Date of experience: 06/2019

Alweer een fijne ervaring er is altijd ruimte voor verbetering bijv voor mensen die geen vlees eten zijn er niet veel mogelijkheden bij de andere bufetten geen vega etc.

Beste heer/mevrouw H,

Wat fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Wist u dat u een dieetwens kunt toevoegen aan uw reservering bij onze afdeling Reserveringen? Zo kunt u ook doorgeven dat u graag vega wenst te eten.
Onze chefs zullen er voor zorgen dat er voor u ook een lekkere maaltijd klaar staat!

Hartelijk dank voor uw verblijf en graag tot ziens!

Alone

Ontspannend

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.

Date of experience: 06/2019

Heel gezellig puntje van aandacht: wij waren met een gezelschap met n gezin met 2 kinderen een gezin met 1 kind , een ouder stel en twee jonge stellen Het viel mij op dat de 2 jonge stellen de grootste kamer hadden terwijl het gezin de kleinste kamer had. Misschien kunnen jullie dat een beetje beter inschatten. Maar het verblijf was super

Beste heer/mevrouw,

Fijn dat u een gezellig verblijf heeft gehad!

Wat betreft uw opmerking over de kamerindeling, goed dat u dit aangeeft!
Echter, de kamerindeling wordt automatisch bepaalt door ons systeem en mits u een voorkeur aangeeft voor uw kamer hebben wij hier geen invloed op. Wij snappen u volkomen, maar hopen op uw begrip.

Mooi om te lezen dat uw verblijf super was en graag tot een volgende keer!

Date of experience: 06/2019

Heerlijk genoten. Fijn buiten kunnen zitten en genoeg te doen. En veel te eten en drinken. Grote plus formule 1 en voetbal en darten kunnen kijken in de koffiecorner.

Beste heer/mevrouw,

Heel fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf, dat lezen wij uiteraard graag!
Wij danken u voor uw bezoek en graag tot ziens.

Date of experience: 06/2019

Zeer slecht!! nooit meer, slecht eten slecht personeel, ik zou het mensen niet aanbevelen tenzij je de hele dag wil zuipen en in de stank wil zitten, wij zijn zelf eerder vertrokken omdat het zo slecht was

Beste heer/mevrouw,

Zo een beoordeling als die van u lezen wij niet vaak en wij vinden het dan ook heel erg vervelend om te lezen dat u uw verblijf niet als positief heeft ervaren!
Graag nemen wij contact met u op om uw beoordeling en verblijf persoonlijk met u te bespreken.

Mogen wij alstublieft uw gegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl?
Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 06/2019

We hebben fijne dagen gehad. Eerlijk gezegd hadden we het ons anders voorgesteld maar we hebben ons zeker niet verveeld.

Beste heer/mevrouw Cordemans,

Wat fijn dat wij u als gast hebben mogen verwelkomen in Preston Palace.

Vervelend dat u het benauwd en warm op de kamer heeft gehad. Helaas is Nederland wat onvoorspelbaar in het weer en kan het opeens erg warm zijn.. De één vindt het fijn, de ander vindt het niet prettig, zoals u. Dat begrijpen wij, daarom adviseren wij u bij een volgende boeking vroegtijdig te reserveren en te kiezen voor een hotelkamer met airco. Dit zijn de volledig vernieuwde hotelkamers op de vierde etage en kan u als voorkeur bij uw boeking toevoegen. Heeft u geen hotelkamer met airco, dan mag u altijd een ventilator bij de hotelreceptie aanvragen.

Wij danken u voor uw bezoek en hopen u graag in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen begroeten.

Date of experience: 06/2019

Eerste maar zeker niet laatste keer

Beste Fred,

Wat mooi dat uw verblijf zo goed is bevallen dat dit niet uw laatste keer was.
Graag begroeten wij u binnenkort opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 06/2019

Goed, leuk voor de kinderen jong en oud

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en bezoek.

Goed bevallen!

Beste Wil,

Wat leuk dat wij u als gast hebben mogen verwelkomen!
Fijn dat uw verblijf goed is bevallen en graag tot een volgende keer.

Date of experience: 06/2019

Leuke dag en overnachting gehaf

Beste heer/mevrouw,

Fijn dat u uw verblijf als prettig heeft ervaren!
Wij danken u voor uw bezoek en graag tot ziens.