantaardig dieet volg, vegan ben zou het nog beter zijn geweest als er meer keuze was in het restaurant en bijvoorbeeld haver barista koffie/latte dat had ik wel gemist tijdens mijn verblijf :)

Geachte mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling. Fijn dat u en uw 2 jongens het naar uw zin hebben gehad.
Uw bevindingen betreffende de vegan opties zal ik doorgeven aan de keuken.