By N. Schot- Berendsen
Date of experience: 07/2025

Het was met onze groep erg gezellig.
Er lagen wel geknipte nagels op de poef in onze kamer , erg vies ! Ik heb dit door gegeven bij de receptie maar waarschijnlijk het verkeerde kamer nummer doorgegeven maar het was 3110. Verder was vrijdag de 18e ‘s avonds verschrikkelijk vies in de heren toiletten beneden. Zaterdag was het beter toen stond er een medewerker bij.

By Esmee
Date of experience: 07/2025

Top, mijn zoontje heeft volop genoten.

Geachte mevrouw E,

Fijn om te vernemen dat uw zoontje zo genoten heeft!

Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

By Sylvia Kaper
Date of experience: 07/2025

Top heerlijk eten prima hotelkamer en leuk entertainment

Geachte mevrouw K,

Fijn om te vernemen dat uw verblijf top was!

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

By Irene Beekhuis
Date of experience: 07/2025

Ben vaker geweest en was tevreden Deze keer minder tevreden had kamer geboekt zoals iedere keer dat beviel ons altijd heel goed.Deze keer niet de geboekte kamer gekregen jammer wel voor betaald zoals vorige bezoeken .Heb het netjes bij receptie gemeld maar volgens mevr klopte het wel .
Dus er tegein gaan heb ik maar gelaten.Jammer!

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw trouwe bezoeken aan Preston Palace, dat waarderen wij enorm! Wat jammer dat uw laatste bezoek niet helemaal naar wens was. Goed dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld; zo kunnen wij duidelijkheid geven en waar nodig bijsturen.

Binnen ons resort kan er, vanwege de historie van het gebouw, een afwijking zijn in de indeling en ligging van kamers, zelfs binnen hetzelfde kamertype. Naast het kiezen voor een kamertype zoals Classic, Comfort, Royal of Suite, kunt u met de optie 'Essentie' (tegen een toeslag) bij uw boeking een voorkeurskamernummer doorgeven.

Wij denken daar graag met u over mee. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

By Gert en Jacqueline Prins
Date of experience: 07/2025

Meer dan geweldig. Wat een fijne accommodatie, wat een goede service qua diner en ontbijt. Alles is er.

Geachte heer en mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en de enthousiaste reactie.

Fijn om te vernemen dat u het verblijf als meer dan geweldig heeft ervaren!

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 07/2025

De hotelkamer was zeer mooi, goede bedden. Aardige housekeeping. Ontbijt en lunch waren erg goed. Avond eten en de hapjes waren beneden maats. Hapjes niet gaar of koud. Zwembad was mooi maar heel erg vies er lagen vieze luiers op de grond en de grond werd niet schoongemaakt of veel te weinig.

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u tevreden was over de hotelkamer, de comfortabele bedden, het ontbijt, de lunch en de vriendelijkheid van onze Housekeeping. Uw complimenten geven we met plezier door aan het team.

We vinden het jammer dat het avondeten en de hapjes niet aan uw verwachtingen voldeden, en dat u de hygiëne in het zwembad als onvoldoende heeft ervaren. Wij streven ernaar om ook op deze punten een hoge standaard te hanteren. Daarom is het voor ons van groot belang om tijdens het verblijf van onze gasten op de hoogte te zijn van eventuele onvolkomenheden. Alleen dan kunnen wij direct actie ondernemen en uw ervaring mogelijk nog positief bijsturen.

Mocht u hiervan destijds geen melding hebben gemaakt, dan ontvangen wij alsnog graag uw boekingsnummer en een toelichting op uw bevindingen via marketing@prestonpalace.nl. Wij zullen uw feedback zorgvuldig terugleggen bij de betreffende afdelingen, zodat we dit intern kunnen bespreken en evalueren.

Prima verblijf gehad

Geachte heer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!

Fijn om te vernemen dat u een prima verblijf gehad heeft!

By Marcela Dietrich
Date of experience: 07/2025

Bis auf ,dass die Buchung mit dem Zimmer mit Balkon schief gelaufen ist,waren es 5 wunderschöne Tage ...alles war super und auch meine Kinder waren sehr begeistert ,da sie dort alles gefunden haben ,was das Kinderherz begehrt... Die Zimmerbeurteilung werde ich mit einer drei bewerten und das nur wegen dem Balkon .Sonst war es sehr schönes und sauberes Zimmer ...

Guten Tag,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 87%. Wie schön, dass es Ihnen und Ihren Kindern so gut gefallen hat!
Wir entschuldigen uns für die Verwirrung um den Balkon. Wir werden Ihr Feedback mitnehmen, um dies in Zukunft zu verbessern.
Wir hoffen, Sie beim nächsten Mal wiederzusehen.

Emma
By Zijlstra
Date of experience: 07/2025

Wij hebben weer heerlijk genoten van ons verblijf bij preston palace.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!

Wat fijn dat jullie weer heerlijk genoten hebben van het verblijf!

By GM
Date of experience: 07/2025

Klantvriendelijk, netjes en schoon.
Zijn 1 dag geweest, te weinig om alles te kunnen doen en zien.

Vind het prijzig voor 1 nacht, ook wel weer begrijpelijk voor alle voorzieningen maar te weinig tijd om van alles te kunnen genieten.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Merel