Date of experience: 06/2019

Op het terras bij het restaurant. Was een plek waar je niet mocht roken Maar tot mijn verbazing zaten ze lekker te roken en er werdt niks van gezegd

Beste heer/mevrouw Rijgersberg,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Wij hebben gebieden op het terras waar u mag roken en waar niet, dit wordt aangegeven middels bordjes op de tafel. Wij proberen hier, waar nodig, onze gasten op aan te spreken, maar onze collega's kunnen uiteraard niet op alle plekken tegelijk zijn waardoor er wel eens iets over het hoofd gezien kan worden. Voor de volgende keer adviseer ik u om dit direct te melden bij onze collega's zodat zij deze gasten hierop kunnen aanspreken en u niet in de rook zit.

Graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Renske
Alone
Date of experience: 06/2019

Bedden vind ik persoonlijk veel te zacht ,maar dat is persoonlijk,al hoorde ik dat van andere mensen

Date of experience: 06/2019

Goed. Alleen overdag was het voor de kinderen een beetje vervelen.

Fijn verblijf gehad

Date of experience: 06/2019

Super fijne kamer. Geen moment verveelt, er is zoveel te doen! En het eten is uitstekend. Kortom in 1 woord; fantastisch!

Beste meneer van Heeswijk,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat u uw verblijf fantastisch vond!
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Renske
Date of experience: 06/2019

Nur auf niederländische Gäste eingestellt, als deutscher fühlt man sich fehl am Platz

Date of experience: 06/2019

Mooi hotel, hele mooie suite, ontbijt en avond eten was heerlijk. Alleen jammer dat het terras voor aan het hotel zo vroeg dicht gaat aangezien je daar het mooiste zit !

De bar straat vindt ik persoonlijk niet zo veel aan... mist wat sfeer en gezelligheid

Het zwembad was mooi ingericht.. maar na een uur heb je het ook wel weer gezien. Er mag wat meer activiteit komen !

zo doorgaan

Date of experience: 06/2019

Vond het jammer dat het zo vroeg afgelopen was. Half 1 ongeveer in de nacht.
De kamer was perfect.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.

Lisanne
Date of experience: 06/2019

We hebben een fijne paar dagen gehad. Wel misten we op de kamer een koelkasten de mini bar in cooltas is te kort koud jaar genoeg. Tijdens het avond buffet werd mijn partner aangesproken op het dragen van een pet dit mocht niet , in principe geen probleem want regel is regel, wel vinden wij dat je dan iedereen met pet aan moet spreken want toen we eten gingen halen bij het buffet waren er zeker meer dan 6 pet dragers waar niks tegen werd gezegd . Als pet dragen niet mag dan bij iedereen wie wat of hoe je ook bent.

Wat fijn dat wij u als gasten hebben mogen verwelkomen!
Wij danken u dan ook voor uw bezoek.

Wat betreft een minibar op de kamer. Deze hebben wij alleen op onze Royal kamers of Suites. Bij de Royal kamer is deze ongevuld, maar is het mogelijk om een pakket bij te bestellen. In de Suites is de minibar gevuld. Een tip voor de volgende keer!

Wij vinden het erg vervelend voor u dat de regels niet op de juiste wijze zijn toegepast. Fijn dat u dit aangeeft, dit stelt ons in staat onze bedrijfsvoering te optimaliseren.

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw begroeten!

Lisanne