Date of experience: 07/2025

Was allemaal heel erg goed

Geachte mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling.
Fijn dat u genoten heeft bij ons.

Date of experience: 07/2025

Kom al vele jaren bij Preston Palace. Altijd goed verzorgd en geen klachten. Deze keer was het minder dan voorgaande jaren. Bij inchecken kregen we een bon bij de selfservice balie waar op stond dat de kamer gereed was. Bij aankomst op de kamer bleek deze nog niet schoongemaakt te zijn, bedden moesten nog opgemaakt worden en er stonden overal vuile glazen. In de centrale hal en midtown bar bij het restaurant stonden de medewerkers met 5/6 personen achter de bar te kletsen, terwijl het bij de bowling erg druk was en daar de tafels volstonden met lege gebruikte glazen, eten e.d. Ook In het ribbelton restaurant waren de tafeltjes en vloer niet altijd schoon en liep er niet echt altijd enthousiast en gemotiveerd personeel rond. In het zwembad werd een jonge moeder door een medewerker aangesproken die haar kleine kind eten gaf bij het zwembad, zij werd weggestuurd en verwezen naar de plek in het zwembad waar het wel mocht. Een andere collega zag een Turkse/Marokkaanse familie op dezelfde plek eten bij het zwembad ( hun waren bakken vol met eten zoals kip, fruit, e.d. aan het eten) en zei letterlijk tegen deze mensen: Ik zie het deze keer door de vingers ( waarschijnlijk omdat deze familie en medewerker dezelfde nationaliteit hadden). Ik heb de medewerker hier op aangesproken dat zijn collega iemand wegstuurt en dat hij dat niet doet, dat er dus met 2 maten wordt gemeten. Ook mocht mijn man het zwembad niet in om te kijken waar zijn dochter was omdat hij zijn t shirt aanhad, terwijl diezelfde Turkse / Marokkaanse familie die aan het eten waren bij het zwembad deze mannen ook bovenkleding droegen. Denk dat de regels toch nog een keer duidelijk uitgelegd moeten worden aan het personeel. Vond dat er er jong en onervaren medewerkers werkten. In de bierstube had de dame achter de bar geen verstand van bepaalde dranken en medewerker in de scheepsbar raakte we mee in gesprek en vond het ook totaal niet haar ding achter de bar staan in een pub. Dit straalde ze ook echt uit en is jammer voor de sfeer en gezelligheid.

By Karin

Leuk, prima vermaakt.

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zich prima heeft vermaakt.

Date of experience: 07/2025

Ik vond het eten lekker en er waren genoeg dingen om te doen alleen het personeel rodelt veel van de restaurantjes en zijn niet echt vrolijk dat is wel jammer ik vond het personeel van alle bars waar wij heen waren gegaan top alleen het personeel vooral van dat tentje waar je steak kan eten heel vreselijk.
Kamers roken een beetje vreemd was wel schoon alleen de geur die er hing was niet zo fris

Eten was lekker.
Kamer was heel schoon.
Enigste Verbeterpunt is dat de kleedkamers van het zwembad heel vies waren vieze poep pampers overal en vieze vloer stinkt naar urine.

Geachte heer L.,

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling. Wij zullen uw bevindingen van het zwembad doorgeven aan de collega's van de schoonmaak.

Date of experience: 07/2025

Het was zeer goed en genieten om hier te komen

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling. Fijn om te vernemen dat alles naar verwachting was.

By Cindy
Date of experience: 07/2025

Perfect, prijs is prima en lekker veel eten en drinken

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling. Fijn om te vernemen dat alles naar verwachting was.

Voor herhaling vatbaar

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie compliment dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is – dat waarderen wij zeer.

Wij begrijpen uw persoonlijke situatie en waarderen het dat u meedenkt over mogelijke oplossingen. Tegelijkertijd willen wij u graag uitleg geven over de opbouw van onze all-in formule. Een verblijf in ons resort omvat namelijk veel meer dan alleen eten en drinken. Denk hierbij aan het gebruik van alle faciliteiten, het uitgebreide entertainmentprogramma, het subtropisch zwemparadijs en de toegang tot onze unieke uitgaansgelegenheden.

Omdat al deze onderdelen samen het totaalconcept vormen, is het niet mogelijk om op individuele onderdelen, zoals consumptiegedrag, een korting of uitzondering toe te passen. Ook al begrijpen wij dat u in uw situatie minder eet of drinkt, het aanbod blijft volledig beschikbaar en afgestemd op de beleving van alle gasten.

We hopen op uw begrip hiervoor en ontvangen u bij een volgend bezoek graag opnieuw voor een aangenaam verblijf.

Date of experience: 07/2025

Top immer wieder gern dahin 👍🏻

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre Bewertung von 93%. Es freut uns zu hören, dass alles Ihren Erwartungen entsprochen hat.

Wir hoffen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Bis bald!

By Ferry Baretta
Date of experience: 07/2025

We hebben weer genoten van ons verblijf in PP.

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling. Fijn om te vernemen dat alles naar verwachting was.