Lekker ontspannen

Beste mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling! Heel fijn dat u tot rust bent gekomen.
Hopelijk mogen wij u in de nabije toekomst opnieuw verwelkomen in Preston Palace!

Mooi hotel en aardig personeel en alles in 1

Beste mevrouw T,

Wat leuk dat u heeft gekozen voor een verblijf in Preston Palace. Erg fijn dat u een fijn verblijf heeft gehad.
Hartelijk dank voor de complimenten en graag tot ziens!

Dat was top

Beste mevrouw S,

Wat leuk dat wij u als gast hebben mogen verwelkomen.
Erg fijn dat u een top verblijf heeft gehad en graag tot ziens!

Date of experience: 05/2019

Een gezellige gezinsuitje. Voor ieder wat wils.

Beste heer/mevrouw,

Wij willen u danken voor uw bezoek en mooie beoordeling.
Hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw verwelkomen!

Date of experience: 05/2019

Te duur en de kamer was het niet waard voor de prijs

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling.

Het klopt dat niet al onze kamers beschikken over een airco. Deze hebben wij wel op onze Suites en alle kamers op de vierde etage.
Als u veel last heeft gehad van warmte op de kamer, betreurt ons dat. Voor een volgend verblijf raden wij u aan om een ventilator bij onze hotel receptie te vragen of een kamer op de vierde etage of Suite te boeken.

Desalniettemin hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad en heeft mogen genieten van al onze faciliteiten.
Wij willen u danken voor uw bezoek en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 05/2019

Wij komen al jaren bij u in het hotel en het bevalt ons altijd heel goed! 1 min puntje dit jaar was dat we helaas niet konden beschikken over vrije wifi !

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat u al jaren bij ons langs komt en al helemaal fijn dat dit altijd goed bevalt!
Vervelend dat het niet gelukt is om op onze WiFi te komen. Heeft u hier tijdens uw verblijf navraag voor gedaan bij onze hotel receptie? Wij helpen u hier graag mee!

Date of experience: 05/2019

wij komen 2 keer per jaar naar preston palace deze keer vonden wij het tegen vallen hadden een kamer geboekt voor 3 personen voor die pittige prijs moest er 1 op een kinderstapelbedje hebben naar de receptie gebeld dat werd ook niks wij vinden dat het zo niet kan dat is geen goede service en hadden verlegging geboekt tot 2 uur maar dat steld ook niks voor er waren meer mensen op dat moment die het niks vonden er was niks open niks geregeld om iets te doen deze keer was het geen succes denk niet dat we nog terug komen

Beste heer/mevrouw,

Al eerst willen wij u bedanken dat u de moeite heeft genomen op ons op de hoogte te stellen van uw verblijf.

Wanneer u een kamer voor 3 personen boekt, komt u terecht op een vierpersoonskamer. Deze beschikt inderdaad over een stapelbed, echter niet alleen geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen is uit ervaring gebleken. Helaas hebben wij geen kamers met alleen boxprings.
Wij betreuren het dat er tijdens uw verblijf niets aan veranderd kon worden, echter is dit zo gelopen omdat er geen andere kamers beschikbaar waren op dat moment.

Wat betreft uw opmerking over de verlening tot 14:00 uur begrijpen wij niet goed wat er fout is gegaan. U kunt namelijk tot 14:00 uur gebruik maken van de lunch in het hotel restaurant, het subtropisch zwembad en van al onze (spel)faciliteiten.
Wij begrijpen uw teleurstelling als dit verkeerd is gecommuniceerd.

Wij willen u bedanken voor uw bezoek en hopelijk mogen wij u in de (nabije) toekomst alsnog opnieuw verwelkomen.

Date of experience: 05/2019

Herhaling vatbaar,goede service, wordt goed schoongemaakt. En de suite was prachtig. Eten en drinken goed en veel keuze wel jammer dat het vlees koud was

Beste heer/mevrouw,

Wij danken u voor uw beoordeling en vinden het fijn dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Date of experience: 05/2019

Genoten, maar met honger naar bed gegaan. Het avond eten was niks..

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in Preston Palace.

Wat betreft uw opmerking over het avond eten, vinden wij het erg vervelend dat u met honger naar bed bent gegaan. Erg spijtig dat er tussen de verschillende buffetten en het dinerbuffet in het hotel restaurant niks lekkers voor u bij zat.

Desalniettemin hopen wij dat u een prettig verblijf heeft gehad en hopen wij u graag opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 05/2019

Een paar dagen heerlijk ontspannen

Beste heer/mevrouw,

Wij danken u voor uw bezoek en beoordeling, fijn dat u een goed verblijf heeft gehad!
Graag tot ziens in Preston Palace.