Was heel leuk voor 1 nacht

Beste Patricia,

Wij vonden het ook leuk om u te mogen verwelkomen, graag tot ziens!

Date of experience: 06/2019

Buitengewoon vriendelijk en attent personeel. Wij hebben voor een verjaardag 6 kamers geboekt, die waren allen op een andere verdieping. Kamers bij elkaar betkende bijbetalen omdat het om een voorkeursboeking ging. Er is hier sprake van één boeking geweest, dus dat rijmt in onze ogen niet met elkaar. Een smetje op dit weekend, ook al omdat we twee senioren van 90 in de groep hadden, die hadden we graag dichterbij gehad.

Van harte gefeliciteerd en wat leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen in Preston Palace!
Hopelijk heeft u zich goed weten te vermaken.

Het klopt inderdaad dat wij een kleine kamer toeslag vragen wat betreft het plaatsen van kamers naast elkaar.
Wij werken met een automatische kamer planning waarbij wij het toewijzen van de 318 kamers niet in de hand hebben. Tegen een toeslag kunnen wij uw wensen in orde maken. Niettemin snappen wij dat het vervelend is dat u niet bij elkaar in de buurt bent geplaatst, maar zoals benoemd; zonder voorkeur is dit automatisch helaas niet te realiseren. Wij hopen op uw begrip.

Wij danken u voor uw bezoek en hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen begroeten!

Business
Date of experience: 06/2019

Het was een leuke ervaring, er is veel te doen. Met name voor bedrijfsuitjes, reunies en gezinnen is het uitermate geschikt.

Beste heer/mevrouw Bellaart,

Wij danken u voor uw beoordeling en bezoek.

Date of experience: 06/2019

Een matig alternatief om de verjaardag van mijn moeder (80) te vieren. Erg duur, zeker voor de kwaliteit die je krijgt. Bijna € 2000 voor 48 uur ( 8 personen) is enorm overprijsd en het geld absoluut niet waard. Sjoelbakken waren niet altijd beschikbaar, kapotte bowlingbaan, eten in restaurant vaak koud, niet beschikbaar en buffet werd niet tijdig aangevuld.
Kortom een zeer matige ervaring die ik niemand zou aanraden.

Beste Tinka,

Als eerste van harte gefeliciteerd met de verjaardag van uw moeder, 80 jaar, wat een mooie leeftijd!
Wij vinden het erg vervelend dat u uw verblijf op deze manier heeft ervaren, dat is niet de Preston Palace beleving.
Erg fijn dat u dit aan ons mededeelt, dit nemen wij mee in onze werkbespreking.

Het deel wat u omschrijft met het ophalen begrijpen wij echter niet heel goed en willen dit dan ook graag intern uitzoeken.
Mogen wij uw gegevens en toelichting ontvangen via marketing@prestonpalace.nl? Alvast bedankt!

Date of experience: 06/2019

de prijs kwaliteit valt tegen. bij mooi weer is er te weinig mogelijkheden om buiten te eten. de tafels worden te weinig schoon gemaakt. avond eten valt tegen, weinig diversiteit.

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace en vinden het erg vervelend dat u uw verblijf zo heeft ervaren.
U mag, indien u hier behoefte aan heeft, uw beoordeling toelichten via marketing@prestonpalace.nl.

Date of experience: 06/2019

Ik vond het helemaal geweldig! Mijn zoontje van 3 heeft intens genoten! Het enige aandachtspuntje is het volgende. De dag van vertrek heb ik verleng tot 14u bij de receptie. Dit was om 11u. Rond 12u wilde we nog gaan zwemmen en overwoog ik nog om te verlengen tot 18u. Bij het zwembad vroeg ik of ik eventheel bij hun of iets na 14u die bikbetaling zou mogen voldoen. Dit omdat het best een stuk lopen is naar de receptie met n jongetje van 3 en ik dit alleen wilde doen indien hij nog in het zwembad wilde blijven na 14u. Het zou handiger zijn geweest als ik bijvoorbeeld wat later die bijbetaling had mogen voldoen...van mijn part hij het uitrijden of iets in die richting.

Beste mevrouw Terlingen,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring, dit waarderen wij enorm.
Erg fijn om te lezen dat u een geweldig verblijf heeft gehad!

Wat betreft de verlening. Deze is inderdaad alleen bij onze hotelreceptie bij te boeken. Bij onze zwembadreceptie is het alleen mogelijk om dingen betreft het zwembad (bij) te boeken. Tevens, de reden dat dit vooraf gedaan moet worden is omdat het anders lastig is voor onze collega's om te zien wat u heeft geboekt. Omdat wij werken met verschillende arrangementen, houden wij door middel van pasjes de controle voor onszelf. Wij hopen op uw begrip.

Een tip voor een volgende keer: als u van plan bent om de gehele middag alleen nog te zwemmen, is het ook mogelijk om alleen zwembadkaartjes te kopen!

Wij danken u voor uw bezoek en graag tot ziens!

Date of experience: 06/2019

Service prima, vriendelijk personeel . Alles prima verzorgd.

Beste heer Bastiaanse,

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Leuk dat wij u als gast(en) hebben mogen verwelkomen en graag tot ziens.

Date of experience: 06/2019

Super qua prijs kwaliteit verhouding

Beste heer/mevrouw Mijnders,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.

Date of experience: 06/2019

De onrust viel me heel erg tegen om 1uur inde nacht wakker liggen van de onwijze herrie in het hotel had ik nuet verwacht aangezien er staat dat alles stil zou moeten zijn dus daar moet naar mijn idee veel meer controle op komen!

Aller eerst willen wij u danken voor de genomen moeite waarbij u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Wij vinden het erg vervelend dat u last heeft gehad van andere gasten midden in de nacht. Heeft u tijdens uw verblijf dit aangegeven aan onze gastheren?
Zij lossen dit graag direct voor u op om de desbetreffende personen aan te spreken!
Voor een volgend verblijf geef ik u de tip mee dat u ook altijd vanaf het toestel op uw kamer naar nummer 9 mag bellen. U komt dan in contact met de hotelreceptie, zij zullen u dan verder helpen.

Wij hopen dat u dat u een voor de rest een prettig verblijf heeft gehad en graag tot een volgend verblijf!

2 heerlijke dagen gehad

Wat fijn dat u heeft mogen genieten van heerlijke dagen.
Wij vinden het mooi dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren en zien u graag opnieuw!