Date of experience: 06/2019

was oke maar voor hetzelfde geld niet voor herhaling vatbaar

Beste Diana,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.
Houdt onze website goed in de gaten voor leuke aanbiedingen, wie weet zit er een geschikte voor u tussen!

Graag tot ziens.

Date of experience: 06/2019

Het was goed zoals we gewend zijn.

Beste heer/mevrouw Claassen,

Wat fijn dat u deze keer ook een goed verblijf heeft gehad.
Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens!

Date of experience: 06/2019

Komen al 25 jaar er is altijd wel iets wat beter kan maar we zijn niet van die klagers het personeel is altijd heel vriendelijk mishienop de doordeweekde dagen wat leukere muziek?

Beste heer/mevrouw De Ronde,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek. Wat bijzonder dat wij u al 25 jaar lang mogen verwelkomen!
Wij nemen uw tips mee en zien u graag voor een volgend verblijf in Preston Palace!

Date of experience: 06/2019

Leuke ervaring maar de service van mede werkers zou tot einde dienst beter mogen.
Denk aan kermis medewerkers of beveiligers

Beste Luuk,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace.

Erg vervelend om te lezen dat u de service van de kermis op deze manier heeft ervaren. Het wordt gewaardeerd dat u dit aangeeft en wij pakken dit intern op.
Wat betreft uw opmerking over de ventilator op de kamer. Wanneer de verkoeling onvoldoende of niet aanwezig is op uw kamer, kunt u bij de hotelreceptie vragen om een ventilator.

Hopelijk heeft u kunnen genieten van uw verblijf en graag tot ziens!

Date of experience: 06/2019

Heel goed wij komen al jaren met 9 personen, en bevalt ons nog steeds goed. Eten is heel goed en veel keuze, vriendelijk personeel, kortom perfect.

Beste Theo,

Wat fijn dat u al jaren naar ons toekomt en zeker fijn dat dit elke keer weer goed bevalt!
Hartelijk dank voor de complimenten en graag tot de volgende keer.

Date of experience: 06/2019

Ik vond het achteruit gegaan qua aanbieding tapaz in de middag en avond. Avond buffet was onsmakelijk !

Ook hebben we een akkefietje gehad in het restaurant. Met andere gasten die onze plaatst probeerde op te eisen. We komen voor onze rust en om mijn verjaardag en onze aankomenden huwelijk te vieren. En bij ons romantish etentje verstoord door zowel gasten als wel personeel. Weet niet of we nog terug komen !

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat uw romantisch weekendje weg anders is verlopen dan gehoopt!

Wat betreft het tapas buffet. Omdat wij onze gasten zoveel mogelijk verschillende buffetten willen serveren, kan het zijn dat er soms een wisseling in zit qua gerechten.
Het kan natuurlijk zijn dat er deze keer helaas wat minder lekkers voor u bij zat. Ook kan de grootte van de buffetten verschillen per welke dag u komt.
Zo is er in het weekend meer keus dan een doordeweekse dag, hier zijn onze prijzen ook op aangepast.

Over het akkefietje dat u helaas heeft gehad in het restaurant; aarzel niet om één van onze gastheren aan te spreken wanneer u zich niet prettig voelt in de situatie. Graag lossen wij dit op het moment op zodat u ook kunt genieten van een heerlijk diner!

Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst nogmaals te mogen verwelkomen zodat u uw verblijf dan op een manier kunt beleven zoals menig gast dit doet: met een positieve ervaring! :-)

Date of experience: 06/2019

super leuk, voor jong en oud... vooral voor jong! mijn zoontje van 2 en een half had het enorm naar zijn zin!!

Beste Consuella,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek!
Mooi dat u een super leuk verblijf heeft gehad en hopelijk tot een volgende keer.

Date of experience: 06/2019

gezellig maar de kamer kunnen schoner en meer handdoeken en washandjes

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat uw kamer niet helemaal in orde was. Heeft u hier op het moment van uw verblijf melding van gemaakt?
Graag hadden wij dit ter plekke voor u opgelost!

Mooi om te lezen dat u verder een gezellig verblijf heeft gehad en graag tot ziens.

Date of experience: 06/2019

De kinderen vonden 't fantastisch. Enige min punten : openingstijd van de kermis. De bezetting van het personeel bij de kermis en te weinig aanbod in vegetarisch eten. Ik vond 't jammer dat 't avond eten erg tegenviel, de bowling baan regelmatig vastliep, de grote zaal dicht was en dat de badkamer beschimmeld was. Verder hebben wij heerlijk genoten van de activiteiten live muziek was top. Vriendelijk personeel. Daarnaast was er heel veel eten en dat is natuurlijk heel fijn. Het enige is dat het niet ten koste mag gaan vd kwaliteit

Beste heer/mevrouw,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring.
De punten die u benoemd, behoort niet tot de Preston Palace beleving.

Uw opmerking betreft vegetarisch eten; wist u dat u een dieetwens kunt aanvragen? Dit geldt ook voor vegetarisch eten. Wanneer u deze vooraf bij uw boeking aangeeft, kunnen onze chefs hier rekening mee houden. Zij zullen dan een speciale maaltijd voor u gereed maken zodat u hier ook van kunt genieten!

Heeft u uw opmerking over de badkamer op het moment doorgegeven aan onze hotelreceptie? Zij hadden graag op het moment zelf dit opgelost voor u.
Mogen wij alsnog van u het kamernummer ontvangen waarin u verbleef? Deze ontvangen wij graag via marketing@prestonpalace.nl.

Was heel leuk voor 1 nacht

Beste Patricia,

Wij vonden het ook leuk om u te mogen verwelkomen, graag tot ziens!