Date of experience: 07/2019

Was weer fijn/goed bij jullie te zijn.

Date of experience: 07/2019

Zeker een aanbeveling waard. Zag er goed en verzorgd uit. Zouden buiten Dingen bij mogen.

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling!
Wij hebben enkele kamers met airco waar u als gast gebruik van kunt maken. Wanneer u dit wenst kunt u dit bij (of na) uw volgende boeking kenbaar maken zodat mijn collega's kunnen kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

Wat betreft buitenactiviteiten; Wij hebben verschillende wandelroutes beschikbaar bij onze informatieservice en uw kunt een (elektrische) fiets huren om de omgeving te verkennen. Daarnaast hebben wij verschillende uitjes met de schoolbus of kunt u het centrum van Almelo bezoeken. Wilt u nog meer tips tijdens uw verblijf over de mogelijkheden? Dan verwijs ik u graag naar onze hotelreceptie!

Tot de volgende keer in Preston Palace.

Date of experience: 06/2019

Geweldig en heb al 4 personen laten boeken.

Uitstekend.
Een grote uitzondering is de negatieve indruk die we hadden van karook. We werden "weggeblazen" door een ongehoorde hoeveelheid decibels. We waren met 19 personenen en de leeftijden variëerden van 1 tot 80+.

Date of experience: 07/2019

Heel goed, alleen was het erg warm, als men ooit nog eens koeling maakt dan komen we elke dag

Date of experience: 07/2019

alles zeer goed zeker aan te bevelen

Leuk! Echt genoten.

Helaas met het inchecken hebben wij niet gehoord dat we dus om 11uur uit de kamer moesten zijn. Wij waren aan het zwemmen en werden opgeroepen.
Dat hebben wij wel als vervelend ervaren met de kids snel weer weg uit dat zwembad terwijl we heerlijk aan het genieten waren. Want we hadden tenslotte tot 2uur bij geboekt.
Helaas heeft dat die dag wel verstoord.

Dus zal het fikn zijn als jullie dat met het inchecken goed duidelijk maakt.

Veder hebben we genoten..

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Fijn om te lezen dat u zo hebt genoten van uw verblijf.

Wanneer u een verlenging boekt tot 14:00 tot 18:00 uur wordt u verzocht om voor 11:00 uur de hotelkamer te verlaten ivm de schoonmaak en onze nieuwe gasten. Dit vermelden wij op verschillende plekken, onder andere op onze website, bij het boeken, in de bevestiging, op de informatiekanalen in het hotel en het wordt omgeroepen in de ochtend. Voor de volgende keer adviseer ik u om goed hotelinformatie te lezen voor of bij uw aankomst zodat u op de hoogte bent.
Graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Date of experience: 06/2019

De extra die wij als vaste klant ontvingen was geweldig

Date of experience: 07/2019

Wij komen al zeker 20 jaar met tussen posen van jaren klein gezelschap en of groot maar zijn echt tevreden .Al het personeel loop met een lach niets is teveel . Vind de verbouwing helemaal toppie . Wat wordt het mooi . En de welness is helemaal TOP . Kortom wij hebben wederom genoten nog geen min spijt . Hopen snel weer te komen vr.grtjs. A3 Brand Ydema

Beste heer/mevrouw B.,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling!
Fijn om te lezen dat u na al die jaren nog steeds bij ons komt om te genieten van een heerlijk verblijf.
Het aquarium in het zwemparadijs wordt momenteel gerepareerd en we hopen dat deze zsm weer in gebruik zal zijn.
Tot de volgende keer in Preston Palace!

Date of experience: 07/2019

We komen al een paar jaar bij jullie en het is steeds weer een beetje thuis komen en genieten van de gezelligheid en lekker even helemaal niets hoeven maar alles over je heen laten komen dus lekker ontspannen en bij tanken.

Beste meneer en mevrouw Plijter,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wat betreft uw opmerking over het ventileren van de kamer; U kunt ook kiezen voor een kamer met balkon (en dus een grote balkondeur) of airco. Deze kunt u beter ventileren en zal wellicht meer aan uw wensen voldoen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u dit aangeven bij uw volgende boeking (mits beschikbaar en tegen een kleine toeslag).