Date of experience: 06/2019

Prima ervaring met veel dingen te doen. Jammer van de kwaliteit van de kamer. Voor het geld dat de suite voor één nacht kost verwacht je een zekere perfectie, dit schoot helaas te kort. Ook had ik het romantische pakket gekozen met roos, dit bleek een neppe / plastic variant te zijn. Nogal een anticlimax...
Voor de ruim € 400,- voor één nacht met romantisch pakket en een verlenging tot 14:00 geven deze paar minpuntjes toch een vervelende nasmaak.

Beste Michael,

Allereerst willen wij u hartelijk dank voor uw bezoek!

Wij vinden het vervelend om te lezen dat de Suite niet is geweest zoals u had verwacht. Graag zoeken wij dit intern uit, daarvoor ontvangen wij uw gegevens en kamernummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast bedankt voor uw moeite!

Wij hopen dat u alsnog heeft mogen genieten van uw verblijf en begroeten u graag opnieuw!

Date of experience: 06/2019

Heerlijke genoten van een paar dagjes weg, ff geen zorgen. Lekker eten en drinken. Kinderen hebben zich prima vermaakt.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te weten hoe u uw verblijf heeft ervaren, dit waarderen wij enorm.
Mooi dat u heeft genoten van uw verblijf en dat ook de kinderen zich hebben vermaakt.

Wat betreft uw opmerkingen over kortingen voor gasten die herhaaldelijk wederkeren; doet u al mee aan ons loyaliteitsprogramma?
Naar mate van uw bezoek (waarbij u telkens met hetzelfde e-mailadres boekt) bouwt u hiermee sterren op, hoe meer sterren hoe meer extra's!
Voor meer informatie wijs ik u graag door naar onze website. Onder het kopje 'Over ons' kunt u het loyaliteitsprogramma vinden!

Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot een volgende keer!

Voor herhaling vatbaar

Beste mevrouw Brekelmans,

Wij vinden het mooi om te lezen dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is!
Wij kijken dan ook uit naar een volgend bezoek, tot dan!

Date of experience: 06/2019

Een hele fijne middag avond gehad
Overnachting was ook goed
Alles zag er keurig uit
En zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u heeft mogen genieten van een goed verblijf!
Hartelijk dank voor uw complimenten en graag tot ziens.

Geweldig!!

Beste heer/mevrouw,

Wij vonden het ook geweldig dat u er was!
Fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad en graag tot ziens.

Date of experience: 06/2019

Leuke ervaring goed schoon wel jammer met verlening dat je de kamer nog steeds on 11 uur uit moest

Beste Samantha,

Wat leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen in Preston Palace!
Fijn dat u er een leuke ervaring aan over heeft gehouden.

Het spijt ons dat het niet duidelijk voor u was dat u bij een verlengen van uw verblijf de hotelkamer om 11.00 dient te verlaten. Overigens kunt u wel gebruik maken van tal van faciliteiten zoals een heerlijke lunch, diverse spelfaciliteiten, koffie & gebak, consumpties en het subtropisch zwembad.

Hartelijk dank voor uw bezoek en hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

Date of experience: 06/2019

Heel fijn en goed, zoals vaker ook nu weer veelste warm overal

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wij vinden het vervelend dat u last heeft gehad van de warmte. Helaas is Nederland in dat opzicht wat onvoorspelbaar en kan het opeens erg warm of zelfs benauwd zijn. De één vindt het fijn, de ander vindt het niet prettig, zoals u. Dat begrijpen wij, daarom adviseren wij u bij een volgende boeking vroegtijdig te reserveren en te kiezen voor een hotelkamer met airco.

Tevens mag u voor uw hotelkamer ter plaatse de hotelreceptie raadplegen voor een ventilator.

Wij danken u voor uw bezoek en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 06/2019

Het heeft aan onze verwachting voldaan. 30 jaar geleden ook geweest. Er is wel uitgebreid maar de hoofdmoot was hetzelfde. Alleen jammer dat jullie geen prosectus hebben om enig idee om te hebben wat de eventuele mogelijkheden zijn. Wij wilden voor onze50 jarige trouwdag vieren met het hele gezin dus vroeg geboekt om zeker an te zijn dat er voor allemaal plaats was. Nu de pech het aantal veranderde dus grote kosten van ruim €500,00 en blijkt als je later besteld de prijs gunstiger is en bij afmelding krijg je bijna niets terug. Heel jammer geen aanrader om nog eens te boeken.

Beste heer/mevrouw Van Dongen,

Als eerste willen wij u feliciteren met uw 50 jarige trouwdag! Erg leuk dat u dit bij ons heeft mogen vieren.

Wat betreft de prijzen: wij werken met een wisselend prijzen systeem. Dit houdt in dat onze prijzen dagelijks kunnen fluctueren.
Helaas hebben wij dit zelf ook niet in de hand omdat de prijs wordt gebaseerd op vraag en aanbod.

Het is dus aan u zelf om de gok te nemen om op het laatste moment te boeken (waarbij de kans bestaat dat er niet genoeg kamers meer zijn), of dat u voor de zekerheid vroeg boekt.
Wij vinden het jammer dat dit voor u een reden is om niet opnieuw te boeken en hopen dan ook dat u toch eens een mooie aanbieding te pakken krijgt zodat wij u alsnog opnieuw mogen begroeten!

Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens.

Date of experience: 06/2019

Wij komen hier voor de 25e keer en met vrienden voor de 23e keer om te fietsen. Wij hopen dit nog lang te kunnen volhouden. Tevens hebben wij met familie ons 50 jarig huwelijk gevierd. Kinderen en kleinkinderen waren zeer enthousiast en zullen deze ervaring zeker nog een keer willen meemaken.

Beste familie Buitink,

Wat fijn dat wij u voor de zoveelste keer hebben mogen verwelkomen, erg leuk!
Tevens willen wij u feliciteren met uw 50 jarig jubileum, wat een mijlpaal!

Mooi om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad en dat iedereen enthousiast was.
Wij zien u graag terug voor de 26e keer!

Date of experience: 06/2019

Ik vond het erg leuk! Lekker gegeten en heerlijk gezwommen!

Beste Sangi,

Hartstikke fijn dat u een leuk verblijf heeft gehad!
Mooi dat wij u als gast hebben mogen verwelkomen en graag tot een volgende keer.